Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A też masz tyle gumy do żucia? ;)

Może by ją po renowcji ... z powrotem przykleić ??

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-233001.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif

Ja też kcem foty :popcorn: dziewczyny pokazywać fotele bo ja swoje zobaczę dopiero w czerwcu, chociaż się na Wasze napatrzę :D

Wybaczcie zbiorową odpowiedź, ale czasu mam znów jak na lekarstwo (właściwie już powinnam zabierać się z powrotem do pracy).

Tak na szybko zatem, cieszę się, że podoba Wam się lampa. Trochę się bałam czy nie pomyślicie, że oszalałam, bo moi domownicy wyglądali jakby tak właśnie pomyśleli :rolleyes:

Co do zgadywanki, widzę, że zabawę zdominowała nam 13. To pewnie trochę Was rozczaruję informacją, że moje numerki zupełnie niepozorne są ;)

Najbliżej rozwiązania była agawi - chodziło o 14 i 15. W nagrodę zapraszam na wspólne przeróbki (gumy obiecuję odkleić sama :rotfl:) i nasze ulubione marchewkowe :)

Muszę pędzić, ale wieczorem będę tu znowu. Mam nadzieję, że wtedy już nie z doskoku :)

Najbliżej rozwiązania była agawi - chodziło o 14 i 15. W nagrodę zapraszam na wspólne przeróbki (gumy obiecuję odkleić sama :rotfl:) i nasze ulubione marchewkowe :)

Hurraaaa wygrałam:wave: A jaka nagroda:lol2::lol2: Zgadzam się na marchewkowe, bo w przeróbkach to nie miałabyś Dropku ze mnie żadnego pożytku:rotfl:

To ja jeszcze poopowiadam trochę o fotelach :)

Na oparciu mam ochotę pokombinować z guzikami. Mogą być takie same albo zupełnie różne, jeszcze nie wiem :rolleyes: Najlepiej w liczbie sztuk 3 lub 2. Lub 1 nawet.

Obicie chciałabym chyba jednolite, ale wyraziste. W jakimś ciekawym kolorze i może o fakturze ciekawej, ale bez wzorów raczej.

Bardzo, bardzo podoba mi się to:

morskiIIa.jpg

I tak sobie myślę patrząc tę fotkę czy by drewna też nie zrobić w podobnym odcieniu. Albo w jakimś innym kontrastującym ładnie. Bieli jakoś zupełnie mi się tym razem nie chce... :rolleyes:

Na koniec jeszcze kilka inspiracji rozmaitych:

894c66953ce5689b7c3954e0217d7b7a.jpg

zolta%2520szwedzka%2520sofa%2520yellow.jpg

MisEnScene_ButtonSlipperChair_main.jpg

Edytowane przez Drop_Inn

Marchewkowe z gumami ???

U mnie fotki - ale uwaga - powinny być dozwolone od lat 18 ;).

A wiesz, że własnie wysłałam z rana maila do pani która mi chyba pomoże z fotelami - że zastanawiam się nad foletem lub ostrym turkusem (lampa będzie w salonie turkusowa).

Edytowane przez mirela99

No coś Ty! Gumy to najlepsza część programu :rotfl:

Marchewkowe z gumami ???

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Proszę mi tu Agi nie straszyć, bo się jeszcze nagrody zmarnują ;)

A wiecie, że ja przy pierwszych oględzinach zupełnie tych gum nie zauważyłam? Ekscytacja mnie zaślepiła chyba. Mężowi za to wystarczyło jedno spojrzenie krytyczne, by odkryć ten mały bonusik.

U mnie fotki - ale uwaga - powinny być dozwolone od lat 18

Fotki? No to ja już do Ciebie lecę...

zastanawiam się nad foletem lub ostrym turkusem (lampa będzie w salonie turkusowa)

To się zgrałyśmy :) Ale o całości w turkusie myślisz? Czy tylko o obiciu?

A ta kanapa (2 inspiracja) jest boska :D

Oj, boska! :yes:

A nie skojarzył Wam się z czymś przypadkiem ten fotelik?

(z jakimś zwierzem sympatycznym na przykład?)

Coś mnie ponosi ostatnio z tymi zagadkami :cool:

MisEnScene_ButtonSlipperChair_main.jpg

Edytowane przez Drop_Inn