Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to nadrabiam zaległości :)

Drop, oba kinkiety fajne. Weszłam na tę stronkę i wpadłam. Mnie się bardzo ta lampa podoba http://www.belysningsdesign.se/markslojd-madras-taklampa-lila Do mojego salonu chyba byłaby niezła.

Mnie też się spodobała :yes: I jeszcze ta biała przydymiona.

Dropku, przeprowadziłam małe śledztwo :rolleyes:

Na zalinkowanej przez Ciebie stronie kinkiet Ekelund kosztuje 445 kr.

A w polskim sklepie 149 zł.

Więc może będzie nieźle :)

A ja znalazłam za 114zł a nawet za 113zł:lol2: do wyboru:)

Dobre wieści! :wiggle: Jeden ze sklepów odpowiedział, że sprowadzą za 167 zł. Niestety czas oczekiwania jest dość spory, bo aż do 3 tygodni.

Hej Dropciu :bye:

Tak dawno mnie nie było ,że aż mi wstyd :oops:

Doskonale wiem co przeżywasz ,w związku z montażem kuchni:yes:.Jak montowali naszą (2 dni przed umówionym terminem )bylismy jeszcze w De i wścieku dostawałam ;).Jeszcze nigdy tak nie marudziłam mężowi ,żeby szybciej jechał :lol2:.A zaraz po przyjeździe ,o 3 w nocy pobiegłam na budowę :lol2::lol2:

Hej Olcia! :bye: Ja u Ciebie też mam zaległości, tak pędzicie gaduły :rolleyes:

Noo, to dopiero musiał być stres :o Ja chociaż mogłam męża mieć na telefonie i dopytywać na bieżąco o szczegóły :rolleyes:

Dropciu

jakoś mi sie z tobą skojarzyło*

[ATTACH=CONFIG]174984[/ATTACH]

To mówisz, że krowy Ci się ze mną kojarzą? :lol2::lol2::lol2:

Urocze te pojemniczki :yes:

Dobre i tyle :)

Dużo wprawdzie pracy przed Wami, ale idzie do przodu.

Blaty widać, i fronty, i nawet uchwyt się załapał.

A wszystko na obłednej szachownicy :lol2:

Dropek,

Podłoga podobała mi się, podoba i chyba nie przestanie. :rolleyes:

Uchwyt super pasuje do podłogi i mebli. Fronty spoko, do takiej charakternej podłogi.

Blat bardzo mi się podoba. Nie myślałam, że taki blat będzie grał z szachownicą, ale gra :jawdrop: i to jak :jawdrop:

Mówiłam, że masz dar do łączenia nawet rzeczy dla innych rozłącznych :eek::yes::lol2:

Dropciu zapowiada się rewelacyjnie!:wiggle:

I te uchwyty czarne będą super pasowały!

Dobrze, że je zmieniłaś Dropku

A szachownicę uwielbiam i sama mam w przedpokoju i w łazience ma się robić... także wybór pochwalam :yes:

podłoga piękna :)

Kuchnia nie w moim typie, ale myślę, że całość będzie slicznie grała :).

Dziękuję Wam Dziewczęta :)

A wiecie, że ja tego jeszcze na żywo nie widziałam? Pewnie jutro najwcześniej uda mi się wyrwać. Jutro też chcemy podgodnić trochę prace, bo potem mąż znów wyjeżdża.

Ooo nie zauważyłam, ze już są fotki kuchenne:wiggle:

Dropko wszystko idzie zgodnie z wizualkami, które nam pokazywałaś, zapowiada się ładna i pakowana kuchnia- nie przepadam tylko za drewnianymi blatami wyłącznie z praktycznego punktu widzenia, ale wygląda pięknie:)

Trzymam kciuki za szczęśliwy finisz:)

Aaa i goździk dla Ciebiehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif

http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg

ps. co do terminu sprowadzenia tych kinkietów, to zleci jak z bicza.:yes:

Martuś, moja droga, obyś miała rację. Jeśli jej wygląd nie zachęci mnie do gotowania, to ja już nie wiem co... :rolleyes:

Aguś, dziękuję za goździka (wiem, że się kojarzą jak kojarzą, ale zawsze bardzo je lubiłam).

W rewanżu zostawiam tulipana :)

http://gs.uni.opole.pl/wp-content/uploads/2012/03/fondos-escritorio-flores-tulipan-p.jpg

Moorelko, to nic innego jak Ikea ;) Dębowy blat Numerar.

Gdzieś mi się obiło o uszy, że miał zostać wycofany. Ale może to tylko plotki ;)

Dropiś

Staję w kolejce do zdjęć kuchni :).

Co do lamp nożycowych, to ja kupiłam dwie używane, drewniane na All... Mają klosze do wymiany / zmiany wyglądu i trzeba przy nich podłubać, ale można nadać im własny look.

Kamilcia baaardzo Cię proszę podziel się Twoim udomowionym pomieszczeniem :rolleyes:

decyzja o niezakładaniu własnej galerii już przesądzona, więc nie bardzo mam gdzie pokazać ;) na watkach ogólnych typu pochwalcie się to raczej inne klimaty się pojawiają - jakoś mojej kuchni tam nie po drodze, no i chyba jak na taki watek to ona jeszcze nie jest WYSRATCZAJĄCO udomowiona ;)