Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mAgnes

Recommended Posts

Już mam z Internetu: Okap Faber, płyta Amica, piekarnik Amica, pralka Whirpool. Lodówkę kupiłem na raty więc Internet odpadał, i nie mieli modelu, który mnie interesował bo kto wie gdyby mieli pewnie też bym kupił. Dodatkowo z Internetu mam panel prysznicowy i wannę.

Yeyo gdzie kupowałeś sprzęt? Czy masz już zainstalowany? Ciekawi mnie jak się sprawuje płyta i piekarnik Amica.

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 620
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślę że pora zareagować na pseudo niskie ceny w sklepach internetowych. Przykład "reklamowanego " tu sklepu (http://www.agdrtv.net)

Interesujący mnie produkt

płyta ceramiczna gorenje ECT 650 Cp

wyżej wymieniony sklep 1554

maksimedia (internetowy) 1499

maximedia (internet) 1555

teraz tradycyjne

mediamarkt 1499

saturn 1499 minus rabat 100 PLN czyli 1399 !!!

teraz allegro

umówienie transakcji przez tel. cena 1300 !!! + ew. rabat jeśli będę jeszcze domawiał coś innego

Więc proszę szanownych reklamodawców o przemyślenie reklamowania się niskimi cenami, bo to mit w który niestety niektórzy jeszcze wierzą.

Osobiście nie jestem przeciwnikiem handlu w necie, a nawet gorącym jego zwolennikiem.

Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd.

Z poważaniem

Tomasz

Myślę że pora zareagować na pseudo niskie ceny w sklepach internetowych. Dla przykładu przytoczę kilka cen z różnych miejsc ew. zakupu:

Interesujący mnie produkt

płyta ceramiczna gorenje ECT 650 Cp

sklep rtvagd.net 1554

maksimedia (internetowy) 1499

maximedia (internet) 1555

teraz tradycyjne

mediamarkt 1499

saturn 1499 minus rabat 100 PLN czyli 1399 !!!

teraz allegro

umówienie transakcji przez tel. cena 1300 !!! + ew. rabat jeśli będę jeszcze domawiał coś innego

Więc proszę szanownych reklamodawców o przemyślenie reklamowania się niskimi cenami, bo to mit w który niestety niektórzy jeszcze wierzą.

Osobiście nie jestem przeciwnikiem handlu w necie, a nawet gorącym jego zwolennikiem.

Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd. Mam jeszcze kilka urządzeń do kupienia więc z pewnością zdam relację z poszukiwań pod tytułem "mity i fakty handlu internetowego"

Z poważaniem

Tomasz

Natomiast jestem zagorzałym przeciwnikiem nieuczciwej reklamy wprowadzającej nabywcę w błąd.

I tu się nie zgodzę, że sklepy internetowe są przereklamowane.

Kupiłam w ten sposób aparat fotograficzny, który był dużo tańszy w takim sklepie niż w normalnym.

Parę dni temu kupiłam też kamerę video. Sklep internetowy miał znowu znacząco niższą cenę. Po negocjacjach udało mi się uzyskać taką samą cenę w normalnym sklepie, ale gdybym nie znała cen z internetu, nic by z tego nie było.

Jestem za, gdyz pozwalają szybko zorientowac sie w wyborze i cenach.

Nie trzeba chodzic po sklepach itp...

Ceny są rózne, ale wystarczy porównac 2-3 sklepy zeby wiedziec gdzie warto kupic zlew, lodówkę lub Kamere!

Np: http://www.agdrtv.net/cgibin/shop?info=059110010&sid=25f19fce

jest ceną nizsza o ponad 20% niz na Bartyckiej :lol:

POzdr, AREK

• 1 month później...
Witam was wszystkich mam niecodzienne pytanie. Jestem poważnie zainteresowana kupnem drogiego sprzetu agd przez internet. Lecz boję się bo nigdy nie robiłam zakupów w tej formie, nie wiem czy ta firma jest wiarygodna. Czy ktos moze robił tam zakupy i moze mi pomów w podjęciu decyzji. adres internetowy tej firmy to http://www.whirpool.abc.pl/ (topmarket.pl)

Witam was wszystkich mam niecodzienne pytanie. Jestem poważnie zainteresowana kupnem drogiego sprzetu agd przez internet. Lecz boję się bo nigdy nie robiłam zakupów w tej formie, nie wiem czy ta firma jest wiarygodna. Czy ktos moze robił tam zakupy i moze mi pomów w podjęciu decyzji. adres internetowy tej firmy to http://www.whirpool.abc.pl/ (topmarket.pl)

Ja kupowałem sprzęt agd o łącznej wartości 9kzl w hurtowni internetowej i nie było żadnych problemów.

Czy firma z Warszawy Topmarket jest wiarygodną godną zaufania? Czy w ogóle ktoś kupował w tej firmie jakiś sprzęt ??

Ja kupowałem u nich w zeszłym roku w grudniu lodówke Siemensa. Cała operacja bez zarzutu, panowie przyjechali o umówionej godzinie (no może mieli min opóźnienie :) ) zdjeli z samochodu wniesli do domu rozpakowali obejrzeliśmy zapłaciliśmy podstęplowali gwarancje odjechali...........