radekc 20.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 od zawsze zamawiam przez neta i nie żałuje wychodzi sporo taniej niż w sklepie tyle że koszty przesyłki trzeba doliczyć czasami całkiem spore, ale i tak się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 20.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 dziwię się - zwłaszcza w tak dużym mieście jakim jest Radom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) czy zna ktoś sklep http://www.fotograficzna.com/index.php?cPath=13 ???Zastanawiam się nad mikserem od nich, bo można na raty, ale trochę się obawiam, żeby nie bylo tak, że ja raty bedę spłacać a miksera nie zobaczę.... Już nie muszę pytać, znalazłam odpowiedź na ceneo. Zdajesię, że miałam dobre przeczucia Edytowane 21 Stycznia 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz12345 30.01.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja ostatnio zamówiłem cały sprzęt do kuchni w neo24.Oczywiście przed zakupem porównywałem ceny z innymi sklepami internetowymi ale przede wszystkim ze "stacjonarnymi" takimi jak MM, Saturn czy Euro Nie dość że w necie mieli o wiele większy wybór to na całym sprzęcie byłem jakieś 850 pln do przodu uwzględniając przesyłkę.Towar w 100% zgodny z opisem technicznym w pełni sprawny. Popieram zatem zakupy przez neta w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 30.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja tez kupowałam cały sprzet do kuchni w neo24 ( z wyj lodówki), bez żadnych zastrzeżeń, duzo taniej z dostawą do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 no to poreklamuję Pixmanię Kupiłam ten mikser. Po pierwsze, za tę cenę w internetowym sklepie oficjalnego dystrybutora mogłam kupić porysowany, czyli z przeceny. Tu mam nówkę przysłaną z Francji lub De bo to firma międzynarodowa. Po drugie bałam się jak ch.. bo trzeba wpłacić całą sumę a to 1800 zł ale okazało się, że ok. Wysłali zaraz, przesyłkę monitorowałam, w cenie mam jeszcze miskę szklaną do kupienia za ponad 300 zł. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Jednym słowem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ali4 31.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Wg. mnie nie ma takiej opcji zeby kupic taniej w sklepie stacjonarnym niż w internecie, może jakieś pojedyńcze modele ale to też rzadkość . Ja kupiłem cały sprzęt agd do nowego mieszkania a także zlew, umywalkę, baterie, podtynkowy zestaw prysznicowy i wiele innych rzeczy. Na samym agd jestem grubo ponad 2 tyś. do przodu w porównaniu do sklepów stacjonarnych. Byłem w stacjonarnych sklepach i mówiłem ze chcę wydac 10 tyś. na agd, owszem dostawałem całkiem niezły rabat ale w porównaniu do sklepów internetowych i tak jestem dużo do przodu. Także ja nie uwierzę w bajki że w stacjonarnych można taniej. Pierwszy lepszy przykład Euro RTV-AGD płyta indukcyjna ktorą kupiłem 2199 a w internecie 1150 zł. zapłaciłem. Z dostawą zamówionych towarów nie było najmniejszych problemów. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Ali4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 to napisz, w jakich sklepach było dobrze, po to jest ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 31.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Także ja nie uwierzę w bajki że w stacjonarnych można taniej. Pierwszy lepszy przykład Euro RTV-AGD płyta indukcyjna ktorą kupiłem 2199 a w internecie 1150 zł. zapłaciłem. Z dostawą zamówionych towarów nie było najmniejszych problemów. jakieś głupoty wypisujesz nikt nie mówi że w stacjonarnych ma być taniej niż w internecie - ale jesli mogę kupić w takiej samej cenie jak w internecie to kupuje - w końcu w internecie konkuruje ze soba 100-200 sprzedawcow a w danym miescie 3-5-10 sklepow - sprzedawcy maja swiadomosc interentu i tak jak pisalem zawsze znajdzie sie sklep ktory Ci sprzeda - chyba ze nie chce Ci sie tylko 3-5-10 sklepow odwiedzic nie wierze tez w roznice 50% - bo albo produkt nie byl taki sam albo kupiłeś kradziony - albo sprzedawca w sklepie mial produkt z przed 5 lat gdy byl on nowoscia i byl drogi - ale TY sie nie zapytałeś/ aś wiec nie wiesz... lepiej bylo popatrzec na cene i wrocic do domu i kliknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ali4 31.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Jak nie wierzysz w taką roznice to najpierw wejdz na stronę euro rtv agd i sobie sprawdz cenę płyty AEG HK 634200 XB i nie pisz o glupotach jak nie masz o tym zielonego pojęcia. Kradziony sprzęt jasne, znaczy więc że większość sklepów internetowych ma kradziony sprzęt, to żeś wymyslił Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Ali4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 31.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nie podawaja jakis tam skajnych paramentrow tylko srednia cene z siecibo to ze jeden sprzedawca ma cene 2x wyzsza niz 90% innych sprzedawcow o niczym nie swiadczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.02.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mnie jeszcze nie zdarzyło sie kupić w stacjonarnym sklepie AGD po takich samych cenach jak w necie... zresztą nawet w duzych sieciach wybór AGD nie jest za duży, latwiej cos wybrac z internetu, zwlaszcza jak obecnie mieszkam na wsi i musiałabym piekarnik wozić w aucie a tak przyniesie kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ali4 01.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dokładnie tak jak piszesz aksamitka, ale niech każdy najlepiej zostanie przy swoim zdaniu, skoro niektórzy uwazają że lepiej kupić w stacjonarnym to nich kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 znam osoby, które z netem sa na bakier, wolą isc do sklepu z gotówka i kupić na miejscu- wolny rynek dla małych kwot i moze sie nie oplaca przez internet ale juz dla kilku stóweczek jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mnie jeszcze nie zdarzyło sie kupić w stacjonarnym sklepie AGD po takich samych cenach jak w necie... zresztą nawet w duzych sieciach wybór AGD nie jest za duży, latwiej cos wybrac z internetu, zwlaszcza jak obecnie mieszkam na wsi i musiałabym piekarnik wozić w aucie a tak przyniesie kurier dodam jeszcze, że często sklep mi mówi (przy bardziej wymyślnych markach) żebym sobie obejrzała na obrazku i zapłaciła, a oni mi sprowadzą! To jaj juz wolę, żeby kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 EZS nie raz juz to słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczekg 07.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A mnie się również zdarzyło kupić taniej niż w necie w sklepie stacjonarnym, choć było to 6 lat temu Zebrałem najniższe ceny na konkretne modele znalezione w necie i w trakcie wycieczek do MM (takie z "promocji bezvatowych"), a potem pojechałem do pewnego sklepu. Pokazałem listę właścicielowi, dałem mu kilka dni czasu i w rezultacie przy zakupie sprzętu za netowe 12500 zaoszczędziłem trochę ponad 1000zł. I mimo tego, że sklep ponad 100km od Wwy transport miałem w cenie. Teraz znów się przymierzam do zakupów i chętnie powtórzyłbym akcję, tylko nie wiem, czy sklep jeszcze istnieje, a jakoś mi nie po drodze. Ale metodę polecam, a nuż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIOLATOR74 10.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 niedawno kupowalem kuchenke w RTV Euro AGD przez neta, oraz w Neo24 pralke. trzeba ogolnie sie rozgladac bo bywa tak ze jedna firma ma cos tanszego a cos innego drozszego. Neo24 ogolnie ma tanio.Bardzo dobry kontakt. W RTV Euro AGD ,ceny maja srednie ale maja czesto promocje jednodniowe i wtedy mozna kupic u nich towar najtaniej w necie,ewentualnie mnimalnie drozej i albo przysla do domu albo mozna odebrac w sklepie. Neo 24 ma pkt odbioru wiec tez nie ma problemu a za odbior w pkt odbioru placi sie juz tylko nie 50zl za przesylke a od 6-12 zl wiec cena dobra . Obecnie planuje zakup TV i tez w RTV Euro Agd akurat jest najtaniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ali4 10.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 VIOLATOR74Możesz podać jaki jest to model tv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A mnie się również zdarzyło kupić taniej niż w necie w sklepie stacjonarnym, choć było to 6 lat temu Zebrałem najniższe ceny na konkretne modele znalezione w necie i w trakcie wycieczek do MM (takie z "promocji bezvatowych"), a potem pojechałem do pewnego sklepu. Pokazałem listę właścicielowi, dałem mu kilka dni czasu i w rezultacie przy zakupie sprzętu za netowe 12500 zaoszczędziłem trochę ponad 1000zł. I mimo tego, że sklep ponad 100km od Wwy transport miałem w cenie. Teraz znów się przymierzam do zakupów i chętnie powtórzyłbym akcję, tylko nie wiem, czy sklep jeszcze istnieje, a jakoś mi nie po drodze. Ale metodę polecam, a nuż się uda jestem dokładnie takiego samego zdania! tak nalezy robic!!! tez dowioza , wniosa , sprawdza! i w najgorszym przypadku dadza taka sama cene jak najtansza w necie - czasem uda sie nawet kilka PLN zaoszczedzic!!! tak trzymać BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts