Beauty 23.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hej Dropku! Pomysł z ceglana ściana świetny! Co do fug to ja mam w kuchni ciemno-szarą ...super się sprawdza:yes:w łazience mam waniliową (jaśmin) i pomimo impregnacji daleko jej już do wanilii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hejka Dropku! Pomysł na cegiełkę przedni I tak po cichu dodam, że fotele będą na niej świetnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 24.09.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Alu, ciekawy sposób z tym pisakiem U mnie to trochę bardziej ryzykowne, bo mogłabym sobie pomazać białe płytki (a fuga cieniutka - trudno będzie utrzymać prostą linię) Z tego co wiem są takie specjalne pisaki, które zmazują ślady z mazaków permanentnych. Używane zazwyczaj do płyt CD, ale pewni z płytką też by sobie poradziły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dropku ja oczywiście jestem jak najbardziej na tak dla białej cegiełki na wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dropku ja tylko zostawiam :hug: Ostatnio ciągle nie mam czasu i nie wiem co u kogo się dzieje ... kiedy ja to nadrobię Nie martw się Maju, ja też się ostatnio słabo odnajduję w forumowych aktualnościach. Antracyt będzie super Oby, oby Najważniejsze, że wykorzystując to co jest trochę przyoszczędzimy. Będzie o jeden krok bliżej do mopa parowego, który - mam nadzieję - nie pozwoli fugom stracić "blasku" Biała cegiełka - mniam Dropku cegiełka będzie fajnie wygladała, u siebie w wiatrołapie też mam białą Dropku, cegielka wygladac bedzie slicznie cegła w wiatrołapie to fajny pomysł Hej Dropku! Pomysł z ceglana ściana świetny! Dropku ja oczywiście jestem jak najbardziej na tak dla białej cegiełki na wejściu Super, że pomysł został przez Was tak entuzjastycznie przyjęty Cegiełki zamówione, najpóźniej jutro mają zostać wysłane Boazeria też będzie, tylko teraz już wyłącznie w pokoju dziennym. Plan drewnianej ściany z galerią pozostaje bez zmian. ja do szachownicy na podłodze mam jasno-szare fugi, ale to przez pomyłkę majstra, bo miała byc właśnie ciemno-szara. Tak mi coś właśnie kołatało w głowie, że to Ty Mój pan kafelkowy powiedział, że najtrudniejsze w utrzymaniu są najjaśniejsze i najciemniejsze fugi; dlatego pomyślałam o szarości. Z drugiej strony zbyt jasny odcień może mi trochę zepsuć efekt (czyt. za bardzo odróżniać się na tle czerni). Nie, nie Zostanę przy antracycie jednak Pomysł na cegiełkę przedni I tak po cichu dodam, że fotele będą na niej świetnie wyglądać Przyznam, że to faktycznie też trochę z myślą o nich (ciągle się łudzę, że jakoś je tam zmieszczę, bo to jedyny patent jaki mam na zasłonięcie jednej z instalacyjnych skrzynek) Z tego co wiem są takie specjalne pisaki, które zmazują ślady z mazaków permanentnych. Używane zazwyczaj do płyt CD, ale pewni z płytką też by sobie poradziły Malowanie jednym, usuwanie drugim... oj to chyba już wolę przeszorować je co jakiś czas szczoteczką ;) Mam takie natręctwo, że wszelkie linie proste muszą być u mnie IDEALNE (mama strasznie się ze mną namęczyła w dzieciństwie, bo układając klocki ciągle marudziłam, że jest krzywo:rolleyes:). Podejrzewam, że gdybym zabrała się za odświeżanie fug pisaczkiem utknęłabym przy tym na jakieś 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dropko - znasz tego bloga ? jak nie to zajrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Nie znałam Jak tam biało, cuuudnie! Idę się zagłębić w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Nie znałam Jak tam biało, cuuudnie! Idę się zagłębić w szczegóły prawda że cudnie dziś trafiłam przypadkiem i od razu pomyślałam o Tobie a w natręctwie lini prostych łączę się - u mnie jeszcze musi być równo z każdej strony ! Dziewczyny-przyjaciółki craftowe nazywają mnie "spółdzielnia precyzja " Ale WALCZĘ Z TYM - da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.09.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Przepiękną łazienkę mają http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif I jeszcze w kwestii natręctw:Kiedyś złapałam się na tym, że jestem w stanie przymknąć oko na walające się po pokoju ciuchy, ale kiedy obrazek się przekrzywi, MUSZĘ poprawić http://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif Edytowane 24 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.09.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 a mój mąż ostatnio chciał rozbierać gotową zabudowę za łóżkiem ( którą stawiał 4 dni) bo stwierdził, że mu wyszło krzywo o 3 milimetry i go to strasznie denerwuje Ale u niego to jakieś skrzywienie zawodowe bo konstruktor silników lotniczych więc go rozumiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.09.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 U mnie też prawie wszędzie fuga grafitowa Łączę się w bólu natręctw u mnie też wszystko musi być pod linijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 25.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 dziewczynki przepraszam za pewnie głupie pytanie, ale wytłumaczycie mi czym różni się fuga grafitowa od zwykłej? Czy to jest ten "antracyt" o którym mówi Dropka? eh... laik ze mnie:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 a mój mąż ostatnio chciał rozbierać gotową zabudowę za łóżkiem ( którą stawiał 4 dni) bo stwierdził, że mu wyszło krzywo o 3 milimetry i go to strasznie denerwuje Ale u niego to jakieś skrzywienie zawodowe bo konstruktor silników lotniczych więc go rozumiem:D Mrówko a czy Twój maż nie studiował moze w Rzeszowie?pytam bo mój mąż też w tym zawodzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jakieś wykończeniowe plany na ten tydzień? Panowie zjawili się z opóźnieniem (mieli być wczoraj) i powoli uskuteczniają konstrukcję wiatrołapowego sufitu. a mój mąż ostatnio chciał rozbierać gotową zabudowę za łóżkiem ( którą stawiał 4 dni) bo stwierdził, że mu wyszło krzywo o 3 milimetry i go to strasznie denerwuje Jak ja go dobrze rozumiem! Sama ciągle dokładam sobie przez to roboty. (W excelowych plikach z pracy muszę mieć do milimetra wyregulowane rubryczki ) Łączę się w bólu natręctw u mnie też wszystko musi być pod linijkę Ale jakie dzięki temu wychodzą piękne wizualki dziewczynki przepraszam za pewnie głupie pytanie, ale wytłumaczycie mi czym różni się fuga grafitowa od zwykłej? Czy to jest ten "antracyt" o którym mówi Dropka? eh... laik ze mnie Domi, chodzi wyłącznie o kolor. Antracyt to taki ciemnoszary odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.09.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mrówko a czy Twój maż nie studiował moze w Rzeszowie?pytam bo mój mąż też w tym zawodzie:lol2: tak - MDL na silnikach lotniczych:D, a teraz skończył tam doktoranckie- może się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Panowie mają lada dzień brać się za podłogę, wyciągnęłam więc ołówek, linijkę i rysuję. Muszę im przedstawić jaki ma być układ paneli, tyle że to ciągle niewiadoma dla mnie. Wiem na pewno, że wszystkie pomieszczenia, w których się znajdą mają stanowić jedną całość - bez oddzielania ich od siebie listwami. Dlatego właśnie zdecydowaliśmy się na pokrycie nimi przedpokoju i do wszystkich wnętrz wybraliśmy ten sam model. Wzór jest z v-fugą, także łączenia będą dość widoczne. Na razie zmajstrowałam takie opcje: 1. 2. No albo trzecia, zwyczajna, czyli panele ułożone naprzemienne. Mam rozwiązanie, ku któremu skłaniam się bardziej, ale ciekawa jestem Waszych opinii A! Machnęłam się w wymiarach, więc panele są nieco dłuższe niż powinny. Na poprawki zabrakło mi już czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 dla mnie wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 25.09.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dla mnie też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A ja obstawiam wersję pierwszą Przepraszam Dropku, ale tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić Ciemnawo już było i robione komórką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dla mnie też 1 Dropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts