TwoOfUs 10.09.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Beauty kinkiecik Drop jest jeszcze w jakimś starym złocie czy jakoś tak, nie napisali dokładnie koloru na stronie tutaj Dropku co słychać? czyżbyście zabrali się za panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Beauty kinkiecik Drop jest jeszcze w jakimś starym złocie czy jakoś tak, nie napisali dokładnie koloru na stronie tutaj Beauty, jeśli masz gdzieś pod ręką Leroy Merlin, to tam występuje ta wersja, o któej Two pisze. Dropku co słychać? czyżbyście zabrali się za panele? Właśnie? Co tam na froncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Cześć dziewczyny! Bardzo chciałabym powiedzieć, że działamy, ale niestety Weekend mieliśmy weselno-wyjazdowy, w pośpiechu, więc jedyne co udało nam się zrobić to pojechać do marketu i kupić farby. Do łazienki i kuchni wzięliśmy Beckersa, do pozostałych pomieszczeń Tikkurilę (Wszystkich, którzy podobnie jak ja martwili się, że Star Dust wycofany, uspokajam: wciąż stoi na półkach, ze świeżutką, tegoroczną datą produkcji). Mąż obiecał, że postara się zrobić z nich użytek jak najszybciej. Poza tym nie wiem czy zrealizuje się moje marzenie o garderobie... nie wiem czy w ogóle ruszymy z czymkolwiek ponad to, co już kupiliśmy albo co jest absolutną koniecznością. Niestety życie zaskoczyło nas wczoraj wiadomością o sprawie, która nie tylko pochłonie w najbliższym czasie nasze myśli, ale obciąży nas dość dotkliwie finansowo. W miarę szybko trzeba będzie wygospodarować dodatkowe środki, a ponieważ chodzi o rodzinę, jest to dla mnie aktualnie ważniejsze niż wszystko inne. Jeśli mi tylko czas pozwoli nadal będę zaglądać - śledzić postępy u Was, relacjonować własne... Taka wnętrzarska odskocznia bardzo mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Beatko, widzę, że Two i Ania bardzo przykładnie wyręczyły mnie w kwestii namiarów Faktycznie kinkiety są też dostępne w starym złocie, w wielu sklepach chyba nawet od ręki, bez 3-tygodniowego czekania. Googlując możesz do nazwy dorzucić 104048, będzie łatwiej odnaleźć właściwy kolor. Ruby, jak miło, że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.09.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Drop, zostawiam . Mam nadzieję, że szybko się uporacie z problemami i uwijecie gniazdko tak jak chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dropku, trzymam kciuki za szybkie i pozytywne rozwiązanie sprawy rodzinnej To najważniejsze! Garderobę zawsze można dorobić. Ścianki k-g to chwila moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ojoj Trzymam kciukasy żeby wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Właśnie, wszystko da się później zrobić, więc się nie martw. Jak już wszystko się ułoży to powrócisz do pomysłu. Teraz zajmij się rzeczami najważniejszymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.09.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dzięki kochane moje! :hug: Wieczorem przyniosę obiecane zdjęcia z Wilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dropko - trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie tych waznych spraw ! A z mieszkaniem - co się odwlecze to nie uciecze, a dobre wnętrze urządza się latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.09.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dropi :hug: wszystko sie prędzej lub później ułoży, obyście tylko byli zdrowi to wszystkiemu podołacie, trzymam kciuki za szybkie i pomyślne zakończenie problemu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.09.2012 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Drop kochana zostawiam żeby wszystko szybko i szczęśliwie się zakończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Narendil,Two,Dropku dziewczyny serdecznie dziękuję za info o kinkiecie... Dropku,trzymam kciuki ,aby problemy zostały rozwiązane i abyście mogli spokojnie wrócić do wykończeniówki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dropku ściskam mocno i trzymam kciuki żeby wszystko szczęśliwie poukładało się po Waszej myśli Mieszkaniem się nie przejmuj w końcu rodzina najważniejsza a cztery kąty jeszcze zdążysz urządzić, chwilka przerwy i odpoczynku od budowy na pewno się przyda. Czekam na fotki z Wilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.09.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 :popcorn:to i ja się przyłączam do zbiorowego podjadania popcornu w pretekście czekania niby na jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Kamilciu, Vesi, Adme, Beatko, Two, Ivy, Mirelko, dzięki serdeczne za tyle pozytywnych fluidów, uścisków, kciuków... :hug: Fakt, że trzeba będzie w najbliższym czasie zacisnąć pasa, liczę jednak, że uda się załatwić sprawy tak by wykończeniówka nie poszła CAŁKIEM w odstawkę. Pewnie realizacja kolejnych prac będzie przebiegać wolniej, pewnie pójdziemy na dodatkowe kompromisy... Mimo wszystko dołożymy wszelkich starań żeby jakoś uwić to nasze retro gniazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A już za moment obiecana fotorelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts