devileczek 15.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oj, kąsliwy jesteś bracie. Takich Jareckich są dziesiątki.Rok temu jarecki11, w tym ja, w przyszlym roku kto inny.xUwazasz że temat nieaktualny bo ma rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 15.01.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 wiec, dla zainteresowanych, pomijając słuszne uwagi Edde, muszę kupić gotowy zasobnik.. Kupię Lemet, bo jest najcięższy,najtańszy i nie słyszałem złej opini na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.01.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Oj, kąsliwy jesteś bracie. Takich Jareckich są dziesiątki.Rok temu jarecki11, w tym ja, w przyszlym roku kto inny.xUwazasz że temat nieaktualny bo ma rok? oj tam, od razu kąśliwy przecie prawdę mówię, ze Jareckiemu już to pewnie od roku dynda wiec, dla zainteresowanych, pomijając słuszne uwagi Edde, muszę kupić gotowy zasobnik.. Kupię Lemet, bo jest najcięższy,najtańszy i nie słyszałem złej opini na ich temat. a tak z ciekawości dowiedziałeś sie konkretnie z jakiej blachy jest ten Lemet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 17.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) oj tam, od razu kąśliwy przecie prawdę mówię, ze Jareckiemu już to pewnie od roku dynda a tak z ciekawości dowiedziałeś sie konkretnie z jakiej blachy jest ten Lemet? Jak bede w Polsce to zadzwonie, teraz to za drogi gips A moze lepiej sie nie denerwowac Zreszta nie ma to wiekszego znaczenia bo i tak jestem ' skazany' na gotowca, a biorac pod uwage ze Lemet jest 30% ciezszy od konkurencji, wiec najmniej żaluja materialu, cena tez lepsza. Poza tym to ja biore baniak 300L z wezownicami, wiec wydatek tez jest nizszy niz Jareckiego, do tego troche wiecej komplikacji przy samorobie ( gdyby sie decydowac na takie rozwiazanie) , bo sa wezownice. Tak nawiasem mowiac, jak sie laczy wezownice do plaszcza zbiornika, miedz i stal, zeby bylo szczelne, i jedno drugiego nie zjadlo ? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez devileczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 J..... Tak nawiasem mowiac, jak sie laczy wezownice do plaszcza zbiornika, miedz i stal, zeby bylo szczelne, i jedno drugiego nie zjadlo ? w samoróbce? albo lutowanie: lutuje się na twardo lutem mniej lub bardziej srebrnym albo skręcanie: daje się conexa w mufę stalową wspawana w zbiornik a przez conex miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 24.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam Sprzedam bufor 1200lwezownice CWU CU 50m fi22mmsolarna CU 25m 15mmstożek z lejem delkle tłoczone ścianka 10mmWAGA ok 800kg info ma PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts