yazlok 03.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 witam,remontuje czesc domu jednorodzinnego w ktorej bedzie wydzielone mieszkanie. Potrzebuje zamontowac ,,wewnetrzny'' licznik gazowy, glowny wisci na ogrodzeniu posesji. Gdzie w warszawie mozna dostac taki licznik? (wlasnie wyszedlem z Briko gdzie nie maja takich uzadzen) Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 z tego co wiem, to nie ma takiej opcji,każde mieszkanie ma mieć swój licznik, nie ma podliczników,ale dla pewności spytaj w gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 15.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no a jak chciałbym sobie założyć drugi w środku domu, do kontroli zużycia żeby nie latać do ogrodzenia gdzie jest skrzynka z licznikiem to jak wtedy wygląda sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yazlok 28.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 W gazowni (PGNiG) dowiedziałem się, że nie sprzedają ani nie montują "podliczników".Liczni kupiłem sobie sam w firmiehttp://www.intergaz.eu/instalator nowego pieca kondensacyjnego bez problemu zamontował mi licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 29.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no i dobre, rozliczać się możesz sam bezpośrednio z najemcą wydzielonego mieszkania obliczając różnice we wskazaniach obu liczników- w sumie to najlepsza opcja, bo nie masz podwójnych opłat za liczniki, przyłącza itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 29.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no a jak chciałbym sobie założyć drugi w środku domu, do kontroli zużycia żeby nie latać do ogrodzenia gdzie jest skrzynka z licznikiem to jak wtedy wygląda sprawa? Formalnie będzie to przebudowa instalacji gazowej, na którą potrzebne jest PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts