Drop_Inn 11.10.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zgadzam się Thx za głos Dropku ty bździągwo jedna czemu nic się nie pochwaliłaś ze ,,masz tak cudnie wykończony salon,, :o:o:o PRZECUDNY Bździągwa Mój nauczyciel wf-u w podstawówce często używał tego słowa Dzięki Karolka! Fajne uczucie zasłużyć u Ciebie na komplement ramka plus passpartu A zatem 2 głosy mam na 'tak', plus 1 zarówno na 'tak' i 'nie' (Rere ). Ja jak na razie jestem po stronie tak-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.10.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mi podoba sie i tak jak jest, i z szerszym passepartout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 14.10.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Pięknie i przytulnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Drop szukasz dziury w całym Jest bardzo dobrze ale... ja jestem maniaczką dużych obrazów... zdjęć i ram również ... więc powiększenie ramy moim zdaniem tylko polepszy i tak piękny już widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Straciłam przytomność z wrażenia. Ocknęłam, otrzepałam i muszę żyć dalej.Jest... zniewalająco. Riwiera francuska piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.10.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Większy byłby chyba lepszy ze względu na te kinkiety nad nim, które proporcjonalnie są duże, ale to już raczej szukanie dziury w całym, bo tak jak jest już jest rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dropcia! o rany jak pięknie! Grubasa wycałuj ode mnie w brzusia i w pysia (grubas = chłopak, czyli musi być pieszczoch ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patysiaSasasa 19.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dropko, ja z zapytaniem, o blat kuchenny, to z Ikea prawda? bukowy? czym go olejowaliście/lakierowaliście? Będę wdzieczna:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.10.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mi podoba sie i tak jak jest, i z szerszym passepartout Dzięki Vesi. Taki głos to też głos A na żywo przypadkiem nie chciałabyś ocenić? Pięknie i przytulnie.... Dziękuję bardzo! Straciłam przytomność z wrażenia. Ocknęłam, otrzepałam i muszę żyć dalej. Jest... zniewalająco. Riwiera francuska piękna! Aniu, wielkie, szeroko uśmiechnięte DZIĘKI! Drop szukasz dziury w całym Jest bardzo dobrze ale... ja jestem maniaczką dużych obrazów... zdjęć i ram również ... więc powiększenie ramy moim zdaniem tylko polepszy i tak piękny już widok Większy byłby chyba lepszy ze względu na te kinkiety nad nim, które proporcjonalnie są duże, ale to już raczej szukanie dziury w całym, bo tak jak jest już jest rewelacyjnie. Szukam dziury, mówicie? No, może coś w tym jest, bo dopiero na zdjęciach zwróciłam uwagę na tę ramę. W realu zwykle z innego kąta patrzę i do tej pory mi nie uwierała Dropcia! o rany jak pięknie! :hug: Grubasa wycałuj ode mnie w brzusia i w pysia (grubas = chłopak, czyli musi być pieszczoch ). A jak!! (że zacytuję klasyka) Codziennie rano obowiązkowo głaski Dropko, ja z zapytaniem, o blat kuchenny, to z Ikea prawda? bukowy? czym go olejowaliście/lakierowaliście? Będę wdzieczna:):) Patysiu, Nie mylisz się, blat z Ikei Tyle, że dąb - jakiś czas temu niestety wycofany. Olejowaliśmy Syntilorem. To nasz pierwszy, więc nie wiem jak go ocenić względem innych. Swoje zadanie w każdym razie spełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.10.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Od dziś zapraszam po zdjęcia na pierwszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Kochana, masz stajla Jak się ogląda tak skumulowane zdjęcia z Waszej realizacji, to normalnie szczęka na stole:jawdrop: Ikea powinna Ci zapłacić za piękną reklamę i promocję - jak bum-cyk-cyk - u nich takich pięknych aranżacji na zdjęciach nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.10.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Madziu, ciągle się zbieram do kupy po tym wpisie... Ty sama przecież jesteś chodzącym stajlem I widujesz na co dzień tyle pięknych rzeczy, że tak ciepłe słowa o moich ikeowych to najlepszy komplement jakiego bym mogła sobie życzyć. Bardzo, bardzo mi miło! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dropku, Ja bardzo często wracam do Twoich wnętrz. Teraz zamieszczone na pierwszej stronię będą dla mnie prawdziwą ucztą. Przepięknie mieszkasz. Masz niesamowite wyczucie kolorów i dodatków. Jestem absolutnie zachwycona Twoim domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ehhh, no nie napisałam niczego, czego pewnie byś sama nie wiedział Myślę, że KAŻDY jest w stanie docenić i zachwycić się Twoimi wnętrzami. Zdjęcia wprost katalogowe. Miło się na to patrzy Mnie najbardziej zachwyca u ciebie światło. Ta wszechobecna biel i świetlistość, mniam I muszę jeszcze raz napisać - uwielbiam Twoją lampę w salonie!!! - ale to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witaj Oglądam i oglądam Twoje zdjęcia i wyjść z podziwu nie mogę.... jak pięknie wszystko urządziłaś! Brawo, podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dropku i ja znowu podziwiam i wracam i się zachwycam i zerkam i buzie rozdziawiam....Idealnie, pięknie,katalogowo...ehhhhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 I ja byłam na pierwszej stronie i ponownie dech mi zaparło Świetnie się urządziłaś, jak to już ktoś rzekł... katalogowo ... ale nie do końca ... bo oprócz tego że biało, katalogowo to też przytulność bije z każdego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 I ja byłam na pierwszej stronie i ponownie dech mi zaparło Świetnie się urządziłaś, jak to już ktoś rzekł... katalogowo ... ale nie do końca ... bo oprócz tego że biało, katalogowo to też przytulność bije z każdego zdjęcia. Właśnie! Mugatka zwróciła uwagę na najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dropku....choć znam twoje wnętrza....to szczena mi opadła jak zobaczyłam pięrwszą stronę,,,,wszystkie razem wyglądają obłędnie...jak z jakiegoś magazynu wnętrzarskiego:yes: co tu dużo mówić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Bardzo dziękuję za pierwszą stronę, teraz będzie mi łatwiej kopiować jak nadejdzie pora , zgadzam się z Magdą Z, że Ikea powinna Ci co najmniej wypasionego gratisa zafundować za tę reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts