stef-ania 03.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam! jestem jeszcze na etapie drobnych zmian w układzie pomieszczen w domu i zastanawiam sie wciąż czy wygodniej jest wykonać przejście do pralni z łazienki czy nie łaczyc tych dwóch pomieszczen i wejście do w/w pralni umiescic z korytarza... łazienka jest spora, znalazłoby sie miejsce na drzwi do pralni, ale to jednak zawsze zabieranie przestrzeni, co myslicie, pomózcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zależy.Jeśli łazienka jest przy sypialni rodziców,a dzieci uczymy wynoszenia prania to nie. Jeśli nie jest przy łazience rodziców (lub nie ma dzieci) to tak - bo nie będziesz nago latać z łazienki do pralni, żeby ciuchy zanieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.01.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja mam wejście z korytarza i chwalę sobie. Szkoda by mi było tej ściany w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja bym zrobiła z zewnątrz, tzn od korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 04.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja bym wolala z korytarza bo w lazience mozna spokojnie brac wtedy kapiel czy cos a ktos inny moze robic pranie to raza dwa, ze jak pralnia bedzie duza to mozna tez suszyc i prasowac i wejscie osobne bedzie chyba lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 04.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja po 2 latach mieszkania dochodzę do wniosku, ze wygodniejsze są pomieszczenia gospodarcze typu pralnia , garderoby itp gdy jest do nich dostęp z korytarza. Po pierwsze łatwiej jest poźniej zmienić przeznaczenie takiego pomieszcenia np na dodatkowy pokój czy innego typu pomieszcenie gospodarcze. Po drugie zawsze pokój czy łazienka z większą ilościa drzwi staje sie mniej ustawny. Po trzecie łatwiej jest korzystać z pomieszcania, do którego jest dostęp z korytarza a nie np przez łazienkę, z której akurat moze ktos korzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 04.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) zdecydowanie z korytarza, zwłaszcza jeśli lazienka jest niewielka Edytowane 5 Stycznia 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja mam z korytarza, dzięki temu łazienka jest bardziej ustawna, a do pralni każdy ma dostęp w każdej chwili. Poza tym lubimy długie kąpiele, wirowanie pralki zakłócałoby spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stef-ania 04.01.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 04.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mam wejście z łazienki i jest mi z tym całkiem wygodnie. Ale moja łazienka jest duża (15m2) i nie miałam problemów z ustawieniem sanitariatów. Dodatkowe drzwi mi nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts