Moorela 31.12.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dropko, pomyślności w klimatach retro w Nowym 2013 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 31.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dropko i ode mnie - z nowego juz lokum wszystkiego naj, naj w nadchodzącym roku - przede wszystkim spełnienia tego NAJWAŻNIEJSZEGO z marzeń !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.01.2013 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://img593.imageshack.us/img593/8349/ekartkinowyrok1283.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Nowego 2013 Roku, dużo zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i oby ten rok był lepszy niż poprzedni (bo zawsze może być lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Dropciu, dziękuję za życzenia Życzę dobrego roku 2013, spełnienia choć jednego marzenia, nie tylko wnętrzarskiego;), miłości, przyjaźni i zdrowia dla Ciebie i całej Twojej Rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 piękna szarość i piękna łazienka - oj jak zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Drop_Inn, Wpadłam jeszcze na Twoją łazienkę popatrzeć. Dawno mi się żadna tak nie podobała. A i przywitać się noworocznie chciałam, a tu koleżanka jak zabalowała, tak ani widu, ani słuchu ani piszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 I ja znowu rzeknę- łazienka jest boskaaaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.01.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 I jeszcze raz z przyjemnością dziękuję za wszystkie życzenia noworoczne W tym roku pozytywne fluidy szczególnie się przydadzą Śliczna łazienka i kolor super piękna szarość i piękna łazienka - oj jak zazdraszczam Wpadłam jeszcze na Twoją łazienkę popatrzeć. Dawno mi się żadna tak nie podobała. I ja znowu rzeknę- łazienka jest boskaaaaaaa!!! Dzięki, dzięki Bardzo to wszystko miłe co piszecie. Muszę przyznać, że sama jestem mile zaskoczona efektem. Próbki koloru naprawdę nie wróżyły nic dobrego. A i przywitać się noworocznie chciałam, a tu koleżanka jak zabalowała, tak ani widu, ani słuchu ani piszu... Koleżanka nie tyle zabalowała, co utknęła pod kołdrą z grypą Taka posylwestrowa pamiątka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Drop_Inn, Napisałaś o swojej pięknie szarej ścianie w łazience:"Szarość to Stardust Beckersa rozjaśniony bielą i z kropelką niebieskiego pigmentu". Mam pytanie ile konkretnie było tego "rozjaśnienia" i jak duża była ta "kropelka niebieskiego pigmentu"? Bardzo chciałabym taki efekt osiągnąć w swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.01.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wiesz, może w ogóle nie trzeba będzie kombinować, bo w puszce on wygląda bardzo ładnie (w sklepie - bardziej przestronnym i lepiej oświetlonym - też). Chciałabym pomóc, ale chyba nie będę w stanie odtworzyć tych proporcji. 'Kropelka' to dosłownie kropelka. Tu szczególnie baliśmy się przesadzić żeby szarość nie zmieniła się w błękit. Bieli też w sumie nie poszło jakoś dużo (dolaliśmy 2 porcje, 'na oko'). Chyba jedyna słuszna rada to dolewanie po troszeczce i sprawdzanie na bieżąco na ścianach. Jednak bardzo dużo zależy od ilości światła w pomieszczeniu. Na żywo na pewno najlepiej ocenicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ok. Dzięki. Mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.01.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Trzymam kciuki Wcześniej testowałam szarą poświatę Duluxa i też mi się bardzo podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzięki wielkie. Pospisuję sobie wszystkie te nazwy i będę testowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.01.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wygląda na to, że za parę godzin minie rok od kiedy wystartował retro kącik Kawał czasu, a ciągle świetnie pamiętam te emocje... tę niepewność czy ktoś w ogóle będzie chciał przychodzić... Dziękuję serdecznie, że chciałyście Przychodzić, radzić, szukać ze mną rozwiązań. Przynoszę z tej okazji bąbelki http://emoty.blox.pl/resource/drinkchampagne.gif http://www.simplysoapsupplies.com/images/strawberries%20&%20champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ale trafiłam:wiggle:GRATULUJĘ WYTRWAŁOŚCI ale zleciało co?szampanik chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ooooo...i ja choć raz trafiłam na imprezkę:) GRATULACJE Dropciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 To ja też poimprezuje Drop zaglądać do Ciebie to czysta przyjemność, i oby trwała jak najdłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 03.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dropi ale masz wypasioną łazienkę, fiu, fiu piękna!! a nie masz przypadkiem porównanie, jak Twoja szarość ma się do intuicji Dekorala?? a na bąbelki chętnie się piszę, gratuluję tego roczku aż się boję skąd będę czerpać inspiracje, jak już się skończyć urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dropko ale zleciało ! Zawsze miło do ciebie zajrzeć moc inspiracji, piękne realizacje i towarzystwo doborowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts