zi_bi 23.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 WitajKupowałem na AllegroPłytaPS 2020 i piekarnik EBP 28I Amica 1871 zł i 1627 złZmywarka Bosch SVG 53 E 03 EU 1965 złGość na zywa się " woltel "Posiada sklep internetowy Dostawa na jego koszt DHL-em w 24hObecnie zamawiam Okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 23.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Myślę, że internetowy sklep "Avans" lub "Topmarket" też może być bezpieczny. A z innej beczki. Czy ktoś czuje się na siłach doradzić w kwestii kupna TV 21' Biorę pod rozwagę Thomsona, Philipsa, Sharpa, Grundiga, Panasonica (ale ten ostatni niepodoba mi się). Wybór spory, ale na innych forach przestrzegają, że nawet znane firmy produkują coraz gorzej. Co mi polecicie? Co sądzicie o obecnych wypustach w/w firm. Które firmy trzymają stabilnie tzw. "jakość". Zależy mi na bezpiecznym sprzęcie na tzw. „lata”, z dobrą jakością obrazu i dźwięku. Do tej pory mam 10-letniego Thomsona, ale chcę go oddać tzw. "rodzinie". Będę wdzięczny za opinie oraz porady. Jak mieliście tzw. "wpadki" z markowym sprzętem też napiszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 23.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Najlepiej produkt wybrać w jakimś sklepie organoleptycznie a później skorzystać z porównywarki cen. Szybko, tanio i sprawnie- zazwyczaj najlepsze ceny uzyskacie w dużych sklepach, gdzie przy zakupie kilku produktów dostaniecie dodatkowy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 23.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Thompson rezygnuje z produkcji telewizorów kineskopowych np. w Polsce sprzedał nową fabrykę w Piasecznie jakiejś spółce chińskiej woli robić płaskie /LCD lub plazmy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.01.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Wszystko wybraliśmy "organoleptycznie" w sklepach a potem w http://www.megamedia.pl...przyjechało po telefonie, panowie wnieśli, wszystko rozpakowałem i obejrzałem i na koniec zapłaciłem. A za różnicę w cenie okap mamy, powiedzmy, gratis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gostomianum 23.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 od dawna kupuje większośc rzeczy w internecie i w sklepach i na allegro.... jak do tej pory wszystko było w porządku... raz nawet na allegro kupiłem baterie do komórki za 9 zł i nie chodziła, to sprzedawca na swój koszt przesła nową i odebra uszkodzoną.... różnice w cenach ogromne, zresztą pomiędzy sklepami internetowymi także, czasem jedno jest w jednym najtańsze a drugie najdroższe, a w drugim sklepie odwrotnie... ostatnio kupiłem aparat cyforwy za 599 który by w tym samym czasie w promocji dla idiotów w media markt za 899 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zi_bi 23.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 P O L E C A M http://www.agdhurt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 23.01.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ja też, ja też. Kupiłam na allegro zmywarkę Elektrolux do zabudowy. Sprawuje się wyśmienicie(odpukać) . Nie pamiętam tylko dostawcy, ale cena ok 1300- w sklepie identyczna ok 350zł drożej. Miłych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art2u 24.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 kupowałem w Merkurym okap i zlewozmywak; ceny niższe niż w sklepach, dowóz ok., płatność przy odbiorze, sprzęt działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 bardzo ciekawy temat na pewno skorzystam przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 24.01.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Allegro - płyta AEG ze sterowaniem sensorowym - sklep dla idiotów 2,2KPLN, sklep w internecie 1,7KPLN, aukcja 1,3KPLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.01.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Allegro - płyta AEG ze sterowaniem sensorowym - sklep dla idiotów 2,2KPLN, sklep w internecie 1,7KPLN, aukcja 1,3KPLN Masz podbitą gwarancję i paragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 25.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 A ja ciut z innej beczki ale ciągle wtemacie AGD. Czy znana jest wam firma FAGOR, co możecie o niej powiedzieć ???Pytam bo znalazłem tu ciekawą zmywarkę niebywale cichą. Generalnie firma ta ma bardzo szeroki asortyment i chciałbym usłyszeć zdanie na jej temat od użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_szereg 25.01.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Szwagier kupil cale wyposazenie kuchni w Megamedia. Transport byl na czas i gratis, chlopaki wniesli wszystko na trzecie pietro bez szemrania. Polecil ten sklep nastepnej osobie - rowniez zadowolonej z transakcji. Teraz ja kupuje kuchnie - ogladam wszystko "w realu" i chce zamowic w Megamedii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remon 25.01.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ja kupowałem sprzęt AGD poprzez http://www.ewabymail.pl. Mogą dostarczyć towar na miejsce. Ja odbierałem osobiście na ul. Bartyckiej w Wa-wie. Nigdzie nie znalazłem taniej, zarówno w internecie jak i sklepach typu MediaMarkt, EuroAGD, itp. pozdrawiam,Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 25.01.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 A czy kupował ktoś może coś z AGD z firmy http://www.domimedia.pl/ ??Jesli tak to jakie macie doświadczenia??? Z tego co przeglądam raczej mają najniższe ceny (analizowałem zmywarki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 25.01.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Negocjowałem intensywnie lodówkę pod zabudowę oraz płytę elektryczną z hurtownią, do której linka dał powyżej zi_bi. Kontakt również z Allegro. W efekcie jednak kupiłem sprzęt w lokalnej, "analogowej" hurtowni - właściciel spytał o najniższe ceny jakie znam, po czym i od podanej ceny lodówki i od płyty odjął jeszcze po 200 zł Swoją drogą zobaczcie, jak wielką marżę walą na starcie, skoro można płytę stargować z 2500 do 1600............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.01.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Negocjowałem intensywnie lodówkę pod zabudowę oraz płytę elektryczną z hurtownią, do której linka dał powyżej zi_bi. Kontakt również z Allegro. W efekcie jednak kupiłem sprzęt w lokalnej, "analogowej" hurtowni - właściciel spytał o najniższe ceny jakie znam, po czym i od podanej ceny lodówki i od płyty odjął jeszcze po 200 zł Swoją drogą zobaczcie, jak wielką marżę walą na starcie, skoro można płytę stargować z 2500 do 1600............................. Marże to jedno, ale zazdroszczę sprzedawcy AGD. Widać, że facetowi zależy na kliencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 25.01.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Namiary na hurtownię chętnie przekażę na priva, ja jestem bardzo zadowolony. Przy zakupie kilku sprzętów AGD (drogawych a niedużych gabarytów) podejrzewam, że opłaca się nawet podjechać pod Wrocław... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts