asiulkowo 25.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 super:) w takim razie samych pieknych snów w nowym miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.06.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Drop czuć z Twojej wypowiedzi że Wam tam dobrze zresztą jak mogłoby być inaczej skoro tyle serca tam Waszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Trochę jakby to zawsze było nasze miejsce. O, i te słowa oddają wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Drop gratuluję przeprowadzki! Żeby Wam się przyjemnie mieszkało i samych miłych sąsiadów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-064625.gif wprowadził już się ktoś poza Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dropku, Ile radości płynie z Twojego posta. Samych takich szczęśliwych chwil życzę. Oby ten nastrój nigdy nie minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dropku, super czytać takie słowa. Udomawiać pewnie będziecie latami, ale najważniejsze, że czujesz że to Wasze miejsce.Ja za niedługo będę w naszym mieście. Może uda nam się na kawkę umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.06.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 super:) w takim razie samych pieknych snów w nowym miejscu:) Bardzo dziękuję, Asiu! Drop czuć z Twojej wypowiedzi że Wam tam dobrze zresztą jak mogłoby być inaczej skoro tyle serca tam Waszego O, i te słowa oddają wszystko Dropku, Ile radości płynie z Twojego posta. Samych takich szczęśliwych chwil życzę. Oby ten nastrój nigdy nie minął Diękuję Wam! Do niektórych rzeczy ciągle się przyzwyczajam - jedne uwielbiam, inne już chętnie bym wymieniła No i teraz dopiero tak naprawdę widać jak wiele jest jeszcze do zrobienia. Codziennie coś kupuję lub zamawiam, a lista jakby wcale się nie skraca. To z jednej strony fajne, bo ciągle przybywa coś nowego, ale z drugiej chciałoby się mieć wszystko na tip top Jest dobrze w każdym razie. Miło mieć takie naprawdę własne miejsce Drop gratuluję przeprowadzki! Żeby Wam się przyjemnie mieszkało i samych miłych sąsiadów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-064625.gif wprowadził już się ktoś poza Wami? Wszyscy A przepraszam, oprócz sąsiadów z góry, ale oni mają mieszkanie od niedawna. Ostatnio słychać, że praca u nich wre, także niebawem pewnie będzie komplet. Jak dotąd mieszkańcy wydają się w porządku, ale szampana nie zaszkodzi wypić Dropku, super czytać takie słowa. Udomawiać pewnie będziecie latami, ale najważniejsze, że czujesz że to Wasze miejsce. Ja za niedługo będę w naszym mieście. Może uda nam się na kawkę umówić? Rere, pewnie, że TAK!!! Jak bardzo niedługo to 'niedługo'? Bo może powinnam przyspieszyć z ogarnianiem Odezwij się koniecznie tu lub na fb. Byłabyś moim pierwszym forumowym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dropciu, ja lecę 17stego lipca, ale luźniejsza będę dopiero po 7 sierpnia. Skontaktuję się z Tobą jak już będę w PL, ok. Będę znała wtedy numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.06.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Uff, to mam czas Sierpień bardzo mi pasuje, nie planuję wtedy dłuższych wyjazdów. No i to już całkiem blisko moich urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Oooo, czyli impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.06.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Miałaś nosa wybierając termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dropku, najserdeczniejsze gratulacje przeprowadzkowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.07.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 hej ale super, że już mieszkacie gratuluje i niech Wam się tam cudownie mieszka powtórzę kolejny raz - jest PIĘKNIE pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dropku, a może jakieś zdjęcie byś wrzuciła Może być z pudłami w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zgadzam się z Anią Należą nam się jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zgadzam się z Anią Należą nam się jakieś zdjęcia Zaraz to wkleję u Ciebie, leniu i obiboku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zaraz to wkleję u Ciebie, leniu i obiboku Jak to? Ja kilka wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.07.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nelli, Słonko, Narendilko, Ilutku, no to coś tam pstryknęłam póki jasno. Wiem, że jestem okrutna robiąc tak wąskie kadry, ale naprawdę jeszcze trzeba omijać wiele rzeczy Jeden z kątów w salonie: I bardzo spóźnione foto kalendarza, który jakiś czas temu podarowała mi Kamilcia (Kochana, uwielbiam go! Jeszcze raz wielki ). Resztę doprowadzam powoli do porządku. Idzie tak, że jeszcze jakiś czas będę pewnie serwować Wam zbliżenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dropku CUDNIEEEEEEE JEST!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.07.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Fakt jesteś OKRUTNA ! ale rozumiem i czekam na więcej Kadry ciasne ale piękne Kalendarza zazdraszczam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts