mmajeczkaa 25.04.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A tymczasem, kto zgadanie jakie trafiły mi się numery miejsc? Dla ułatwienia powiem, że prawidłowa odpowiedź mieści się w przedziale 1-15 12 i 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Super ze są fotele ja obstawiam 13 na 100% i może 10?? Ale penie numerki koło siebie - więc albo 12 albo 14 do tej szcześliwej 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cieszę się Zawsze możesz je bez oparć postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.04.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A też masz tyle gumy do żucia? Może by ją po renowcji ... z powrotem przykleić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 7 i 8 ? a co jest do wygrania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A też masz tyle gumy do żucia? Może by ją po renowcji ... z powrotem przykleić ?? Zaimpregnować i zachować na pamiątkę Ja swoich jeszcze nie odklejałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dropku pokazuj te fotele bo mnie skręca Obstawiam 12 i 13 Lampki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 26.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 sweterkowa lampka super ja obstawiam, hmmm, 13 na bank i 8 ;P czekam na fotki nowych siedzisk aaaaaaa, i dziękuję za PW, napiszę do nich i zamówię te kinkiety, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ojej, ale się rozmnożyły te fotele! Jestem ciekawa, jak każda z Was je odnowi! Już nie mogę się doczekać! Ale numerków nie odkręcajcie! Może by jakąś galerię gum do żucia zrobić? Lampa w sweterku świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A też masz tyle gumy do żucia? Może by ją po renowcji ... z powrotem przykleić ?? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-233001.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Ja też kcem foty dziewczyny pokazywać fotele bo ja swoje zobaczę dopiero w czerwcu, chociaż się na Wasze napatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ja obstawiam, hmmm, 13 na bank i 8 ;P Ta to nie Fotele połączone to i numerki razem. Dropku, a wiesz, że nawet ja nie mam pojęcia, które do Ciebie poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Wybaczcie zbiorową odpowiedź, ale czasu mam znów jak na lekarstwo (właściwie już powinnam zabierać się z powrotem do pracy). Tak na szybko zatem, cieszę się, że podoba Wam się lampa. Trochę się bałam czy nie pomyślicie, że oszalałam, bo moi domownicy wyglądali jakby tak właśnie pomyśleli Co do zgadywanki, widzę, że zabawę zdominowała nam 13. To pewnie trochę Was rozczaruję informacją, że moje numerki zupełnie niepozorne są Najbliżej rozwiązania była agawi - chodziło o 14 i 15. W nagrodę zapraszam na wspólne przeróbki (gumy obiecuję odkleić sama ) i nasze ulubione marchewkowe Muszę pędzić, ale wieczorem będę tu znowu. Mam nadzieję, że wtedy już nie z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Najbliżej rozwiązania była agawi - chodziło o 14 i 15. W nagrodę zapraszam na wspólne przeróbki (gumy obiecuję odkleić sama ) i nasze ulubione marchewkowe Hurraaaa wygrałam:wave: A jaka nagroda:lol2: Zgadzam się na marchewkowe, bo w przeróbkach to nie miałabyś Dropku ze mnie żadnego pożytku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) To ja jeszcze poopowiadam trochę o fotelach Na oparciu mam ochotę pokombinować z guzikami. Mogą być takie same albo zupełnie różne, jeszcze nie wiem Najlepiej w liczbie sztuk 3 lub 2. Lub 1 nawet. Obicie chciałabym chyba jednolite, ale wyraziste. W jakimś ciekawym kolorze i może o fakturze ciekawej, ale bez wzorów raczej. Bardzo, bardzo podoba mi się to: I tak sobie myślę patrząc tę fotkę czy by drewna też nie zrobić w podobnym odcieniu. Albo w jakimś innym kontrastującym ładnie. Bieli jakoś zupełnie mi się tym razem nie chce... Na koniec jeszcze kilka inspiracji rozmaitych: Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 I jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Aga, no co Ty mówisz? Z Ciebie żadnego pożytku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W nagrodę zapraszam na wspólne przeróbki (gumy obiecuję odkleić sama ) i nasze ulubione marchewkowe No coś Ty! Gumy to najlepsza część programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.04.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Marchewkowe z gumami ??? U mnie fotki - ale uwaga - powinny być dozwolone od lat 18 . A wiesz, że własnie wysłałam z rana maila do pani która mi chyba pomoże z fotelami - że zastanawiam się nad foletem lub ostrym turkusem (lampa będzie w salonie turkusowa). Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dropku ale czaderskie te fotele! A ta kanapa (2 inspiracja) jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.04.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) No coś Ty! Gumy to najlepsza część programu Marchewkowe z gumami ??? :rotfl: Proszę mi tu Agi nie straszyć, bo się jeszcze nagrody zmarnują A wiecie, że ja przy pierwszych oględzinach zupełnie tych gum nie zauważyłam? Ekscytacja mnie zaślepiła chyba. Mężowi za to wystarczyło jedno spojrzenie krytyczne, by odkryć ten mały bonusik. U mnie fotki - ale uwaga - powinny być dozwolone od lat 18 Fotki? No to ja już do Ciebie lecę... zastanawiam się nad foletem lub ostrym turkusem (lampa będzie w salonie turkusowa) To się zgrałyśmy Ale o całości w turkusie myślisz? Czy tylko o obiciu? A ta kanapa (2 inspiracja) jest boska Oj, boska! A nie skojarzył Wam się z czymś przypadkiem ten fotelik? (z jakimś zwierzem sympatycznym na przykład?) Coś mnie ponosi ostatnio z tymi zagadkami Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts