Pershing40 02.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mam pytanko chciałbym aby ktoś podpowiedział czy na łączenia płyt GK sufit podwieszany lepiej użyć siatkę antyrysówkę czy flizeline czy może dla większej pewności że nie będzie pęknięć użyć tych dwóch materiałów naraz.Dodam że łączenia będą szpachlowane masą Cekol C45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.01.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja dla pewności i spokoju ducha dałem oba. Póki co po 3 latach od zamieszkania nie mam żadnych rys na łączeniach, gdzie tak położyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.01.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 taśma tufftape wklejona na masie spoinowej (uniflot, rigips vario itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pershing40 08.01.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jeżeli w narożnikach wewnętrznych umieszczę taśmę papierową z metalową wkładką to muszę ją zwilżyć? oraz która strona jest do płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts