gopax 02.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu mam swój wątek (link w stopce), w którym opisałam metamorfozę mojego szaraczka i jego otoczenia... Dużo pracy.... budżet niezbyt imponujący... i mało czasu... więc zrobiliśmy tylko to co niezbędne i wprowadziliśmy się... Mieszkamy już ponad rok a mój dom nie jest wykończony a ja sama nie wiem czego chcę... łażę po galeriach i szukam czegoś ale nie wiem czego, bo to co podoba mi sie u innych jakoś nie pasuje do mnie... a może to ja tutaj nie pasuję W moim domu nie chce szarości (wolę ciepłe barwy)... etap czarnych(bardzo ciemnych) mebli w salonie i białych w kuchni też mam już za sobą i nie chce do tego wracać.... Wyprowadzając się ze "starego" domu miałam piękny plan... żadnych starych mebli w "nowym" domu ale życie bardzo szybko zweryfikowało ten plan i jest jak jest... coś starego, coś nowego, coś przerobionego... i kartonów coraz mniej:)... zostały do zrobienia mebelki do pokoju syna, ale z tym chyba sobie poradzę problem jest z cała resztą, czyli wszelkimi dodatkami, dekoracjami, itp, które nadają wnętrzom to coś... czego mi brakuje:( Zakładając nowy temat liczę po cichutku na to, że znajdą się dobre duszyczki, które mi coś podpowiedzą mimo iż mój dom opiera się panującym trendom:) Wszelkie rady mile widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.01.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Kilka pytań pomocniczych;) na początek... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179019-Metamorfoza-naszego-szaraczka/page21 SALON1. Co na ścianę nad narożnikiem ? - coś w ramkach? fototapeta? tapeta?2. na ścianie miedzy oknami chciałabym zegar ale nie wiem jaki? PRZEDPOKÓJ (HOL)1. ściana przy schodach na górę - po roku mieszkanie przy dwójce małych dzieci jest straszna wiec zastanawiam sie nad tapetą - może byłaby bardziej praktyczne??? - i znowu - jaka? - może ktoś ma jakąś sprawdzoną i mógłby mi polecić coś ładnego i praktycznego???? 2. na długiej ścianie chcę kilka ramek - jaki kolor? jasne czy ciemne? a może antyramy? 3. brakuje czegoś przy wejściu do kuchni - tam gdzie telefon na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts