mmajeczkaa 27.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dropku powiem Ci, że ... zgłupiałam w tej kwestii Teraz mam ułożone na zasadzie totalnego chaosu i zawsze tak ułożone podobały mi się najbardziej ... no ale to bez V-fugi Na górze będę miała z V-fugą iiiii właśnie narodziły się pytania ... jak je ułożyć ??? A dodam, że tak jak Ty chcę ułożyć całą górę jednolicie, bez żadnych łączeń listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nieźle ten chaos wygląda.Tylko, kto będzie decydował o jego chaotyczności? Wy czy pan od podłóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Na górze będę miała z V-fugą iiiii właśnie narodziły się pytania ... jak je ułożyć ??? A dodam, że tak jak Ty chcę ułożyć całą górę jednolicie, bez żadnych łączeń listwami No nie wiem.... mnie obecność v-fugi jakoś w ogóle w tym układzie nie przeszkadza Tutaj prawdziwe dechy: http://www.stylowepodlogi.com/images/p030_1_01.jpg Łączenia całkiem jak z v-fugą, a też chaos Nieźle ten chaos wygląda. Tylko, kto będzie decydował o jego chaotyczności? Wy czy pan od podłóg? Pan (ale ja się będę pewnie czasem wtrącać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.09.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja też jestem zaskoczona, że mi się ten chaos najbardziej podoba Wygląda na to, że Magda znowu trafiła w 10-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.09.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja nie jestem zaskoczona, bo im większy chaos, tym bardziej naturalnie to wygląda. Rób zatem chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mąż poprosił o decyzję ostateczną, przekazałam więc żeby czynić chaos (Mam nadzieję, że nie zdążą dziś zrobić za wiele, bo stać im nad głowami będę mogła dopiero jutro;)) Madziu, dziękuję Ci serdecznie za naprowadzenie mnie na właściwą ścieżkę! Ciekawa jestem tylko czy spodoba Ci się w ogóle efekt pomysłu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.09.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dropko to jak podłogi już będą to tylko meble w kuchni skręcić i można się wprowadzac Malowanie łazienki też będzie na dniach? u mnie stanęło finalnie na bardzo jasnej szarości - wygląda ślicznie Własnie lustro ( upolowany nr 2 ) do niej maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mąż poprosił o decyzję ostateczną, przekazałam więc żeby czynić chaos (Mam nadzieję, że nie zdążą dziś zrobić za wiele, bo stać im nad głowami będę mogła dopiero jutro;)) Madziu, dziękuję Ci serdecznie za naprowadzenie mnie na właściwą ścieżkę! Ciekawa jestem tylko czy spodoba Ci się w ogóle efekt pomysłu:) No strasznie się cieszę Będzie pani zadowolona;) Wygląda super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 PS Nie próbuje nawet kontrolować tego chaosu:rotfl: bo nic z tego nie wyjdzie;) Pozwól Panu Staszkowi/Rysiowi/Gienkowi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 U mnie chaos. Pełną gębą. Nie sądzę żeby ktoś zwracał na niego uwagę, wygląda nieźle a odpadu było minimalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Potwierdza się zatem zasada, że najlepiej sprawdzić "na sucho" na żywym materiale . Będzie pięknie . Dziękuję za namiar na cegiełki Już je widzę w mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dropko to jak podłogi już będą to tylko meble w kuchni skręcić i można się wprowadzac Kamilciu, chciałabym, BAAARDZO. Ale nie do końca tak jest niestety Kolejność prac zrobiła się u nas trochę nietypowa. Zostało kilka rzeczy, za które pewnie sensowniej byłoby się zabrać przed panelami, ale podłoga jest nam potrzebna do zamontowania drzwi (już kilka tygodni czekają w sklepie na odbiór), a te z kolei są niezbędne panu płytkowemu do zakończenia prac w łazience (ścianę drzwiową mamy nie ruszoną, bo docinki miały być dopasowane do ościeżnicy). U pana o terminy ciężko, także chcemy skorzystać póki wolny. No strasznie się cieszę Ja chyba bardziej Jeszcze raz dziękuję! Muuuah PS Nie próbuje nawet kontrolować tego chaosu:rotfl: bo nic z tego nie wyjdzie;) Pozwól Panu Staszkowi/Rysiowi/Gienkowi działać Nie będzie łatwo się powstrzymać, ale spróbuję Cię posłuchać i w tej kwestii U mnie chaos. Pełną gębą. Nie sądzę żeby ktoś zwracał na niego uwagę, wygląda nieźle a odpadu było minimalnie. Ah, ten Twój chaos! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif (I do tego najprawdziwszy, drewniany... ) Dziękuję za namiar na cegiełki Już je widzę w mojej sypialni Drobiazg Cieszę się, że będziemy mieć jakiś wspólny element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 28.09.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dropko rozumiem. U nas z kolei panowie od podłóg powiedzieli, żeby futryny montować po podłogach. Jak widać co ekipa to szkoła. Z płytkami to wiadomo - u nas akurat przy futrynach nie ma płytek, tylko dolne cokoły i one rzeczywiście czekają na doklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 To właśnie tak jak u nas - najpierw podłoga, potem drzwi. Dlatego kładziemy ją już teraz (chyba średnio czytelnie wyszedł mi ten wczorajszy nocny post:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dom się udomawia Tak było dziś po południu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Co tu gadać - piękna podłoga i już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dropku, bardzo łanie wyszło. My się przymierzamy w następnym tygodniu do paneli i powiem że zainteresowanie śledziłam jak Ty podchodzisz do tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No pięknie wyglądają twoje podłogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts