AniaS79 12.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Trzymam kciuki, żeby wszelkie sprawy ułożyły się pomyślnie. I aby Was to jak najmniej dotknęło - i emocjonalnie i finansowo i w każdy inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) To szybciutko, bo oczy mi się zamykają. Idę myć zęby EDIT. Zęby umyte, zdjęć nie ma Mam nadzieję, że do rana powiszą, bo inaczej gospodyni będzie wisieć Edytowane 12 Września 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Wilno Dzwonnica katedralna Oficjalnie pomnik króla Mendoga, nieoficjalnie zjeżdżaaalnia Ulica Wielka (Didzioji) Straganiarka na Ulicy Wielkiej Księgarenka Tak, tak, nadal jesteśmy w Wilnie Cerkiew Świętej Trójcy i klasztor Bazylianów Rekonstrukcja celi A. Mickiewicza Spacerowicze. Chwilowo jeszcze bez parasoli Przypadkowi zakochani przyłapani na moście... zakochanych Brama Balkon w kwieciu Płyteczki Sklep... wiadomo z czym Góra Trzech Krzyży Z zewnątrz niepozorny, wewnątrz powodujący opad szczęki kościół św. Piotra i Pawła Kienesa karaimska Cerkiew św. Mikołaja Drzewo w parku przy pałacu w Werkach Zamek w Trokach Edytowane 24 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) A! I sukienka. Papierowa, z plisami podobnymi do mojej ślubnej Edytowane 12 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Trzymam kciuki, żeby wszelkie sprawy ułożyły się pomyślnie. I aby Was to jak najmniej dotknęło - i emocjonalnie i finansowo i w każdy inny sposób. Zęby umyte, zdjęć nie ma Mam nadzieję, że do rana powiszą, bo inaczej gospodyni będzie wisieć Zapraszam zatem po toalecie porannej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.09.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dropinko, ale fajne zdjęcia robisz! Masz oko, no no. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że trzeba wybrać się do Wilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.09.2012 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Barbe! Wszystko trochę przypadek, bo się porwałam na fotografowanie z niesprawnym wyświetlaczem (do końca nie wiedziałam czy trafiam z kadrem) Tak czy inaczej cieszę się, że znów Cię do siebie zwabiłam Edytowane 24 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.09.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dropku :jawdrop:, niesamowite zdjęcia. To jesteś miszcz jeśli to tym popsutym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 zdjęcia superos ja jak byłam w Gruzji zimą tez mialam aparacik z niesprawnym wyświetlaczem...ale narobiłam dwa razy wiecej zdjęc zeby napewo były dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.09.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Pięknie tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 13.09.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tak czy inaczej cieszę się, że znów Cię do siebie zwabiłam Kochana, ja wprawdzie rzadko się odzywam, ale regularnie podglądam zza winkla parę wątków, m.in. Twój. I kibicuję Wam, dziewczyny, bardzo gorąco. U mnie w zasadzie od marca sytuacja constans - mieszkanie wyremontowane na tip top, gotowe do wniesienia paru mebli i innych gratów, a my wciąż nieprzeprowadzeni. Jak mówię znajomym, że nie mam czasu się przeprowadzić, to ryczą ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.09.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Pięknie tam . Mnie bardzo pociąga wschód ... kiedy byłam w 6 klasie byłam w Kijowie - jak teraz żałuję, że nie zarejestrowałam tylu rzeczy A z wykończeniówką ... nawet jak się nie ma kasy to ona cieszy . Tylko odpowiednie kompromisy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dropku przepięne zdjęcia! Aż mi się zachciało do Wilna pojechać Trzymam kciuki by wszelkie sprawy rozwiązały się pomyślne. A o wykończeniówkę się nie martw - co się odwlecze to nie uciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Rzeczywiście pięknie tam! a ten "niepozorny kościółek" to już w ogóle niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ufff... Zdążyłam Wprawdzie czuję pewien niedosyt, że tak mało Ech, ożyły wspomnienia... Muszę zabrać męża i Jakuba do Wilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dropko piękne zdjęcia ! zachęcające do zwiedzania Pytanie mam odnośnie salonu Waszego - co planujesz do ceglanej ściany z kominkiem? Pisałaś może i przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Śliczne zdjęcia zrobiłaś i komentarze pod nimi fajne Zaciekawiły mnie te kłódki na moście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.09.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Droku widać że masz oko fotografafoty fantastyczne fajnie się ogląda Zycze szybkiego i sprawnego rozwiązania wszelkich trapiących Was problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Śliczne zdjęcia zrobiłaś i komentarze pod nimi fajne Zaciekawiły mnie te kłódki na moście w Paryżu też takie są Z imionami zakochanych, którzy je tam wieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Piękne zdjęcia, a wnętrze Koscioła św. PiP powalił mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts