gahan 02.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiem,że wielu z forumowiczek korzystało z zakupu firanek, materiałów na zasłony na dekorii.pl. Piszcie czy jesteście zadowolone z tych zakupów; jak sprawują się materiały zasłonowe, obiciowe - po uszyciu, po praniu; czy są warte swojej ceny? Nadal poszukuję dobrego woalu, na moim terenie mają woale w cenie 11-13zł/metr i niestety nie polskie i boję się,że kupię jakąś chińszczyznę. Dekoria posiada woal, ale z kawałka próbki chyba nie rozeznam czy jest dobry. Podzielcie się, proszę, spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.01.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Podnoszę temat; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bennet 03.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Kupowałam w dekorii zasłony, zazdrostki i jedną roletę. Niestety nic woalu, więc w tym temacie nie pomogę. Zamówienie zrealizowano w 3 dni. Materiały, pomimo że jedne z tańszych, są dobrej jakości. Wszystko jest dobrze uszyte i schludnie wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 03.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 gahan, ja mam woal z dekorii, ale niestety nie jestem w stanie jeszcze nic na jego temat powiedzieć, mam go króciutko.. Poza tym - zawsze myślałam, że woal to woal - na co mam zwrócić uwagę, żeby się móc wypowiedzieć? ..i chyba trudno mi będzie coś napisać, bo nie mam innego woalu z innych sklepów, nigdy nie miałam, więc nie mam porównania... Chyba nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 03.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja mam porównanie, bo zamawiałam i na dekorii i na stylus.pl. Zdecydowanie polecam tę druga firmę-bardziej się przykładają i lepiej wykańczają (na dekorii np. przysłali mi z mocowaniem innym niż chciałam, poza tym machnęłam się we wpłacie na swoją niekorzyść i do dziś dnia, a minęło kilka miesięcy nie dostałam zwrotu... Niewielka suma, więc nie chce mi się walczyć, ale jednak:P). Poza tym na stylusie można szyć z własnej tkaniny-kupujesz woal, który Ci odpowiada i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.01.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 dzięuję bennet, czyli mam już coś na + może ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.01.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No właśnie woal może być różny niestety, uświadomiły mi to dziewczyny w wątku o dekoracjach okiennych. Pani na stoisku z firanami powiedziała,że często spotykane woale to tureckie, a najgorsze są made in china - sztywne, rzadko tkane, ciężko się układają.Na allegro spotkałam woale po 5 zł/metr, a także za 14zł./metr, więc pewnie się różnią wyglądem. Bodajże duśpisała,że kupiła w lokalnym, sklepie za ponad 20zł. Ale jak sprawdzić w internecie jakość woalu:-( Nikt nie pisze skąd sprowadza ten materiał. magduska, masz firanki czy może rolety? Prasowałaś je? Ogólnie jesteś z efektu zadowolona? angy, dzięki za namiar na inny sklep, muszę go odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 03.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 magduska, masz firanki czy może rolety? Prasowałaś je? Ogólnie jesteś z efektu zadowolona? firanki na przelotkach, nie prasowałam, choć teraz jak na nie patrzę, może powinnam? Na dzisiejszy dzień jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.01.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A tam będziesz prasować Ale skoro jesteś zadowolona, to też się chyba skuszę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 13.01.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć o produktach z dekoria.pl? Szczególnie interesują mnie rolety rzymskie duo, które u lokalnego dostawcy są 4 razy droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts