oli_oli 15.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Szkoda, że w necie nie można na raty kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 17.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 a czy kupowaliście :baterię wannową brodzik miskę ustepową stelaż do tejżejeśli tak to proszę o link do stronkipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 19.07.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a ja zamówiłam dzisiaj piekarnik i płyte ceramiczną w sklepie. Dostałam (troche musiałam pana meczyć ale warto było) ceny takie jak w najtańszym sklepie interentowym, do tego odpadły koszty wysyłki wiec jestem do przodu.Najważniejsze to TARGOWAĆ SIĘ!!! I TARGOWAC, bo opuszczaja cenę po kawałeczku. Aha, zamówiłam w sklepie Avans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa158 14.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 chce kupic lodowke i piekarnik z plyta pod zabudowe napiszcie prosze czy znacie jakies fajne sklepy internetowe gdzie mozna kupic oczywiscie chodzi o ceny i czy takie zakupy sa bezpieczne ile kosztuje przesylka kurierska np takiej lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa158 14.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 a moze doradzilibyscie tez jaka lodowke(chlodz+zamraz) pod zabudowe na wymiar wysokosc 178 na szafke 60i jaki piekarnik(plyta ma byc zaraz nad piekarnikiem a wiec bez pokretel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekp 14.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Polecam http://www.agdrtv.com.pl Każdy sklep ma swoje ceny dostaw. Najlepiej poszukaj przez wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytlow 14.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Ja wszystko kupilem z http://www.rtvagd.any.pl/ caly sprzet Electroluxa. Troche sie balem wiec na probe zamowilem okap kuchenny . Po 2 dniach wszystko przyszlo - ok . Wiec zamowilem pralke do zabudowy , piekarnik , lodowke i plyte. Gdy porownalem ceny to mialem darmo jeszcze zmywarke. Transport okolo 250 zl. Wszystko przyjechalo do domu zapakowane fabrycznie . Dziala juz 2 lata , gwarancje doslali mi potem podsteplowane ale na szczescie nie byly potrzebne. Generalnie polecam. Od tamtego czasu robie tak : gdy trzeba cos kupic do domu z RTV AGD to jade z rodzinka do Mediamarkt wybieramy , patrze na cene - wracam do domu zamawiam w sieci i za 2 dni mam w domu duzo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.08.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Co prawda to domenta małżonki, ale z tego co wiem wybiera ten który zaoferuje najtańszą cenę na całość zakupów. Czemu? Bo w takim układzie dowóz mamy gratis. Jeśli by wybierać każdy sprzęt tam gdzie jest tańszy to trzeba by dodać kilka setek (łacznie) za dowozy. To najczęściej pożera różnice cenowe miedzy sklepami. Zauważyliśmy jeszcze jedną prawidłowość - sklepy które nie oferują negocjowania cen mają najczęściej ceny niższe od tych które to umożliwiają (nie wiem czy jest to zawsze, ale tam gdzie szukalilśmy tak było). I na koniec jedna uwaga. Większości sprzętu (modeli) oferowanych w tych sklepach nie ma w oficjalnych katalogach lub stronach producenta. Podobno są to wersje pozbawione niektórych bajerów dla obniżenia ceny. LAe czy to prawda? Nie mam pojęcia. Bynajmniej to co znajdujemy wystarcza nam w zupełności więc po co płącić za coś czego i tak nie uzyjemy lub by się przydało raz na rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytlow 15.08.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Chcialem jeszcze dodac ze oferta Electroluxa w sklepach jest bardzo uboga natomiast w internecie mozna zamowic wszystko ( jak tylko jest w katalogu) . Oczywiscie w sklepach tez potrafią sprowadzic sprzet na zamowienie - no ale ceny sa juz nieporownywalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 15.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 taaa.... w internetowych sklepach towar dostaja za darmo i rozdaja za darmo electrolux w murowanych sklepach nie sprzedaje sie rewelacyjnie wiec nikt nie trzyma calego katalogu na polkachceny "na zamowienie" sa takie same lub nizsze niz w podwanych tu adresachi to bez zadnej łaski wiec albo nie umiecie kupowac albo pie..... bzdury wiem ze kazdy liczy kazdy grosz i szuka najlepszej cenyale z drugiej strony nie mozna wymagac od murowanego sklepu zeby trzymal na polkach caly asortyment tylko po to zeby ktos mogl go sobie pomacac i powybrzydzac zeby wiedziec co kupic w necie no chyba ze szukacie ceny w MM i pokrewnych...a to juz inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.08.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 W murowanych sklepach nie ma najczęściej nic poza tym co oni chcą sprzedać i albo bierze się to co jest albo wypad. Jeśli coś trzeba sprowadzić to kosztuje koszmarnie. Nie będę jeździł i szukał sklepów bo wyjdzie jeszcze drożej i do tego trzeba przywieźć.Powiedz gdzie są te tanie murowane sklepy co to jeszcze wchodzą klientowi s d..e i sprowadzają co tylko się chce. Ja jakoś takich nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 15.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ja kupilem wszystko w http:/topmarket.pl czyli jak ktos podal http://www.agdrtv.com.pl/ - dwa adresy jeden sklep. Ale wart polecenia.Ogromny wybór i ceny baardzo konkurencyjne w porownaniu do Media czy Euro. Szybka dostawa, zap;lata przy odbiorze, mozna wszystko sprawdzic. Pelan gwarancja. Nie ma obaw. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekg 15.08.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Sprawdzcie wyszukiwarkę http://www.ceneo.pl - naprawdę dobra i super podstawa do negocjacji z "potencjalnymi" dostawcami sprzętu AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 15.08.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 W październiku ubiegłego roku zakupiłem 5 urządzeń Whirpoola ze sklepuhttp://www.megamedia.pl.Urzadzenia z katalogu Whirpoola,dokładnie opisane na ich firmowej stronie, zapakowane w orginalne opakowania, z gwarancją i ze wszystkimi dodatkami (proszki 3x1 do zmywarki, zestawy zapachowe i do mycia zmywarki, ksiązka kucharska do mikrofali, pełen zestw bajerów do piekranika) o które czesto BARDZo trudno w sklepie - sprzedawcy wyjmują. Wyszło o ponad 3000 zł (!!!! - trzy tysiące) taniej niż w Mediamark. Od tyle. Wiem, że to zabija detaliczny handel, przy okazji również miejsca pracy, ale nie jestem naiwny aby kupować za TAKĄ różnicę w cenie w "murowanych" sklepach. Swoje zakupy opisałem pod podobnie brzmiacym tematem w dziale Wnętrza. Polecam, bo później wpisywalo się tam sporo osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 15.08.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 W październiku ubiegłego roku zakupiłem 5 urządzeń Whirpoola ze sklepu http://www.megamedia.pl Urzadzenia z katalogu Whirpoola,dokładnie opisane na ich firmowej stronie, zapakowane w orginalne opakowania, z gwarancją i ze wszystkimi dodatkami (proszki 3x1 do zmywarki, zestawy zapachowe i do mycia zmywarki, ksiązka kucharska do mikrfali, pełen zestw bajerów do piekranika) o które czesto BARDZo trudno w sklepie - sprzedawcy wyjmują. Wyszło 3400 zł (!!!!) taniej niż w Mediamark. Od tyle. Wiem, że to zabija detaliczny handel, przy okazji również miejsca pracy, ale nie jestem naiwny aby kupować za TAKĄ różnicę w cenie w "murowanych" sklepach. Swoje zakupy opisałem pod podobnie brzmiacym tematem w dziale Wnętrza. Polecam, bo później wpisywalo się tam sporo osób. A co jeszcze kupiles w tej cenie? Z tekstu wnioskuje ze mikrofala, piekarnik, zmywarka i jeszcze dwie rzeczy lacznie za 3400? To sie wydaje bardzo tanio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 15.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 piekarnik, mikrofala z crispem (droga), kuchnia ceramiczna 90 cm, zmywarka + okap. Dokładny opis we Wnętrzach.http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 24.08.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Podciągam i zapytuję o sklepy netowe, gdzie kupiliście/kupicie sprzęt do łazienki (kabiny, wanny, baterie, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 25.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 oli_oli, Można na raty np. tutaj: http://www.hoopla.pl/ W systemie jaki tam proponują - koszty kredytu to 10% wartości sprzętu. Wydaje mi się, że to znośna kwota. Osiem lat temu aby kupić sprzęt na raty płaciłam za kredyt 38% Ja właśnie sobie upatrzyłam między innymi płytę gazową na szkle aristona. Szukam w sklepach aby zobaczyć ją w realu. Zastanawiam się jak wygląda lustrzany kolor. Po za tym mój koszyk (w w nim lodówka, płyta gazowa, piekarnik i okap) opiewa na kwotę 5364,65 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia12 29.08.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 witam sama nie korzystalam jeszcze z zakupow ale zestaw kina domowego philipsa moj szwagier kupil o ok. 450 zlotych taniej niz zaproponowano mu w "normalnym" sklepie. dla zainteresowanych podpowiadam fajna strone ktora byc moze pomoze wam w poszukiwaniach potrzebnych sprzetow http://www.ceneo.pl/default.aspx jest to Serwis "Ceneo.pl - porównywarka cen" pozdrawiam wszystkich budowniczych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Można na raty w maximedia.pl - i nawet bez zaświadczeń o dochodach tylko oświadczenia (dla stałych klientów np AIG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts