mirosag 07.12.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja kupowałem m.in. kabinę prysznicową (na allegro). Przyjechała dobrze zapakowana (firma kurierska), nie było żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viktor84 16.12.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ja właśnie sobie chce kupić TAKĄ LODÓWKĘ. Przekonało mnie do niej promocja która tam jest (mogę wygrać zwrot pieniędzy). Napisze jak do mnie dotrze. Mam nadzieje że wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 16.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Ja dwukrotnie zamawiałam wyposażenie łazienek z łazienkaplus.pl. Oba zamówienia były spore ( wanna, drzwi prysznicowe itp.) Oczekiwanie na skompletowanie zamówienia trochę trwało, ale wszystko było ustalane na bieżąco. Oba zamówienia dostarczane były do mnie własnym transportem sklepu łazienkaplus.pl. Wszystko dotarło w całości. Aha, wybierałam płatność za pobraniem po wcześniejszej wpłacie zaliczki na niektóre zamawiane extra dla nas elementy. Ogólnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 17.12.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ja mam dobre doswiadczenia z sklepem neo24, kupiliśmy tam kilka sprzętów agd i nie było najmniejszych problemów z przesyłką czy terminowością dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzio 31.12.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Moja znajoma ma odkurzacz DIRT DEVIL, ale inny model niestety niż tu pokazany odkurzacz MAGNUM MPR no i się tak nie błyszczy jak na zdjęciach:) Tymczasem czy ktoś słyszał o promocjach cenowych na pralki. Mam dwie ciekawe oferty z euro-rtv-agd i sieci avans. Szukam pralki w dobrej cenie, czyli do 1200 zł max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miner_27 05.01.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Proponuję Ci jakąś pralkę bosch. Jest spory wybór i do 1200 zł na pewno coś się znajdzie. Na przykład ta pralka: Bosch WAA16163PL lub ta - teraz jest 200 zł taniej:Bosch WAA20262PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 08.01.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Witam. Piekarnik, płytę i okap kupiłam w http://www.mixmedia.pl/index.html bardzo miła i fachowa obsługa, możliwość odbioru osobistego. Polecam. Edytowane 8 Stycznia 2011 przez BlackMamba poprawienie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 10.01.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jestem właśnie na etapie kompletowania AGD do kuchni i niestety nie jest łatwo kupić sprzęt w sklepach internetowych. Są np tacy "magicy" jak Magiczna Planeta, sklep w którym wszystko jest dostępne i najtaniej. Nic bardziej mylnego. Celem takich informacji o stanach magazynowych i cenach np w portalu ceneo przy Magicznej Planecie jest "złapanie" klienta. Kompletowanie sprzętu zaczyna się po złożeniu zamówienia i trwa kilka tygodni. Drugi sposób kombinatorstwa jak złapać klienta, to informowanie gdy dzwoni, ze "...oczywiście mamy na stanie ten towar...". Klient składa zamówienie i zaczyna się kompletowanie. Problemu nie ma gdy producent ma w swoim magazynie potrzebną rzecz. Kilka dni i po sprawie. Problem jest gdy nie ma. Tutaj sklepem czyniącym takie praktyki jest Medialux. Kolejne kilka dni lub tygodni w plecy. Musimy się niestety uzbroić w cierpliwość kupując w sklepach internetowych i za każdym razem potwierdzać dostępność towaru telefonicznie. Nie radzę też robić przedpłat tylko brać za zaliczeniem u kuriera. Parę złotych więcej ale mamy pewność za co płacimy widząc przedmiot transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 13.01.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 a wiecie jak jest w przypadku napraw gwarancyjnych przy zakupach w sklepach intrnetowych??czy ktoś już kiedyś składał jakąś reklamację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 14.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 dlatego ja zamawiałam AGd ze sklepu internetowego który ma siedzibę w moim mieście. mam nadzieję ze nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katjes1 24.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mogę polecić sklep internetowy Megamedia. Kupiony u nich sprzet z Teki plus zmywarka Bosch wychodziła u nich najtaniej. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Na bieżąco śledziliśmy realizacje naszego zamówienia. Zależało nam na zamówieniu jeszcze w starym roku ze względu na podnoszony VAT. Przesyłka zrealizowana w nowym roku według starych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomsz 25.02.2011 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Do kuchni wiekszosc sprzetu /lodowka, zmywarka, pochlaniacz, plyta/ zamawialem w neo24.pl ale tylko dlatego bo istnieje mozliwosc odbioru osobistego m.in w Gdansku, mozna placic przy odbiorze i nie sciemniaja jesli chodzi o to czy towar jest dostepny i w jakim czasie mozna odebrac... jest tez calkiem niezly kontakt telefoniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 25.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja też zamawiałem wszystko w sklepach internetowych (różnych: Electromarket, Neo24, DobreZakupy ) i jedyna uwaga jaką mam to, żeby sprawdzać, czy dana firma posiada transport firmowy na terenie danego miasta, bo czasem nawet cena wyższa o 50zł jest warta faktu wniesienia na 2 piętro np 2m lodówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barti90 14.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dokładnie, też wolę zapłacić te 30-50 zł za wniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 17.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Na pewno zakupy tego typu sprzęty wychodzą o wiele taniej i naprawdę jest mniej zachodu kupując wszystko w Internecie. Ja najczęściej odwiedzam sklep magicznaplaneta.pl jest tam spory wybór i ceny są naprawdę konkurencyjne. A że wszystko również zawsze przychodzi całe i w jednym kawałku to na razie nie szukam innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 19.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Kupiłam mikrofalę LG MB-4049F na http://www.mixelectronics.pl/lg-mb-4049f,28335, sprzęt bez zarzutów, obsługa także, w transporcie nic się nie uszkodziło no i było sporo taniej. Oczywiście najpierw poszłam do pobliskiego sklepu i obejrzałam dokładnie, w ciemno nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.05.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 kupiłam pralkę na moderni.pl mogę spokojnie polecić, dobry kontakt, jeden szkopuł to to, ze sklep korzysta z firm kurierskich a ta zanim dostarczyła sprzęt... ehh... no ale pralka jest, działa i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.05.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 kupiłam pralkę na moderni.pl mogę spokojnie polecić, dobry kontakt, jeden szkopuł to to, ze sklep korzysta z firm kurierskich a ta zanim dostarczyła sprzęt... ehh... no ale pralka jest, działa i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 14.07.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dwa zakupy cento.pl - oba udane (lodówka i pralka) - tylko, że z płatnością przy odbiorze. Więc to oni do mnie wydzwaniali, abym była domu, a nie ja do nich. Resztę sprzętu AGD zakupiłam agito.pl Ich polecam z czystym sumieniem (płaciłam z góry). Rewelacyjny sklep internetowy z bardzo dobrą obsługa klienta. Status zamówienia aktualizowany on-line. Widzimy kiedy sklep kompletuje zamówienie u producenta, kiedy ma potwierdzona dostawę i kiedy wysyła. Co do towaru na magazynie - mało który sklep internetowy trzyma magazyn. Po pierwsze to koszty a po drugie podatek na koniec roku. I jeśli firma nie ma sklepu stacjonarnego, to jej zapewnienia, że ma coś na magazynie prawie zawsze można w bajki włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neptunv 17.07.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Gwarancji nie ma sie co obawiac jak w tradycyjnym sklepie, ja polecam bayzone.pl bo kupile, od grzejnikow po agd ,rtv a skanczylem na lampach , mialem blisko bo krakow ,a ceneo mozna sie dogadac pomimo , ze trafilem do nich przez internet po cenie. Na domu zaoszczedzilem kupe kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts