dana15 31.03.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Już mam z Internetu: Okap Faber, płyta Amica, piekarnik Amica, pralka Whirpool. Lodówkę kupiłem na raty więc Internet odpadał, i nie mieli modelu, który mnie interesował bo kto wie gdyby mieli pewnie też bym kupił. Dodatkowo z Internetu mam panel prysznicowy i wannę. Yeyo gdzie kupowałeś sprzęt? Czy masz już zainstalowany? Ciekawi mnie jak się sprawuje płyta i piekarnik Amica. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 07.04.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Myślę że pora zareagować na pseudo niskie ceny w sklepach internetowych. Przykład "reklamowanego " tu sklepu (http://www.agdrtv.net)Interesujący mnie produktpłyta ceramiczna gorenje ECT 650 Cp wyżej wymieniony sklep 1554maksimedia (internetowy) 1499maximedia (internet) 1555 teraz tradycyjnemediamarkt 1499saturn 1499 minus rabat 100 PLN czyli 1399 !!! teraz allegroumówienie transakcji przez tel. cena 1300 !!! + ew. rabat jeśli będę jeszcze domawiał coś innego Więc proszę szanownych reklamodawców o przemyślenie reklamowania się niskimi cenami, bo to mit w który niestety niektórzy jeszcze wierzą.Osobiście nie jestem przeciwnikiem handlu w necie, a nawet gorącym jego zwolennikiem.Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd. Z poważaniem Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 07.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Myślę że pora zareagować na pseudo niskie ceny w sklepach internetowych. Dla przykładu przytoczę kilka cen z różnych miejsc ew. zakupu: Interesujący mnie produkt płyta ceramiczna gorenje ECT 650 Cp sklep rtvagd.net 1554 maksimedia (internetowy) 1499 maximedia (internet) 1555 teraz tradycyjne mediamarkt 1499 saturn 1499 minus rabat 100 PLN czyli 1399 !!! teraz allegro umówienie transakcji przez tel. cena 1300 !!! + ew. rabat jeśli będę jeszcze domawiał coś innego Więc proszę szanownych reklamodawców o przemyślenie reklamowania się niskimi cenami, bo to mit w który niestety niektórzy jeszcze wierzą. Osobiście nie jestem przeciwnikiem handlu w necie, a nawet gorącym jego zwolennikiem. Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd. Mam jeszcze kilka urządzeń do kupienia więc z pewnością zdam relację z poszukiwań pod tytułem "mity i fakty handlu internetowego" Z poważaniem Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 11.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 bede zamawiac w planeta aeg rtv.Ze wszystkich firm maja najkorzystniesze ceny,dali rabat,transport w stolicy gratis.Sprowadzaja sprzet jesli poda sie model.Mega media niestety nie chcialo podac nizszych cen,wiec dlatego zdecydowalam sie na w/w firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Więc proszę szanownych reklamodawców o przemyślenie reklamowania się niskimi cenami, bo to mit w który niestety niektórzy jeszcze wierzą. Osobiście nie jestem przeciwnikiem handlu w necie, a nawet gorącym jego zwolennikiem. Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd. I tu się nie zgodzę, że sklepy internetowe są przereklamowane. Kupiłam w ten sposób aparat fotograficzny, który był dużo tańszy w takim sklepie niż w normalnym. Parę dni temu kupiłam też kamerę video. Sklep internetowy miał znowu znacząco niższą cenę. Po negocjacjach udało mi się uzyskać taką samą cenę w normalnym sklepie, ale gdybym nie znała cen z internetu, nic by z tego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jask 12.04.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jestem za, gdyz pozwalają szybko zorientowac sie w wyborze i cenach. Nie trzeba chodzic po sklepach itp... Ceny są rózne, ale wystarczy porównac 2-3 sklepy zeby wiedziec gdzie warto kupic zlew, lodówkę lub Kamere! Np: http://www.agdrtv.net/cgibin/shop?info=059110010&sid=25f19fce jest ceną nizsza o ponad 20% niz na Bartyckiej POzdr, AREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I-Z-B-A 12.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 jeśli juz mowa o sklepach uinternetowych to polecam mój: http://www.izba.blink.pl/sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 13.04.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 kupilam w Hoopli lodowke i pralke.w porownaniu z cenami w sklepach w mojej miejscowosci wyszlo taniej o szesc stow za lodowke!!! transport 61zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytax 05.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam was wszystkich mam niecodzienne pytanie. Jestem poważnie zainteresowana kupnem drogiego sprzetu agd przez internet. Lecz boję się bo nigdy nie robiłam zakupów w tej formie, nie wiem czy ta firma jest wiarygodna. Czy ktos moze robił tam zakupy i moze mi pomów w podjęciu decyzji. adres internetowy tej firmy to http://www.whirpool.abc.pl/ (topmarket.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 05.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam was wszystkich mam niecodzienne pytanie. Jestem poważnie zainteresowana kupnem drogiego sprzetu agd przez internet. Lecz boję się bo nigdy nie robiłam zakupów w tej formie, nie wiem czy ta firma jest wiarygodna. Czy ktos moze robił tam zakupy i moze mi pomów w podjęciu decyzji. adres internetowy tej firmy to http://www.whirpool.abc.pl/ (topmarket.pl) Ja kupowałem sprzęt agd o łącznej wartości 9kzl w hurtowni internetowej i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 05.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Abyś była pewna - pójdź do marketu i wybierz typ, jaki chcesz kupić. A zamów w internecie. Ja kupowałem w hurtowni internetowej z Gostynina - szybko, sprawnie, tanio i przyjemnie. Przywiezione za grosze z wniesieniem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 w internetowym powinno wyjść taniej o ok. 10 - 15 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytax 07.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Czy firma z Warszawy Topmarket jest wiarygodną godną zaufania? Czy w ogóle ktoś kupował w tej firmie jakiś sprzęt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 07.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Abyś była pewna - pójdź do marketu i wybierz typ, jaki chcesz kupić. A zamów w internecie. Ja kupowałem w hurtowni internetowej z Gostynina - szybko, sprawnie, tanio i przyjemnie. Przywiezione za grosze z wniesieniem do domu. Jaka to hurtownia? Może podasz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytax 07.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 hurtownia jest pod linkiem http://www.topmarket.pl lub http://www.whirpool.abc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 07.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kupowałam piekarnik tą drogą. Nawet go reklamowałam! Reklamację uwzględniono, towar wymieniono, wszystko OK. Polecam jako łatwą i przyjemną formę robienia zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Zawsze jak kupuje przez internet,to place mniej niz w sklepie.Nie zdarzylo sie jeszcze,zeby mnie oszukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 08.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Czy firma z Warszawy Topmarket jest wiarygodną godną zaufania? Czy w ogóle ktoś kupował w tej firmie jakiś sprzęt ?? Ja kupowałem u nich w zeszłym roku w grudniu lodówke Siemensa. Cała operacja bez zarzutu, panowie przyjechali o umówionej godzinie (no może mieli min opóźnienie ) zdjeli z samochodu wniesli do domu rozpakowali obejrzeliśmy zapłaciliśmy podstęplowali gwarancje odjechali........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochus 08.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Też mogę powiedzieć ze nie miałem problemów prócz opóżnienia paro godzinnego w dostawie.Ale zaoszczędziłem ok.40 %.przy 3 tyś.pln i to mi zrekompensowało brak pełnej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ochus z którego sklepu brałeś sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts