illusjon 08.10.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dropek, Jak pięknie u ciebie. Wreszcie szersze kadry. Piękne zdjęcia, urocze wnętrza a Grubas skradł mi serce. Niejeden stylista chciałby móc pochwalić się taką aranżacją wnętrz. Poproszę Grubasa więcej Nie wiedziałam, że masz Kocillę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cudnie masz kochana http://www.emoty-gg.eu/mini/587.gif w Twoim wnętrzu meble Ikea wydają sie być jednymi z najdroższych i najładniejszych, stworzyłaś niesamowicie przytulny a zarazem katalogowy salonik. Jestem zachwycona i juz dosyć mocno zmotywowana by sobie tam choć chwilkę posiedzieć przy herbatce mam ochotę juz wsiąść w auto i jechać ale akurat kurczak sie nam piecze na kolacje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Wow,wow,wow :jawdrop: Pięknie, jasno , stworzylas śliczny kącik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dropku jest przeslicznie masz reke do urzadzania wnetrz wszystko naprawde swietnie sie komponuje i ten klimat, ktorym sie ciagle zachwycam, jest wyczuwalny w kazdym elemencie w Waszym domu bardzo mi sie podoba a futrzak cudny napisz cos wiecej o nim i pokaz wiecej zdjec prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dropku Kochany...cudny salon stworzyłaś ...:jawdrop:jak z katalogu wnętrzarskiego...proponuję zrobić jakąś profesjonalna sesyjke :yes:wszystko jest takie przemyślane i dopracowane w każdym szczególe...baaaardzo mi sie podoba....az wychodzić się nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Drop, super! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dropku...wszystko już zostało powiedziane....wszystko dopracowane do najmniejszego szczególiku.....Pięknie...przytulnie...mogę przycupnąć z herbatką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dropku, jest bosko i po prostu przepięknie!!!Love, love, love http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a czemu ja grubasa nie iwdzę ? Kominek dodaje pazura temu przytulnemu pokojowi. Lubię pazury Ślicznie u Ciebie (o kinkietach nawet nie mówię ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 10.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dropku, wpadam do Ciebie co jakiś czas i podziwiam wnętrza. Jest naprawdę pięknie i co najważniejsze konsekwentnie w każdym pomieszczeniu. Najbardziej podoba mi się kuchnia - jest idealna! Przy okazji zapytam, jakiej fugi użyłaś do płytek na podłodze właśnie w kuchni. Planuję taką szachownicę ułożyć w łazience, ale waham się co do fugi. Mój płytkarz twierdzi, że czarna fuga będzie zbyt mocno odznaczać się od czarnych płytek i mówi, żeby użyć ciemnoszarej. Nie wiem sama. Może coś doradzisz. Pozdrawiam serdecznie, Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.10.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Genialnie, nie wiem na co mam patrzeć, bo wszystko mi się okrutnie podoba, ale faktem jest, że Grubas jest bezkonkurencyjny, też miałam takiego, ale poszedł sobie i nie wrócił, niestety te rasowce są bardziej ładne, niż rozgarnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Drop no CUDNIE JEST!!!!!!! Rany a dopiero był sam cegiełkowy kominek.......a tu tyle dodatków, tak miło i przytulnie.....Twoje wnętrza naprawdę wołają " zapraszam , proszę się rozgościć " - i o to chyba chodzi w tworzeniu swojego domku Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Kochane! Baaardzo dziękuję!!! :hug: :hug: Szalenie miłe to wszystko co piszecie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Wspomniałam, że z dreszczem zostawiam salon na pożarcie, bo wcale nie byłam pewna jak go ocenicie. Niestety nie każda rzecz jest tu tak przemyślana jak bym chciała. Dziś na przykład nie wybrałabym raczej narożnika. Niby wygodny i zawsze można posiedzieć sobie razem, ale z dwoma sofami byłoby łatwiej się poruszać (przy obecnym układzie na taras nie da się przejść na wprost, trzeba okrążać kanapę z jednej strony). Mam też skopaną symetrię w linii kanapa - lampy nad nią. Na razie nie jest to uciążliwe ani nie rzuca się w oczy jakoś bardzo. Ale czuję, że uprzykrzy mi mocno życie w momencie tworzenia galerii na tej ścianie. Tak czy inaczej cieszę się przebardzo, że całokształt można odebrać pozytywnie. Nam z mężem trudno zachować obiektywizm, bo wiadomo... urządzaliśmy jak lubimy Słuchajcie, jeszcze taka wątpliwość za mną chodzi... Nie sądzicie, że ramka z plakatem jest za mała? Może lepiej oprawić go w większą - z passepartout? A może bez sensu kombinuję? Może zostawić w spokoju, tak jak jest? A! I jeszcze rozwiązanie zagadki dla wszystkich, którym się nie udało dostrzec futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jak mogłam go przegapić?! U mnie kiedyś był grubas - po sterylizacji. Teraz schudła, a ja się zastanawiam jak to zrobiła. Kociej karmy, nawet w tak szczytnym celu jednak jeść nie będę Drop, dopiero jak zwróciłaś uwagę to widzę, że ramka z passepartout może być większa. Ale czy warto? Oprawienie tego na nowo będzie kosztować pewnie ze 100 zł, a może i więcej. Zapraszam do mnie na pufę z gwoździami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Drop jest cudnie, ślicznie, idealnie :rolleyes: nie zauważalnym fotek i dopiero dzisiaj nadrabiam Lokator the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Dropku, wpadam do Ciebie co jakiś czas i podziwiam wnętrza. Jest naprawdę pięknie i co najważniejsze konsekwentnie w każdym pomieszczeniu. Najbardziej podoba mi się kuchnia - jest idealna! Doroto, witaj w moim retro-ikeowym świecie! Mam nadzieję, że to początek wielu naszych kolejnych spotkań tutaj Przy okazji zapytam, jakiej fugi użyłaś do płytek na podłodze właśnie w kuchni. Planuję taką szachownicę ułożyć w łazience, ale waham się co do fugi. Mój płytkarz twierdzi, że czarna fuga będzie zbyt mocno odznaczać się od czarnych płytek i mówi, żeby użyć ciemnoszarej. Nie wiem sama. Może coś doradzisz. Pozdrawiam serdecznie, Dorota. Możesz zatem śmiało posłuchać pana płytkowego Ja mam antracyt i uważam, że to świetny wybór. Odcień jest bardzo ciemny, niemal w kolorze płytek. Nie daje po oczach jak mogłaby (chyba) czerń. Scala kafle, nie tworząc przy tym zbyt widocznej siatki. Ale zależy pewnie jaki dokładnie byłby to odcień czerni. Jeśli dobrze dobrany, to myślę, że efekt też Cię zadowoli Jak mogłam go przegapić?! U mnie kiedyś był grubas - po sterylizacji. Teraz schudła, a ja się zastanawiam jak to zrobiła. Kociej karmy, nawet w tak szczytnym celu jednak jeść nie będę Nasz ostatnio już ledwo wskakuje na parapet. Nie buszuje w ogrodzie, tak jak w lecie, może stąd dodatkowe kilogramy Drop, dopiero jak zwróciłaś uwagę to widzę, że ramka z passepartout może być większa. Ale czy warto? Oprawienie tego na nowo będzie kosztować pewnie ze 100 zł, a może i więcej. Tej mi nie szkoda, bo kosztowała grosze. No i niestety wygląda jakoś biednie. Zapraszam do mnie na pufę z gwoździami LLLecę! http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif Drop jest cudnie, ślicznie, idealnie :rolleyes: nie zauważalnym fotek i dopiero dzisiaj nadrabiam Lokator the best Dzięki Iwonko! Mrauki od lokatora Edytowane 11 Października 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=217991&stc=1 Dla mnie można powiększyć ramę, ale nie musisz. To Ci pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Rere kochana, jak szybko rozpracowałaś wizkę! :hug: Dziękuję, wydaje mi się, że tak jest jednak lepiej. Ale chętnie posłucham czy się zgadzacie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dropku ty bździągwo jedna czemu nic się nie pochwaliłaś ze ,,masz tak cudnie wykończony salon,, :o:o:o PRZECUDNY ramka plus passpartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts