BLast 03.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. Mam pytanie i prośbę. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taki temat ale.Jestem z Kielc woj. świętokrzyskie i szukam w tych stronach sprawdzonej ekipy, która solidnie robi remonty i przebudowy domków jednorodzinnych. Chodzi mi głównie o wyburzanie ścian wew, na zew. o stawianie nowych ścian, murowanie, tynkowanie szpachlowanie, robienie wylewek, ocieplanie, dach etc. Generalnie wszelkie prace tego typu. Robię generalny remont i chciałbym aby zajął się tym ktoś sprawdzony, solidnie i w rozsądnych pieniądzach. Bo do tej pory jak się rozglądałem to albo ktoś nie do końca wie jak ma się za to zabrać, a ogłasza się jako fachowiec, albo robi wycenę jakby dom miał być ze złota, a rozbieżności są bardzo duże w robociźnie. Jeśli jest ktoś na forum kto w moich stronach może mi kogoś polecić to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts