Edytax 09.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Sorki że dlugo nieodpowiadałam dzięki za wasze odpowiedzi. Ale i tak musze jeszcze to przemyslec bo jeszcze mam lekkiego pietra co do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A ja np. kupowałem 2 razy wycieczkę (na Cypr i Egipt) przez internet i tez było bez problemu. Mysle, że mozna spokojnie kupowac. Najpierw dokładnie obejrzec model w skepie (markecie), a potem zamówić w internecie. Najlepiej zapłacić w momencie odbioru. A tylko zaliczę w momencie zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek K. 10.06.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sorki że dlugo nieodpowiadałam dzięki za wasze odpowiedzi. Ale i tak musze jeszcze to przemyslec bo jeszcze mam lekkiego pietra co do zakupu. Ja kupowałem w kwietniu w Topmarkecie zmywarkę. Na raty! Zero problemów, towar dotarł Masterlikiem (do Lublina). Płaciłem przy odbiorze (10% ceny). Polecam. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 12.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ostatnio zakupiłam w ten sposób granitowy zlewozmywak. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 12.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Chciałem zapytać osób mieszkających daleko od sklepów internetowych (daleko od Warszawy) ile zapłacili za transport. Mieszkamy na południu Polski (przy granicy z Czechami ) i zamierzamy kupić całe wyposażenie agd (płyta, piekarnik, lodówka, zmywarka, okap, itd) w jednym sklepie internet. Różne sklepy różnie piszą o kosztach transportu. Jedni wyceniają transport posczególnych artykułów, inni liczą od wagi, itd Możecie coś doradzić, polecić jakiś sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 12.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 które firmy mają najtańszy transport???Odległość od Warszawy ok 400 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek K. 12.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 które firmy mają najtańszy transport??? Odległość od Warszawy ok 400 km. Jeśli chodzi o zakupy w internecie towar jest wysyłany jakąś spedycją (przynajmniej w sklepach AGD-RTV) i odległość nie ma znaczenia. Ja za dostarczenie zmywarki z Warszawy do Lublina (dokładniej to wieś pod Lublinem) zapłaciłem 60 zł - Masterlinkiem. Najlepiej poczytać na konkretnej stronie w jaki sposób wysyłają i jaki jest koszt. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 jeśli kupujesz kilka rzeczy w jednym sklepie internetowym to transport powinien być gratis... ja korzystałam ze sklepu internetowego z Krakowa (też kupowałam kilka rzeczy - za łącznie ok. 10 000 tyś.) - transport oczywiście był bezpłatny (mieszkam w woj. śląskim)... sklep jest z Krakowa i mogę z czystym sumieniem polecić....ceny mają dobre, są b.elastyczni, doradzą... byłam b.zadowolona z ich usług... http://www.partneragd.prv.pl - tam znajdziesz namiary na nich - niestety strona jest właśnie w aktualizacji... ale w ofercie mają lub mogą ściągnąć prawie wszystko co jest na rynku z zakresu agd i rtv - a o ceny i szczegóły najlepiej pisać na gg - facet jest prawie cały czas dostępny: 1520221 , ja dosyć długo go nękałam róznymi pytaniami zanim podjęłam decyzję o zakupie konkretnych sprzętów... sprzęt wprawdzie funkcjonuje dopiero od miesiąca ale jak narazie jestem b.zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 13.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ostatnio intensywnie szukałam w necie w sklepach internetowych sprzetu do zabudowy AGD.Znalazłam pare hurtowni głównie z W-awy , które oferowały art ok 400 zł taniej (szczególnie taniej można kupić okapy wyspowe normalnie najtańszy Amica i ok 2600 tam w cenie ok 2150 ) do tego trzeba doliczyć transport . W rezultacie kupiłam u siebie w miescie -dostajac korzystne rabaty na zakup całości wyposazenia w jednej sieci. jedyne co kupiłam wirtualnie to zlewozmywak Teka -len (300 zł -wysyłka gratis + okap Teka 480 zł z dopłata do kuriera 20 zł) Gratis - otwór na baterie i deska drewniana nakładana na komore zlewu -firmowa.jestem bardzo z tego zakupu zdowolona (oczywiście paragon lub Fa , gwarancja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marba 16.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ceny w necie są z pewnością konkurencyjne ale uważam że równie tanio albo i nawet taniej można kupić w sklepach ze sprzetem elektronicznym zrzeszonych w jakąś sieć. Ja jak na razie kupuję w Avansie dlatego że:1. Mają duży wybór sprzętu2.Szybką dostawę - gratis do domu klienta3. Jak na razie zawsze udało mi się utargować duuży rabat. Przy zakupie sprzętu kuchennego do zabudowy uzyskałam ceny których na próżno było szukać w necie czy na najlepszej promocji w Media Markcie. Tak więc moja rada - targujcie się, targujcie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 29.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Właśnie zamówiłem płytę i piekarnik Amiki w Internecie. Obdzwoniłem wszystkich dystrybutorów w mieście i nie chcieli mi dać więcej niż 8% upustu. Nie to nie. Zarobi ktoś inny. DOstawa w poniedziałek mimo 70zł za transport 250 zł do przodu. Na okapie 150 zł do przodu razem 400 zł. Internet górą! Acha części do samochodu też zawsze kupuje przez Internet i wiele innych rzeczy. Czy mozesz podac jaki model i czy jestes zadowolony z zakupu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 01.07.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja dopiero szukam i sprawdzam, ale w porównaniu do Thoma to jestem zachwycona cenami w necie. Co prawda kilka firm podało ceny takie jak na stronie z niewielkim rabacikiem i notką - ostateczna, ale przglądam już 7 stronę i wciąż znajduję ten sam towar taniej.Ponadto w salonie kuchennym gdzie zamówiłam projekt kuchni i wstępną kalkulację, pan zaproponował sprzęt dużo starszy ,niby po promocyjnych cenach, jak weszłam na strony internetowe i porównałam te proponowane ceny z tymi za które mogłabym kupić w necie to zaoszczędziłabym bagatela 3 tys. zł.Na mój typowany sprzęt i podane ceny od razu powiedział, że taniej go nie załatwi. W sklepach też nie chcieli negocjować, więc albo mam pecha i nie umiem negocjować, albo w necie faktycznie jest najtaniej. A tak wogóle to cały sprzęt to ponad 10.000,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 01.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 My już mieliśmy zamówić sprzęt przez internet, aż tu pan z firmy, która wykonuje nam meble do kuchni zaproponował swoje ceny.Okazało się, że są odrobine wyzsze, ale razem z transportem, wniesienie i zamontowanim w meblach kuchennych, więc kupujemy od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 08.07.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Najniższe ceny na sprzęt do kuchni znalazłem na http://www.maximedia.pl, a testowałem chyba z pięć sklepów internetowych. Tak uzbrojony udałem się do sklepu AGD. Tam zjechałem jeszcze średnio 70-80 PLN na egzemplarzu, co dało kolejne kilka stówek + zlewozmywakowa bateria podokienna z 30% rabatem od katalogowej, nie wspominając o transporcie gratis i wniesieniu. Należy drążyć, drążyć i "gwałcić" sprzedawców o rabaty. Markus, mozesz podac mi adres tego sklepu? Ja tez bede kupowac niedlugo sprzet do zabudowy wiec kazdy tip jest ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 08.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ja jestem zadowolona z Pana "Lipsonsa", który dał mi ceny nizsze niż w najtańszym sklepie internetowym jakim znalazłam (i nie tylko w sieci, również sprawdzałam promocje w sieciówkach);za sperzet do zabudowy: piekarnik i płyte Smega, lodówke Liebhera, zmywarkę bosch, i wyciag 90 Siemensa zapłaciłam niecałe 7000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.07.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ancik Normalnie Ci nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 10.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 uwierz uwierz:))mam właśnie przed nosem wycene Pana Lipsonsa:) i za komplet Smega gdzie w promocji w sklepie AGD znalazłam go za 2200 to obnizył mi 100zł, zmywarke Boscha znalazłam w najtańszej ofercie za 2600 tutaj dostałam cene 2200; za lodóke Liebhera za bardzo nie ponegocjowałam bo to nowy model itp. ale 60 zł też sie przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 uwierz uwierz:)) mam właśnie przed nosem wycene Pana Lipsonsa:) i za komplet Smega gdzie w promocji w sklepie AGD znalazłam go za 2200 to obnizył mi 100zł, zmywarke Boscha znalazłam w najtańszej ofercie za 2600 tutaj dostałam cene 2200; za lodóke Liebhera za bardzo nie ponegocjowałam bo to nowy model itp. ale 60 zł też sie przyda:) A kto to jest Pan Lipsons? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 11.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Pan Lipsons nazywa sie Jerzy Lipnicki ma pawilon na Bartckiej nr 25 kom 601 212 897 adres email:[email protected] (stad nazwa) fax. 22 648 89 51; no i zajmuje sie sprzedażą AGD i ceramiki łazienkowej; warto najpierw poszukwać najtańszych ofert danego produktu a on na pewno da mniejsza cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 11.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Zamawiałam w internecie cały sprzęt do kuchni piekarnik i płyta Amica (notabene ktoś spytał, czy dobrze się sprawdza - bardzo dobrze ), zmywarka Amica, lodówka i okap Ariston. To wszystko z maximedia, ceny negocjowane, transport płatny o czym wcześniej dowiedziałam się pytając handlowca, tak więc żadnego zaskoczenia Sprzęt przywieźli kurirem, wcześniej dzwoniąc i informując, że jedzie. Wnieśli, poczekali aż wszystko sobie rozpakuję (pomogli przy tym, bo ja słaba kobitka nie radziłam sobie z dechami ), stwierdziłam, ze uszkodzeń widocznych nie ma, zapłaciłam i zaoszczędziłam jakieś 2.500. Zamówiłam też zlew i baterię w agdrtv. Też obyło się bez problemu, oszczędności są odczuwalne, tyle tylko, że jakiś debilowaty kurier to dowiózł i nie bardzo potrafił odczytać cenę z listu przewozowego. Krótki telefon, wszystko się wyjaśniło. Ale debilowatym kurierem nie obarczam sklepu z netu Acha, żaden sklep w mojej miejscowości nie dał mi tyle rabatu co w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts