Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dekoria.pl

gahan

Recommended Posts

Wiem,że wielu z forumowiczek korzystało z zakupu firanek, materiałów na zasłony na dekorii.pl.

Piszcie czy jesteście zadowolone z tych zakupów; jak sprawują się materiały zasłonowe, obiciowe - po uszyciu, po praniu; czy są warte swojej ceny?

Nadal poszukuję dobrego woalu, na moim terenie mają woale w cenie 11-13zł/metr i niestety nie polskie i boję się,że kupię jakąś chińszczyznę.

Dekoria posiada woal, ale z kawałka próbki chyba nie rozeznam czy jest dobry.

Podzielcie się, proszę, spostrzeżeniami.

gahan, ja mam woal z dekorii, ale niestety nie jestem w stanie jeszcze nic na jego temat powiedzieć, mam go króciutko..

Poza tym - zawsze myślałam, że woal to woal - na co mam zwrócić uwagę, żeby się móc wypowiedzieć?

..i chyba trudno mi będzie coś napisać, bo nie mam innego woalu z innych sklepów, nigdy nie miałam, więc nie mam porównania...

Chyba nie pomogłam :(

Ja mam porównanie, bo zamawiałam i na dekorii i na stylus.pl. Zdecydowanie polecam tę druga firmę-bardziej się przykładają i lepiej wykańczają (na dekorii np. przysłali mi z mocowaniem innym niż chciałam, poza tym machnęłam się we wpłacie na swoją niekorzyść i do dziś dnia, a minęło kilka miesięcy nie dostałam zwrotu... Niewielka suma, więc nie chce mi się walczyć, ale jednak:P). Poza tym na stylusie można szyć z własnej tkaniny-kupujesz woal, który Ci odpowiada i już:wiggle:

No właśnie woal może być różny niestety, uświadomiły mi to dziewczyny w wątku o dekoracjach okiennych. Pani na stoisku z firanami powiedziała,że często spotykane woale to tureckie, a najgorsze są made in china - sztywne, rzadko tkane, ciężko się układają.

Na allegro spotkałam woale po 5 zł/metr, a także za 14zł./metr, więc pewnie się różnią wyglądem. Bodajże duśpisała,że kupiła w lokalnym, sklepie za ponad 20zł.

Ale jak sprawdzić w internecie jakość woalu:-( Nikt nie pisze skąd sprowadza ten materiał.

magduska, masz firanki czy może rolety? Prasowałaś je? Ogólnie jesteś z efektu zadowolona?

angy, dzięki za namiar na inny sklep, muszę go odwiedzić

• 3 years później...