mirela99 08.03.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 podłoga piękna Kuchnia nie w moim typie, ale myślę, że całość będzie slicznie grała . Marksljod ma często super lapy. Więc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No to nadrabiam zaległości Drop, oba kinkiety fajne. Weszłam na tę stronkę i wpadłam. Mnie się bardzo ta lampa podoba http://www.belysningsdesign.se/markslojd-madras-taklampa-lila Do mojego salonu chyba byłaby niezła. Mnie też się spodobała I jeszcze ta biała przydymiona. Dropku, przeprowadziłam małe śledztwo Na zalinkowanej przez Ciebie stronie kinkiet Ekelund kosztuje 445 kr. A w polskim sklepie 149 zł. Więc może będzie nieźle A ja znalazłam za 114zł a nawet za 113zł do wyboru:) Dobre wieści! Jeden ze sklepów odpowiedział, że sprowadzą za 167 zł. Niestety czas oczekiwania jest dość spory, bo aż do 3 tygodni. Hej Dropciu Tak dawno mnie nie było ,że aż mi wstyd Doskonale wiem co przeżywasz ,w związku z montażem kuchni:yes:.Jak montowali naszą (2 dni przed umówionym terminem )bylismy jeszcze w De i wścieku dostawałam .Jeszcze nigdy tak nie marudziłam mężowi ,żeby szybciej jechał .A zaraz po przyjeździe ,o 3 w nocy pobiegłam na budowę :lol2: Hej Olcia! Ja u Ciebie też mam zaległości, tak pędzicie gaduły Noo, to dopiero musiał być stres Ja chociaż mogłam męża mieć na telefonie i dopytywać na bieżąco o szczegóły Dropciu jakoś mi sie z tobą skojarzyło* [ATTACH=CONFIG]174984[/ATTACH] To mówisz, że krowy Ci się ze mną kojarzą? :lol2: Urocze te pojemniczki Dobre i tyle Dużo wprawdzie pracy przed Wami, ale idzie do przodu. Blaty widać, i fronty, i nawet uchwyt się załapał. A wszystko na obłednej szachownicy Dropek, Podłoga podobała mi się, podoba i chyba nie przestanie. Uchwyt super pasuje do podłogi i mebli. Fronty spoko, do takiej charakternej podłogi. Blat bardzo mi się podoba. Nie myślałam, że taki blat będzie grał z szachownicą, ale gra i to jak Mówiłam, że masz dar do łączenia nawet rzeczy dla innych rozłącznych Dropciu zapowiada się rewelacyjnie! I te uchwyty czarne będą super pasowały! Dobrze, że je zmieniłaś Dropku A szachownicę uwielbiam i sama mam w przedpokoju i w łazience ma się robić... także wybór pochwalam podłoga piękna Kuchnia nie w moim typie, ale myślę, że całość będzie slicznie grała . Dziękuję Wam Dziewczęta A wiecie, że ja tego jeszcze na żywo nie widziałam? Pewnie jutro najwcześniej uda mi się wyrwać. Jutro też chcemy podgodnić trochę prace, bo potem mąż znów wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dropino moja droga, będziesz miała cudowną kuchnię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ooo nie zauważyłam, ze już są fotki kuchenne:wiggle: Dropko wszystko idzie zgodnie z wizualkami, które nam pokazywałaś, zapowiada się ładna i pakowana kuchnia- nie przepadam tylko za drewnianymi blatami wyłącznie z praktycznego punktu widzenia, ale wygląda pięknie:) Trzymam kciuki za szczęśliwy finisz:) Aaa i goździk dla Ciebiehttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg ps. co do terminu sprowadzenia tych kinkietów, to zleci jak z bicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wow Drop, piękny blat!! Mogę prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Martuś, moja droga, obyś miała rację. Jeśli jej wygląd nie zachęci mnie do gotowania, to ja już nie wiem co... Aguś, dziękuję za goździka (wiem, że się kojarzą jak kojarzą, ale zawsze bardzo je lubiłam). W rewanżu zostawiam tulipana http://gs.uni.opole.pl/wp-content/uploads/2012/03/fondos-escritorio-flores-tulipan-p.jpg Moorelko, to nic innego jak Ikea Dębowy blat Numerar. Gdzieś mi się obiło o uszy, że miał zostać wycofany. Ale może to tylko plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dropku, będziesz miała śliczną kuchnię. Zapodaj jutro więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 09.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dropi widać już bardzo dużo, a jak podgonicie przez weekend to będzie cacy zamiana uchwytów na DUŻY plus a z blatem masz rację, numerar dębowy został wycofany, a zastępuje go teraz blat akerby bardziej podoba mi się kinkiet z numerem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Drop za 167 zł? Czyli dużo taniej niż w przeliczeniu na te szwedzkie korony? Podpowiesz na priv, który sklep Ci te lampy sprowadzi? Zapytam o tę "swoją"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dropku będzie rewelacyjnie Dawaj nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dropiś Staję w kolejce do zdjęć kuchni . Co do lamp nożycowych, to ja kupiłam dwie używane, drewniane na All... Mają klosze do wymiany / zmiany wyglądu i trzeba przy nich podłubać, ale można nadać im własny look. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ustawiam się jako następna bo kuchnia zapowiada się rewelacyjnie. Też nie jestem fanką drewnianych blatów (ze względu na użytkowanie) ale ten bardzo dobrze się zgrał z całością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dropku, Ja myślałam, że wieczorem w sobotę więcej fotek zamieścisz kuchennych. Może jutro? Bardzo lubię Twój styl. Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Moje Drogie, postępów niestety brak Mężowi pół dnia się zeszło z montażem parapetów, na kuchnię nie starczyło czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 buuuuu a zdjęć dalej nie ma nowych Dropciu ale chyba widziałaś juz kuchnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ależ ja jestem ciekawa tej kuchni http://emoty.blox.pl/resource/tuptup.gif zapowiada sie pięknie i przytulnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dropko dawno mnie nie było- przesyłam pozdrowienia i dołączam do oczekujących na kuchenny ciag dalszy Melduję tez, ze moja kuchnia wykończona no, nie ma jeszcze nic w oknie i okapu, ale poza tym - pierwsze w miarę udomowione pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 10.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kamilcia baaardzo Cię proszę podziel się Twoim udomowionym pomieszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kamilcia baaardzo Cię proszę podziel się Twoim udomowionym pomieszczeniem decyzja o niezakładaniu własnej galerii już przesądzona, więc nie bardzo mam gdzie pokazać na watkach ogólnych typu pochwalcie się to raczej inne klimaty się pojawiają - jakoś mojej kuchni tam nie po drodze, no i chyba jak na taki watek to ona jeszcze nie jest WYSRATCZAJĄCO udomowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dropek, Ty to potrafisz napięcie budować, nie ma co... Kamilcia, a Ty się nie ociągaj. U mnie też możesz wrzucić kuchnię. Tylko proszę o szczegółowa relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts