Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) super:) w takim razie samych pieknych snów w nowym miejscu:)

Bardzo dziękuję, Asiu! :hug:

Drop czuć z Twojej wypowiedzi że Wam tam dobrze :) zresztą jak mogłoby być inaczej skoro tyle serca tam Waszego :)

O, i te słowa oddają wszystko :D

:hug:

Dropku,

Ile radości płynie z Twojego posta. :p

Samych takich szczęśliwych chwil życzę.

Oby ten nastrój nigdy nie minął :hug:

Diękuję Wam! :hug:

Do niektórych rzeczy ciągle się przyzwyczajam - jedne uwielbiam, inne już chętnie bym wymieniła ;) No i teraz dopiero tak naprawdę widać jak wiele jest jeszcze do zrobienia. Codziennie coś kupuję lub zamawiam, a lista jakby wcale się nie skraca. To z jednej strony fajne, bo ciągle przybywa coś nowego, ale z drugiej chciałoby się mieć wszystko na tip top :rolleyes:

Jest dobrze w każdym razie.

Miło mieć takie naprawdę własne miejsce :yes:

Drop gratuluję przeprowadzki!:wave: Żeby Wam się przyjemnie mieszkało i samych miłych sąsiadów http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-064625.gif wprowadził już się ktoś poza Wami?

Wszyscy :D

A przepraszam, oprócz sąsiadów z góry, ale oni mają mieszkanie od niedawna. Ostatnio słychać, że praca u nich wre, także niebawem pewnie będzie komplet.

Jak dotąd mieszkańcy wydają się w porządku, ale szampana nie zaszkodzi wypić :D

Dropku, super czytać takie słowa. Udomawiać pewnie będziecie latami, ale najważniejsze, że czujesz że to Wasze miejsce.

Ja za niedługo będę w naszym mieście. Może uda nam się na kawkę umówić?

Rere, pewnie, że TAK!!! :)

Jak bardzo niedługo to 'niedługo'? Bo może powinnam przyspieszyć z ogarnianiem ;)

Odezwij się koniecznie tu lub na fb.

Byłabyś moim pierwszym forumowym gościem :D

Nelli, Słonko, :hug:

Narendilko, Ilutku, no to coś tam pstryknęłam póki jasno.

Wiem, że jestem okrutna robiąc tak wąskie kadry, ale naprawdę jeszcze trzeba omijać wiele rzeczy :rolleyes:

Jeden z kątów w salonie:

CSC_2673_ftd.JPG

CSC_2667_ftd.JPG

I bardzo spóźnione foto kalendarza, który jakiś czas temu podarowała mi Kamilcia (Kochana, uwielbiam go! Jeszcze raz wielki :hug:).

CSC_2660_ftd.JPG

Resztę doprowadzam powoli do porządku. Idzie tak, że jeszcze jakiś czas będę pewnie serwować Wam zbliżenia :p:)