narendil 06.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dropku, większość skandynawskich (a Fjallbacka stamtąd chyba pochodzi) kinkietów jakie widziałam ma podłączenie do gniazdka. Wystarczy uciąć kabelek i podpiąć do kostki Zawsze możesz sobie serduszko z kabelka na ścianie upiąć Ładnie na żywo się prezentuje. Na zdjęciach z katalogu jest taki bardziej matowy i ma żółty środek A co z tą skazą zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wow, jaki ten kinkiet śliczny na żywo wygląda jakoś tak... tak... szlachetnie A kabel to faktycznie normalka:lol2: Słynne na całym forum kinkiety Dehli też mają kabel:yes: A jak kinkiecik ode mnie? Kiedy zawiśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A co z tą skazą zrobisz? Kinkiet ze skazą od razu zareklamowałam. Posłałam zdjęcie, opisałam co i jak. Zameldowali, że sprawę przekazali do producenta, liczę, że mi to wymienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.09.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ładniutki kinkiecik, oj tak I wiesz, że mnie ten kabel z wtyczką bardzo ucieszył bo dzieciakom do pokoju potrzebuje właśnie kinkietów z wtyczką, nie mam kabli w ścianie na kinkiety, tylko gniazdka za łózkami, więc takie kabelki mile widziane u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A jak kinkiecik ode mnie? Kiedy zawiśnie??? Kochana, nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby on w końcu zawisł. To jedna z rzeczy, której najbardziej nie mogę się doczekać Planowany termin przeprowadzki (kolejny nasz już) to koniec obecnego roku. Mam nadzieję, że do tego czasu zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ładniutki kinkiecik, oj tak I wiesz, że mnie ten kabel z wtyczką bardzo ucieszył bo dzieciakom do pokoju potrzebuje właśnie kinkietów z wtyczką, nie mam kabli w ścianie na kinkiety, tylko gniazdka za łózkami, więc takie kabelki mile widziane u mnie O, to powinny być jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.09.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kochana, a te kinkiety rozciągane co masz do sypialni, to one są bez wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) tamte bez, ale może da się dorobić jakoś... (?) Edytowane 6 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej dropko- witamy po urlopie:) Mam nadzieję, że wypoczęłaś i teraz ze zdwojoną energią zabierzesz się za wykończeniówkę Nowe nabytki super, kinkiecik też śliczny, a nowy avatarek powala:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.09.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ale wygląda pięknie, elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Prześliczny ten kinkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Kinkiet super - chyba się skuszę - najwyżej do Bartka do pokoju przy łożku będzie - to akurat kabelek z wtyczką ok Termin przeprowadzki widze macie podobny jak my - ja bym chciała początek grudnia - wczesniej miał być listopad, ale niestety podłoga za mokra, nie można desek kłaść na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Fajny! Bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Śliczny ten kinkiet masz Drop oczko do tych kinkiecików Ja swoje harmonijkowe też zamierzam przerabiać na wtyczkę, mąż mówi, że zrobi to bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Hej Drop i ja się witam po krótkiej nieobecności Podłoga zapowiada sie super a kinkiet wiadomo, jest suuuper Ale najładniejsza jestes Ty hehe na nowym awatarku, tylko kurcze przyzwyczaic się muszę bo ciągle Cie nie rozpoznaje Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.09.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dropku,super wynalazłaś ten kinkiecik ..nie wiesz czasem czy jest tez w starym złocie .lub w mosiądzu,a jeszcze lepiej w brązie? jaką ma średnicę ...?potrzebuję czegoś podobnego do podświetlenia zabudowy w salonie i on by się jak najbardziej nadał...tylko w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 09.09.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Kinkiecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.09.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dropko - cały weekend Cię nie było - czyżby planowane malowanie? Czekam na fotki jeśli tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Kinkiet piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Może rzeczywiście będą jakieś zdjęcia:) to czekamy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts