Ola.U 01.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kadry ciasne ale piękne Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Piękne, niepowtarzalne parapety! Super przytulnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dropciu, pięknie!!! A po za tym świetne zdjęcia robisz Już się nie mogę doczekać aż popodziwiam Twoje cudne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dropku, wąskie kadry doskonale rozumiem. Sama tak robiłam Nie ważne, że ciasne. Grunt, że cudne Obiecaj, że każdy nawet najwęższy raz dwa sfotografujesz i się z nami nim podzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Powiedziałabym tajemnicze kadry Super że już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 02.07.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dropku, tak się cieszę, że już jesteście na swoim i czujecie się na swoim A wąskie kadry wychodzą Ci super! Widać, że nawet na parapecie już coś się dzieje... Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Katalogowe fotki!!! cudnieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Drop gratki przeprowadzki . Ciesze sie ze dobrze wam w domku. Uwielbiam zdjecia szczegolikow:rolleyes: . Twoje wyrywaja z bucikow. Pozdrowionka i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 05.07.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale piknie i przytulnie, będę miała gdzie odpocząć jak mi się kuchnia znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dropciu śliczne zajawki z mieszkanka ale nie bądź taka okrutna i wrzucaj coś częściej, choćby relację z rozpakowywania kartonów na pewno masz w nich same cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.07.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dropi GRATULUJE PRZEPROWADZKI mogę więc zacząć wpraszać sie w gościnę nawet na wykadrowanych fotkach widać przytulny klimat domu i cudny salon:) jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.07.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Hej Kochane! Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale najpierw się przeziębiłam (tak, tak, w samiutkim środku lata ), a potem mieliśmy bardzo emocjonujący czas i jakoś głowy nie miałam zupełnie do pisania. Cieszę się, że podobają Wam się kadry. Postaram się jutro zrobić nowe (mamy wieszać z mężem plakaty w przedpokoju). Dropku CUDNIEEEEEEE JEST!!!!! Ojej! Dzięęęki Iduś! Fakt jesteś OKRUTNA ! ale rozumiem i czekam na więcej Kadry ciasne ale piękne Kalendarza zazdraszczam i tyle Dobrze powiedziane Dziękuję, bijąc się jednocześnie w pierś Będę pracować nad możliwością jak najszybszego rozszerzenia kadrów Piękne, niepowtarzalne parapety! Super przytulnie . O, jak dobrze Cię tu znów zobaczyć! Parapet też uwielbiam. I żałuję, że mam tylko jeden. Bałam się, że będzie niepraktyczny, ale ani trochę nie jest. Wszystko z łatwością usuwam odkurzaczem Dropciu, pięknie!!! A po za tym świetne zdjęcia robisz Już się nie mogę doczekać aż popodziwiam Twoje cudne wnętrza. Dzięki! Mam nadzieję, że zdjęcia będą kiedyś dużo, dużo lepsze. Bardzo chciałabym się wreszcie poważnie zainteresować tym tematem. Czyli to pewne już, że się widzimy? Dropku, wąskie kadry doskonale rozumiem. Sama tak robiłam Nie ważne, że ciasne. Grunt, że cudne Obiecaj, że każdy nawet najwęższy raz dwa sfotografujesz i się z nami nim podzielisz Liczę, że lada dzień też będę o tym mówić w czasie przeszłym Zamówiłam roletę do kuchni, w salonie zawisł plakat, także z pewnością wkrótce będzie update Powiedziałabym tajemnicze kadry Super że już mieszkacie Liczyłam, że resztę sobie chwilowo dowyobrażacie Dropku, tak się cieszę, że już jesteście na swoim i czujecie się na swoim A wąskie kadry wychodzą Ci super! Widać, że nawet na parapecie już coś się dzieje... Czekam na więcej Sówko, Przyznam się, że mam kąty, które są już właściwie dopieszczone (jak ten przy parapecie na przykład). Ale w innych albo nadal pusto albo pełno tam przypadkowych rzeczy. Niektóre gadżety przestawiam po sto razy, bo mi w każdym układzie coś uwiera. Chyba muszę dać spokój, bo nie skończę Katalogowe fotki!!! cudnieeeeee To bardzo miłe Martuś, dziękuję! Drop gratki przeprowadzki . Ciesze sie ze dobrze wam w domku. Uwielbiam zdjecia szczegolikow:rolleyes: . Twoje wyrywaja z bucikow. Pozdrowionka i buziaki Dzięki Aguś! Lubię zbliżenia. Często je zapisuję jako inspiracje, mimo, że niewiele mówią o wnętrzach tak naprawdę. Cieszę się, że moje też nie wypadły źle Ale piknie i przytulnie, będę miała gdzie odpocząć jak mi się kuchnia znudzi Dzięki Pendraczku! I od razu mówię, że salon wygodniejszy W kuchni nadal miejsca stojące tylko Cudnie :rolleyes: Zostawiam wakacyjne pozdrowienia i zmykam. Miło, że wpadłaś Atenko. Zmykasz na dłużej? (Jakiś urlopik w sensie?) Ja też Cię pozdrawiam ciepło Dropciu śliczne zajawki z mieszkanka ale nie bądź taka okrutna i wrzucaj coś częściej, choćby relację z rozpakowywania kartonów na pewno masz w nich same cuda Dzięki Two! A wiesz, że jakoś tak mniej mam tego wszystkiego niż sądziłam. Do tego stopnia, że witryna w salonie stoi na wpół pusta Jedynie na blacie w kuchni tłok, ale ja lubię mieć w kuchni dużo rzeczy. Obiecuję pokazać Wam niebawem Dropi GRATULUJE PRZEPROWADZKI mogę więc zacząć wpraszać sie w gościnę nawet na wykadrowanych fotkach widać przytulny klimat domu i cudny salon:) jak sie mieszka? Mieszka się bardzo dobrze, naprawdę. Uczę się nowej organizacji dnia (trochę więcej obowiązków mam na głowie), ale cieszy mnie, że wszędzie jest tak blisko. Wyjazd do banku, na zakupy to już nie wyprawa, na którą trzeba wygospodarować 3 godziny. Wsiadam do auta i za chwilę jestem. Strasznie mi tego zawsze brakowało. Vesi, ja Cię zapraszam serdecznie kiedy tylko znajdziesz trochę czasu. Bardzo chciałabym się jakoś zrewanżować za przemiło spędzony czas u Ciebie Edytowane 8 Lipca 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 I bardzo spóźnione foto kalendarza, który jakiś czas temu podarowała mi Kamilcia (Kochana, uwielbiam go! Jeszcze raz wielki ). cieszę się, że jest w użyciu i że udało się trafić w gust piekne ciasne kadry pokazałaś - muszę chyba potrenować nad swoimi, bo masakra jakaś jest... no, ale u mnie teraz szaleństwo ogródkowo-tarasowe bardziej Będę zaglądała po więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.07.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dropek, a jakie wrażenia z użytkowania tej podłogi kuchennej, faktycznie tak się brudzi?, bo ja też chcę taką, ale nie pałam szczególną miłością do mopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dropek, a jakie wrażenia z użytkowania tej podłogi kuchennej, faktycznie tak się brudzi?, bo ja też chcę taką, ale nie pałam szczególną miłością do mopa. szachownicy nie mam w kuchni, ale mam białe oktagony z czarnymi kwadracikami ( jak Dropka w lazience ) - BRUDZI SIĘ MASAKRYCZNIE ! - kuchnia myta latem dwa razy na dzień. Wiedziałam, że będzie cięzko, ale i tak zaskoczyła mnie częstotliwość jeżdżenia na szmacie... na szczęście jest to przecieranie tylko - zajmuje chwilkę i czyści się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dropciu....fotki zapowiadają fajny klimacik:) Też czekam na więcej....Pozdrawiam i buziaki posyłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 hello Dropku uwielbiam Twoje wnetrza nawet w takich waskich kadrach piekne ujecia piekne detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.07.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 cieszę się, że jest w użyciu i że udało się trafić w gust piekne ciasne kadry pokazałaś - muszę chyba potrenować nad swoimi, bo masakra jakaś jest... no, ale u mnie teraz szaleństwo ogródkowo-tarasowe bardziej Będę zaglądała po więcej zdjęć Hej Kochana! Myślałam o Was ostatnio - jak Wam się mieszka, jak się zmienił dom... U mnie w ogródku nie ma nawet trawy, nie wiem czy zdążymy w tym roku coś z tym zrobić. Chcę się skupić na wnętrzu, bo widzę jak szybko obojętnieje się na niedoróbki Do kwiatków jakoś na razie mnie ciągnie. Dropek, a jakie wrażenia z użytkowania tej podłogi kuchennej, faktycznie tak się brudzi?, bo ja też chcę taką, ale nie pałam szczególną miłością do mopa. No niestety. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że był to mój najbardziej niepraktyczny pomysł. Może trochę dlatego, że kuchnię mam słoneczną, a słońce uwydatnia każdy pyłek. Żeby wyglądała jak trzeba muszę codziennie przetrzeć mopem. Co drugi to absolutny maks. Wnętrze jest małe, więc nie jest to jakieś super uciążliwe, ale nie wiem czy wybierając dziś nadal zdecydowałabym się na nią. Oktagony w łazience też są wymagające, ale tam nie spędzamy tyle czasu (w sensie proces brudzenia przebiega trochę wolniej) Niestety jeśli się ma ciemne włosy, tak jak ja, każde suszenie oznacza zamiatanie Dropciu....fotki zapowiadają fajny klimacik:) Też czekam na więcej.... Pozdrawiam i buziaki posyłam:D Dzięki Beatko! Z fotkami mam obsuwę, wiem, ale może zdążę nadrobić jutro. Wyjeżdżamy na ślub na drugi koniec Polski i cały tydzień są jakieś sprawy do dopięcia. Pamiętam o obietnicy w każdym razie hello Dropku uwielbiam Twoje wnetrza nawet w takich waskich kadrach piekne ujecia piekne detale Pięknie dziękuję Słonko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.07.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Piękne focie poglądowe:) dopiero dotarłam, bo czas nieciekawy u mnie...i tak tymi fociami zmobilizowałaś mnie do pomalowania na czarno druciaka do sypialni, za który już od roku się zabieram i nie mogę zabrać jakoś..jak mi chłopaki do weekendu się wykurują to będę machała pędzlem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.07.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Hej Kochana! Myślałam o Was ostatnio - jak Wam się mieszka, jak się zmienił dom... U mnie w ogródku nie ma nawet trawy, nie wiem czy zdążymy w tym roku coś z tym zrobić. Chcę się skupić na wnętrzu, bo widzę jak szybko obojętnieje się na niedoróbki Do kwiatków jakoś na razie mnie ciągnie. u mnie wnętrzarsko z kolei nieco temat oklapł choć jakies drobiazgi się pojawiają - w przedpokoju np będzie ten sam ikeowy plafon co u Was w pasiastym pokoju a kwiatowo - poszalałam ale do jakis spektakularnych efektów to daleko jak stąd do Peru, hehe No niestety. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że był to mój najbardziej niepraktyczny pomysł. Może trochę dlatego, że kuchnię mam słoneczną, a słońce uwydatnia każdy pyłek. Żeby wyglądała jak trzeba muszę codziennie przetrzeć mopem. Co drugi to absolutny maks. Wnętrze jest małe, więc nie jest to jakieś super uciążliwe, ale nie wiem czy wybierając dziś nadal zdecydowałabym się na nią. Oktagony w łazience też są wymagające, ale tam nie spędzamy tyle czasu (w sensie proces brudzenia przebiega trochę wolniej) Niestety jeśli się ma ciemne włosy, tak jak ja, każde suszenie oznacza zamiatanie u nas dwójka moich dzieciaków plus tabuny okolicznych - na mopie 2xdziennie jeżdże - a dzisiaj - 3. Ale przynajmniej leciutko się myje. Szare płytki lekko cvhropowate w dolnej łazience ciągle jak niedomyte wyglądają - tak ciężko doczyścic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts