E co. 25.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nadrabiam zaleglosci... (cos ostatnio czasu na fm brak ) Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Alu !!! I filmik z balu obejzalam - stodniowka moja mi sie przypomniala - jak to daaawno bylo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Mysłałam , ze to o mnie Dwa w jednym miałam na myśli - i film i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu - filmik obejrzałam ale nie wiem który to Mi Daj wskazówki Ps. jestem zszokowana brakiem słuchu u niektórych podrygujących Poloneza i oburzona niektórymi sukniami..... Uważam, że jasna suknia w polne kwiaty nie jest odpowiednia na taką imprezę.... Ale moze ja starodawna jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Alu - filmik obejrzałam ale nie wiem który to Mi Daj wskazówki Ps. jestem zszokowana brakiem słuchu u niektórych podrygujących Poloneza i oburzona niektórymi sukniami..... Uważam, że jasna suknia w polne kwiaty nie jest odpowiednia na taką imprezę.... Ale moze ja starodawna jestem .... Kinia no wlasnie rozmawiałam dzisiaj z lolezanką, której córka ma bal w środę wybrała taką sukienkę: http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/7633/604/600/7633604600_1_1_3.jpg?timestamp=1339070502225 i takie buty http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/32/50/96/2432509615 uważam, ze rewlacja (dziewczynki teraz szybciej dojrzewają tj prawie jak moj bal maturalny ) a panienki na MI balu ubrały sie jak na plaże , do dzisiaj nie mogę znależć odpowiedzi dlaczego? Pani na wywiadówce powiedziała, że wszyscy powinni ubrac sie jak uczniom przystało, ale ja mam inne zdanie i np czarne wysokie szpilki i mała czarna bardzo mi sie podobały (do tego nogi że ho ho) Mi tanczy z dziewczynka w długich rozpuszczonych włosach i niebieskiej sukience z różowym paskiem i dwoma rózowymi paskami na dole To jego koleżanka z ławki bardzo skromna dziewczynka A o poczuciu taktu to juz nie mówię, niestety nam tez słon na ucho stanął, i mamy trudności nie tylko ze sluchem ale i z poczuciem taktu, więc Mi tez sie nie popisał Zreszta chłopcy podeszli do tego poloneza z wielkim przymrużeniem oka, bo jeszcze do tego nie dorośli A dziewczynki od poczatku roku rozmawiały o kreacjach, butach i w ogóle żyły tym balem. Tak bylo tez w szostej klasie, a jak Julka ? Edytowane 25 Czerwca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dwa w jednym miałam na myśli - i film i Ciebie He he he teraz tak mówisz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Obejrzałam Twoje dziecko na balu i sobie mojego Starszaka wyobraziłam:lol2: doberek:) Nawet nie wiesz jak to szybko zleci :lol2: Nadrabiam zaleglosci... (cos ostatnio czasu na fm brak ) Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Alu !!! I filmik z balu obejzalam - stodniowka moja mi sie przypomniala - jak to daaawno bylo ! Dzięki za zyczenia, no tak ja na studniówce w pierwszj parze tanczyłam z dyrektorem ubrana w czarną długa spódnićę i biala bluzkę taki byl standard w tamtych czasach, ale swoja córkę (gdybym ja miała) namawialbym na krotka sukienkę i wysokie szpilki, ale czesto nie mamy wpływu na to jak sie nasze dzieci ubierają, z chlopcami mniej kłopotu, ale mój sam sobie kupuje ubrania na szczęście wszystko mi sie podoba Cześć Aluniu Spóźnione życzenia dla Ciebie kochana :*** Gratulacje dla syna!!!!!!!!!!!!!! Ja zaglądam do Ciebie prawia regularnie, ale czasu brak częśto na skrobnięcie .... Ogród masz kochana CUUUUUDOWNY!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko Karolcia wielkie dzięki Edytowane 26 Czerwca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.06.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Monia, my też No masz! To gdzie bylas ze Cie nie bylo?! He? Alu moja studniowka byla niedawno ... o kucrcze, jednak dawno (Jeszcze chwile temu mowilam ze mialam studniowke 3 lata temu, a tu juz za rok 10 lat minie) wtedy byly modne dlugie wieczorowe suknie, eleganckie i troche za bardzo dorosle moim zdaniem. Bal balem, mlodzi szaleja, tancza, no bawia sie. Ale kto im pozwolil poloneza zatanczyc w tych strojach! Zastanawialam sie czy to nie proba jest U nas dziewczyny musialy miec ciemna suknie/spodnice, ew spodnice i biala bluzke. Przy chlopcach w garniturach to moim zdaniem minimum, bo niestety opcja kwiaty, koronki, jaskrawosci wyglada co najmniej smiesznie A suknie ja mialam dokladnie te (troche mniejsza )I bylam w niej pierwsza, przed pania drzyzga http://teleshow.pl/gid,11949944,img,11950194,kat,1024855,pid,35,title,Ewa-Drzyzga,galeria.html?ticaid=6eb18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) troche mniejsza No to się usmiałam he he Monia cały czas mam przed oczyma tę piekna wysoka dziewczynę w super butach, która była u mnie na spotkaniu, ta sukienka z pewnościa do Ciebie bardziej pasuje niz do pani Drzyzgi. To jest sukienka z klasą i nie pasuje niestety wszystkim paniom. Wyglądałas zapewne zjawiskowo masz foty ???? A studniówkę mieliscie w szkole??? czy w lokalu? No niestety Monia to jest zaściankowy Milanówek, a nie wielkie miasto i niektóre panienki wyglądają rzeczywiście jak na próbie, powiem tak jak to zobaczyłam na zywo to załamałam sie Nie zobaczyłam zadnej kreacji która mogłaby przyciągnąc oko, dopiero teraz jak oglądam ten film juz x razy znajduje kilka sukienek, które mogłabym zaakceptować z bólem dla "mojej córki" Mi też poszedl bez "krawata" mając cztery lata w przedszkolu występowal w garniturze i w krawacie , a teraz sie wypiąl, nie naciskałam, bo kazdy musi uczyc sie na swoich błedach i tak że w ogóle poszedł był sukcesem, ale mial niezla "przygode" a może wpadkę ? na tym balu Dla dziewczynek ten bal miał wielkie znaczenie a dla chlopców zupelnie nie Edytowane 25 Czerwca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu...gratuluję syna...przystojniacha...w błękitnej koszuli:) I wcale źle nie było w polonezie, pięknie "podrygiwał" i prężył pierś A co do sukni dziewcząt...to powiem ci, że jak mój najstarszy syn miał bal maturalny....6 lat temu....to dziewczyny szły w pięknych balowych sukniach, elegancko i z klasą. Jeszcze dwa lata temu , kiedy mój młodszy syn miał studniówkę to pięknie wszyscy wyglądali. Ale to na koniec liceum. Może młodzież musi do tego dorosnąć. W zeszłym roku, moja córcia miała bal na zakończenie gimnazjum, to dziewczyny wyglądały jak na dyskotekę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Beatko myślę, że na bal maturalny dziewczyny już sie inaczej ubiorą Mam taka nadzieję A Michał był w białej koszuli we fioletowe paski tylko na filmie rzeczywiscie wydaje sie błękitna, szkoda że nie włożył swojego fioletowego krawatu, ale pisałam już o tym wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu, na filmie wygląda jak błękitna:) I bez krawata przystojniak z niego:) A co do ubioru...do wszystkiego trzeba dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 He he he teraz tak mówisz :lol2: No co Ty, po prostu to było zbyt oczywiste, wiec nie dopisywałam wyjaśnień No masz! To gdzie bylas ze Cie nie bylo?! He? No jak to gdzie, wianek puszczałam na Wisłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu, toż to jeszcze dzieci Dorosną do strojów wieczorowych. Chociaż ja jestem zdziwiona, że na zakończenie gimnazjum tańczy się poloneza - myślałam, że to taniec na studniówkę zarezerwowany Przystojnego masz syna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Alu, obejrzałam filmik:wiggle: Poznałam Mi:wiggle: Jeeeny, jaki On do Ciebie podobny:yes: Przystojniak z niego, nie ma co:yes: Monia, ja na mojej studniówce (12 lat temu!) miałam bezę Wtedy takie były hitem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.06.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Alu, toż to jeszcze dzieci Dorosną do strojów wieczorowych. Chociaż ja jestem zdziwiona, że na zakończenie gimnazjum tańczy się poloneza - myślałam, że to taniec na studniówkę zarezerwowany Przystojnego masz syna! Na zakończenie szkoły podstawowej też dzieci tańcza poloneza, ja myślę, że panienki teraz dużo szybciej dojrzewają i większość z nich jest już dorosłymi kobietami Chłopcy to faktycznie jeszcze dzieci A dziewczynki juz na koniec szóstej klasy wiedzą czego chcą, tematem nr jeden na balu szóstoklasistów był temat jak to panienki pobiły sie podczas wycieczki o Mi, który kompletnie nie był świadomy co sie wokół niego dzieje, do dzisiaj mówi o co chodzi. Temat sukien tez był poruszany od poczatku roku tylko w tamtej szkole został ustalony regulamin ubioru i nikt nie wyglądal jak na plazy Alu, obejrzałam filmik:wiggle: Poznałam Mi:wiggle: Jeeeny, jaki On do Ciebie podobny:yes: Przystojniak z niego, nie ma co:yes: Monia, ja na mojej studniówce (12 lat temu!) miałam bezę Wtedy takie były hitem:D Olu, ja nie widzę tego podobieństwa, nam sie cały czas wydaje, że Mi do listonosza podobny jest Bombki swego czasu uwielbiałam, tez mialam, chociaż nie byłam nastolatką Ja swoja suknię z balu maturalnego mam do dzisiaj i ostatnio w niej wystąpiłam jak byłam na imprezie w stylu lat siedemdziesiatych Na studniówce musieliśmy być w długich czarnych spódnicach i białych bluzkach, żałuję, że sie wtedy nie wyłamałam i nie przyszłam w całej długiej czarnej sukni np z białym bolerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.06.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Oj zrzędy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.06.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Oj zrzędy . ????????????????????????????????????????????? No Mirelko pochwal się w czym byłas na studniówce lub balu maturalnym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.06.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzień dobry Filmik obejrzałam - Mi się ładnie prezentował przystojniacha z niego rośnie Co do kreacji - ja bym była jednak za jakąś elegantszą wersją, coś z klasą mała czarna jeszcze jako tako - ale ta czarna sukienka z różowym pasem przez całą długość sukienki w ogóle mi nie pasuje do balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Będę w domu to obejrzę Dziewczyny odnośnie sukienek to proszę pamiętajcie, że nie wszystkich rodziców stać na wymarzone kreacje swojej pociechy i czasem trzeba założyć mniejsze zło A Ala to wcale do mnie nie zagląda chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No patrzcie ja nie miałam tego problemu, bo nie byłam ani na studniówce ani na balu inżyniera a czegoś takiego jak bal 6-kl. nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts