Drop_Inn 05.09.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Z serii mała rzecz, a cieszy. Nowe nabytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) przez nowy awatarek to myślałam, że galerie pomyliłam. Śliczna z Ciebie dziewczyna:jawdrop: ja tez zastanawiałam sie gdzie jestem Edytowane 5 Września 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.09.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cześć Ivy! Ja też jeszcze ciągle nie rozpoznaję własnych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 05.09.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A ja nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.09.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Oj A wcześniejszego (z podłogą) też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 fajne nabytki! ja to nie lubię jak zmieniacie awatarki bo wzrokowcem jestem i po takich zmianach mam przez jakiś czas wywrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.09.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Drop, śliczna z Ciebie kobieta Napisz mi proszę skąd te panele. Bardzo ładne są i na tym zdjęciu wcale nie widać, że to właśnie panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 05.09.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dropko - wiem, że cena Fjallbacka super, więc pewnie nabędę i "gdzieś wcisnę" najwyżej bo ja jeszcze nie jestem na 100% pewna, ze to mi zagra w tej dolnej łazience... No i jakie światło górne do niego? kompletnie nie mam pojęcia... Farby już kupione? ja po pierwszych doiświadczeniach malarskich ( bo te sprzed kilku lat to z głowy wywietrzały nieco ) Beckers jeśli się zdecydowałaś nakłada sie dobrze, dwie warstwy wystarczają, jest wydajny. Ekipa budująca zostawiła nam "w spadku" kilka opakowan Duluxa białego - wyrzucic bez sensu, malowaliśmy dzis - porażka w porównaniu z Beckersem, że o Flugerze nie wspomnę. Chlapie duzo bardziej, wodnisty jakiś i kryje baardzo kiepsko - na bank 3 warstwy będą potrzebne. Przy naszym braku czasu i przede wszystkim opieki do chłopaków to duże utrudnienie. Dlatego mimo, że niektóre kolory Duluxa gotowe są dość fajne i rozważałam do innych pokoi to teraz już nie rozważam. Jeśli brałabyś pod uwagę Dekoral - to samo. Wydajność bardzo kiepska, 3 warstwy i w niektórych miejscach potrzebna 4 ( to biała do kuchni i łazienek - na sufity kupiliśmy ) O Fllugerze juz pisałam, to nie bede się powtarzać Dziś malowaliśmy nim cegiełkową łazienkę - mniej niż 3 litry wystarczyły w zupełności - koszt ok 130 zł. i jeszcze zapomniałam - szczotki kibelkowe i u mnie rdzewieją, ale tylko te elementy "metalowe" - teraz mam plan kupić dzban emaliowany i do niego zwykłą szczotkę bez obudowy wyszperane zakupy - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dropinko Dołączam do zachwytów estetycznych - cieszę się, że zdjęłaś okulary . I jak miło czytać, że dobrze wypoczęłaś Podłoga naprawdę super Przypomnij proszę co to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Na farby na pewno zwrócę uwagę. Mam nadzieję, że to nie jakaś stara partia, bo Star Dust u pysiaczka wygląda bardzo fajnie. Bez porównania lepiej niż Stony Grey Ojej ja też mam nadzieję, że StarDust nie jest wycofany bo pewnie jakieś poprawki gdzieś kiedyś jeszcze będziemy musieli zrobić. Dropku śliczny avatarek No i piękne nabytki z wakacji A Wilna byś choć kawałka nie pokazała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dropku, ładne te wakacyjne nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.09.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ładne panele, taki przyjemny, ciepły kolor mają - prawie jak deski wyglądają. Zakupy urlopowe fajne, patera niebieska jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 nabytki z duki ? Podoba mi się niebieska butelka Witaj wypoczęta piękna dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Rere, Ewciu, Panele to dąb bielony Brilliance Floor (seria Sensual). Na podkładzie, z atestem na ogrzewanie podłogowe. Kamilciu, dzięki za wieści z "koloryzacyjnych" poczynań Dobrze, że Beckers i u Ciebie się sprawdził, bo raczej przy nim zostaniemy. Oczywiście jeśli nie okaże się, że jest stary i przeterminowany, wtedy znów będę w czarnej d.... PS Ja od rana wypatruję kuriera. Ma mi dziś przywieźć kinkieciki *zaciera rączki* Pysiu, pokażę, pewnie. Mogę nawet więcej niż kawałek W weekend mam nadzieję w końcu się przez nie przekopać, to coś dla Was powybieram. Narendil, Vesi, Mirelko, nabytki pięknie dziękują PS Oprócz pamiątkowego kubka z Gdańska wszystko wyszperane w wileńskiej filii Tigera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Oj... te miseczki... i kubeczek no pasowały by do mnie Fajne nabytki Dropku Ogarniaj fotki z Wilna bo miejsce na karcie będzie potrzebne na fotki kinkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 06.09.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dobrze tak wracać z urlopu i mieć się nadal czym cieszyć wypakowując nowe rzeczy i jeszcze raz się im przyglądając:) No to teraz czekam na rozwój wydarzeń i kolejne poczyniania. PS. Układ garderoby na planie skończony (później będzie jeszcze meblowanie), ale następne pomieszczenia czekają, więc zapraszam częściej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.09.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dziękuję Dropinko za namiar na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 06.09.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Oj A wcześniejszego (z podłogą) też nie? Ani podłogi ani nabytków - nic To wina mojego komputera. Muszę go oddać w ręce dobrego informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Drop ale fajne gadżeciki zakupiłaś Podłoga zapowiada się super Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Są lampy Fajne, chociaż kiedy je wydobyłam z pudełka trochę mi mina zrzedła. Raz, że jedna ma jakąś brzydką wadę (plamę - jakby zewnętrzna powłoka się wytarła), a dwa - co do cholery na mocowaniu robi kabel zakończony... wtyczką?! Mogłabym się spodziewać tego przy lampce nocnej, czy na biurko... ale przy kinkiecie?! Co niby miałabym z tym kablem zrobić - puścić sobie po ścianie? W kłębek zwinąć? Bez sensu. Mąż na szczęście uspokoił trochę mnie i emocje. Podobno tych niechcianych wężyków da się łatwo pozbyć. Wystarczy lekka przeróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts