szczecinianin1989 03.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam . Mam mały problem , a mianowicie ekipa remontowa kładła mi kafelki w łazience , do jej połowy , i z przyczyny krzywej jednej ściany została taka "półka" która nie ładnie wygląda i tak chciałbym sam to wykończyć za pomocą płyty GK z tym , że został mi ok 40 kg tynku maszynowego i pytanie brzmi , czy do przyklejenia tej płyty GK do innej GK moge użyć tego właśnie tynku i spać spokojnie , czy lepiej wydać te pare zł na jakiś dobry klej ? Z góry dziękuje za odpowiedzi , jesli takowe będą PS: Jeśli nie dałem wątku pod dobrą tematyke to najmocniej przepraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 04.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam . Mam mały problem , a mianowicie ekipa remontowa kładła mi kafelki w łazience , do jej połowy , i z przyczyny krzywej jednej ściany została taka "półka" która nie ładnie wygląda i tak chciałbym sam to wykończyć za pomocą płyty GK z tym , że został mi ok 40 kg tynku maszynowego i pytanie brzmi , czy do przyklejenia tej płyty GK do innej GK moge użyć tego właśnie tynku i spać spokojnie , czy lepiej wydać te pare zł na jakiś dobry klej ? Z góry dziękuje za odpowiedzi , jesli takowe będą PS: Jeśli nie dałem wątku pod dobrą tematyke to najmocniej przepraszam Pozdrawiam Zainwestuj parę złotych w gipsową zaprawę klejową i będziesz miał pewność, że jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczecinianin1989 04.01.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zainwestuj parę złotych w gipsową zaprawę klejową i będziesz miał pewność, że jest ok:) Właśnie tak dzisiaj zrobiłem . Zainwestowałem 15 zika za 10 kg kleju . Żaden pieniądz , a pewność lepsza Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts