Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mAgnes

Recommended Posts

My kupilismy caly sprzet do kuchni wlasnie przez net. Ceny porownywalismy w Ceneo i http://www.skapiec.pl

Poczatkowo chcelismy kupowac wszystko u innych sprzedawcow po najnizszych cenach. Ale ostatecznie udalo nam sie dogadac z jednym sklepem internetowym, zeby wszystko sprzedal nam po najnizszych, przedstawionych na skapcu cenach.

Polecam taki sposob zakupow - bez biegania po sklepach i przede wszystkim o wiele wiele taniej (o 30-40%!!! ). Do sklepow warto sie tylko przejsc, zeby zobaczyc sprzet na zywo ;).

• Odpowiedzi 620
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja wlasnie za to co kupilam plcilam niecale 11 tys.

pierwsze próbowalam w megamedia.pl bo tam mozna sie targować i powyżej 5 tys. dowoz jest gratis, targowalam sie ale zbyt duzo nie wytargowalam.

Potem weszlam na maximedia i tam tez mozna było sie targować o niektore produkty (nie wszystkie), wytargowalam conieco (nie pamietam juz dokladnie ile bo to bylo ponad rok temu), i nawet z oplata za dowoz wyszlo taniej niz w megamedia , nie mowiąc o zwykłych sklepach gdzie zaplacilabym za wszystko duzo, dużo więcej.

Tak więc warto się targowac.

Ja w Maximediach wytargowałam od 20 do 50 zł. Oni mają już i tak dosyć niskie ceny i mimo zapowiedzi, że można się targować, daja bardzo małe upusty. Całość zamówienia była na 6,5 tys., potem jedna rzecz wypadła i o 1 tys. mniej.

A lodówkę taniej niż w internecie kupiłam w Mediamarkt. :wink:

Faktycznie symboliczne rabaty. OK. wiem, żeby nie nastawiać się na oszczędność. Ale myślałam, że dadzą pwoody by wszystko kupić właśnie w ich sklepie. Nic to...

A może sklepy są gotowe obniżać ceny do konkurencji? W końcu skąpce i ceneo pokazują jaka może być różnica. Czasem to więcej niż 50 zł.

Widzę że są osoby kupujące sprzęt AGD ze sklepów internetowych.

A czy sprzęt do łazienek też kupujecie w sklepach internetowych np. baterie, drzwi prysznicowe, umywalki, kibelki itp., itd. ???

Kupiłam wannę akrylową, umywalkę i baterię w Ewabymail.

Wanna była dużo tańsza, umywalka z Koła chyba w cenie katalogowej, ale nigdzie takich nie było, miałam trochę obaw, ale bez problemu. Wanna ślicznie oklejona folią, umywalka też zapakowana tak, że nic nie miało prawa się stać.