captroy 03.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 http://www.globalo.pl Rozwazam zakupienie u nich okapu firmy CIARKO ESA BIS 60 za 1529PLNWbrew pozora koszty transportu nie sa wysokie.Uzaleznione sa od wagi.Jezeli chodzi o towary do 20 kg,taki kosz jest w granicach 40PLN,pralka bedzie zamykala sie w koszcie okolo 70PLN.Zobacz jeszcze http://www.megamedia.pl duzy wybor i z mojej skromnej orjentacji konkurencyjni w stosunku do innych sklepow.Tam rowniez negocjujesz ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.02.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 captroy Dzięki bardzo! T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.02.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Przegiełam??? Ja nie mam obowiazku orientowac sie jak Mega Media rozwiazuje problem transportu!!! Chodzi mi o to, ze nikt mnie nie uprzedził o tym wczesniej, tylko postawil przed faktem dokonanym. Nie mam pojecia, czy Castorama proponuje dostawe z wniesieniem, czy nie, ale noramalne sklepy AGD (Media Markt czy Euro) wnoszą. Gdy zamawialam towar nikt sie na ten temat nie zajaknal i nie ma tego nigdzie w regulaminie ani na stronie internetowej, a ja nie jestem jasnowidzka. A sytuacja wygladala tak: do Wigilii musze miec gotowe mieszkanie, jestem po operacji i nie moge w prawa reke wziac wlasciwie nic ciezszego niz szkalnka z herbata, a Mega Media w ostatniej chwili mnie informuje, ze u nich dostawa znaczy na parking!!!! I nie ma mozliwosci doplacic za wniesienie, bo pan z Masterlink bedzie sam. A panowie sa mili, wiec jak mu pomoge, to nie ma problemu . Na koniec jeszcze raz chcialam podkreslic, ze problem nie polega na tym, ze nie Mega Media tak czy inaczej organizuje dostawy, tylko, ze nie informuje jasno o tym swoich klientów w momencie skladania zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captroy 04.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam nie chcialbym brac strony zadnego ze sklepow,ale to chyba w naszym interesie jest,dowiedzenie sie o towarze i metodach jego dostarczenia.Jest norma,ze sprzedawcy nie informuja potencjalnych klientow o minusach swojej dzialalnosci.Zwarzywszy jednak roznice w cenie pomiedzy sklepami int.a typowymi,wciaz sa bardziej godni zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.02.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja sie nie zgadzam, z opinią, ze to w porzadku, ze sklepy celowo zatajaja informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captroy 04.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja tez sie nie zgadzam,ale trzeba miec swiadomosc,ze takie rzeczy istnieja.Ogromny rynek konkurencji.Mamieni jestesmy przeroznymi "promocjami,okazjami" i niekoniecznie do konca jasnymi zasadami gry wolnego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Zgadzam sie z Twoja opinia i dlatego w tym temacie przedstawilam moje doswiadczenia z kontaktów z Mega Media. M.in. po to, zeby kolejni klienci zdawali sobie sprawe, co wg Mega Media znaczy dostawa door-to-door. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captroy 04.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Napewno kazda rada,czy uwaga bedzie bardzo cenna dla potencjalnego klienta.Pomoze nam wybrac opcje jak najbardziej dla nas korzystna.Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dokładnie i dzięki za zyczenia powrotu do zdrowia, ale z reka to juz tak na zawsze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 04.02.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Przegiełam??? .. Nie mam pojecia, czy Castorama proponuje dostawe z wniesieniem, czy nie, ale noramalne sklepy AGD (Media Markt czy Euro) wnoszą. .... Przegiełaś .. mogę Ci podac 10-tki przykładów, gdy pewne rzeczy są dla Ciebie oczywiste z oczywistych względów, wystarczy pomysleć (dlaczego nie przechodzisz na czerwonym świetle, czy coś takiego pisze przy słupach sygnalizacji świetlnej ??). Wystarczyło pomyśleć. Podałaś przykłady Castoramy i MM. OK. To dlaczego nie zamówiłaś tego towaru w tych marketach ?? Bo był droższy ?? W hurtowniach internetowych jest tańszy, bo zatrudniaja one góra kilka nie kilkaset osób. Na tym oszczędzają. Nie maja tez własnego transportu i korzystaja z usług pośrednika przy dostawie towaru. TO WSZYSTKO MOŻNA PRZECZYTAĆ NA ICH STRONACH INTERNETOWYCH I W ICH REGULAMINIE. Wybacz, ale hurtownie te nie maja najmniejszego wpływu na to czy kurier z zewnetrznej firmy wniesie Ci CIEZKI sprzęt do domu czy też nie. Czy będzie sam czy tez będzie ich pięciu. BO TO NIE ICH PRACOWNICY. A ta informacja, że przesyłka bedzie dostarczona kurierem jest w regulaminie każdej hurtwoni netowej. O reszcie wystarczy troszkę pomyśleć. Chciec pomyśleć. Ja sam wtachałem 5 urządzeń Whirlpoola, cieszać się jak dziecko (pracownik Masterlinku faktycznie mi troszkę pomógł, nim przyszedł tesciu). Ciesząc się, ze zaoszczędziłem ponad 3000 zł i za to mogę pie***** wniesienie sprzętu do domu przez pracownika hipermarketu. Ponieważ z nazwy wymieniasz megamedia to i ja wymienie z nazwy hurtownię w której kupowałem .... zreszta nie musze, bo to tez megamedia . Niedługo dojdziemy do takiego absurdu wygodnictwa, że zamawiając beton towarowy na strop, bez zamówienia pompy, bedziemy się pienić, że firma która nam go przywiozła, nie "wtransportowała" nam go na strop :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 07.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Moim zdaniem swiadomosc co oznacza czerwone swiatlo na skrzyzowaniu i swiadomosc jak funkcjonuja sklepy internetowe to co innego. Nie uwazam, ze mam obowiazek wiedziec jak sklepy internetowe organizuja dostawe, to ja jestem klientem i nalezy mnie o tym POINFORMOWAC wczesniej! Ciekawe skoro to takie oczywiste mega media w ogole o tym informuje? I szkoda, ze nie robi tego przy potwierdzeniu zamowienia, tylko tuz przed realizacja. Dla mnie to celowe wprowadzanie klienta w blad. A w Mega Media kupilam nie tylko dlatego, ze taniej, ale tez dlatego, ze mialo byc wygodniej (bez wychodzenia z domu etc.) tylko, ze nie było. Uwazam, ze dalsza dyskusja nie ma sensu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 07.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ja zamawiałam w megamedia i kurier wniósł do domu zmywarkę bez proszenia, ale miał blisko. Ale zwróciłam na to uwagę przy zamawianiu, dzięki forum.Pozdr. Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 06.03.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Chcę kupić zlewik Pyramis Hera w http://www.agdrtv.net.pl , czy ktoś korzystał z tego sklepu i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GAZOBETON 07.03.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Chcę kupić zlewik Pyramis Hera w http://www.agdrtv.net.pl , czy ktoś korzystał z tego sklepu i jest zadowolony? Witam, chyba chodziło ci o sklep http://www.agdrtv.net (bez .pl). Ja zamówiłem tu zlewozmywak i czekam na dostawe, która ma być do 18 marca (jak mi powiedziano, dlatego tak długo, bo jest to zlewozmywak luksusowy sprowadzany z Niemiec - mam cichą nadzieję że nie klepią go właśnie gdzieś w jakimś garażu:)). Z tego co się orientowałem, to ceny na baterie, zlewozmywaki sa bardzo atrakcyjne w tym sklepie, warto porównać, zwłaszcza jak ktoś kupuje zlewozmywak z górnej półki. Ryzyko jest chyba znikome, bo płatność gotówką przy odbiorze towaru. Pozdrawiam Gazobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YZ426 07.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja ostatnio kupowałem cały sprzęt ( zlewozmywak i baterię Pyramis i sprzęt do zabudowy Siemens) w sklepie http://www.agdrtv.net i gorąco polecam! Zrealizowali wszystko naprawdę szybko i zgodnie z ustaleniami. Ceny mają bardzo dobre a w Warszawie dostarczają bezpłatnie i to z wniesieniem (przy zamówieniach powyżej 1000 PLN.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YZ426 07.03.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ostatnio kupiłem cały sprzęt w sklepie internetowym http://www.agdrtv.net i wszystkim gorąco polecam! Zrealizowali wszystko naprawdę szybko i zgodnie z ustaleniami. Ceny mają bardzo dobre a w Warszawie dostarczają bezpłatnie (przy zamówieniach powyżej 1000 PLN.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.03.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Mam nadzieję że nie jesteś pracownikiem tej firmy... Tylko dwa posty na forum i oba brzmią jak reklama. Może lepiej by to było na "ogłoszeniach drobnych" powiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 07.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja z Wielkopolski, więc koszt transportu + pobranie będzie razem trochę ponad 50,- zł. Jeśli zlew kosztuje normalnie 1400,- a w agdrtv 1050,-, to i tak będę 300,- zł do przodu. poczekam aż towar dotrze do gazobetonu i potem zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 07.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Internetowi klienci piszcie z jakich sklepów internetowych war to korzystać, a z którymi mieliście jakieś problemy. Też przymierzamy się do zakupów przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts