Drop_Inn 23.01.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witaj mmajeczko! I zaglądaj koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.01.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A dziś listonosz przyniósł to: (Fotka wyszła mi straszna - z telefonu, wiadomo. ) Mugatko, jeszcze raz serdeczne dzięki za tą przemiłą niespodziankę! Niby drobiazg, a radości miałam na cały dzień (szkoda, że nie widziałaś mojej miny kiedy dobierałam się do paczki;)). Cieszę się, że mogłam zobaczyć na żywo efekty Twoich zdolnych rączek. Na pewno będę zaglądać i podpatrywać kolejne. Moc uścisków dla Ciebie i dzieciaków. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 27.01.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Świetne te szablony! A jaka to farba barbe-cue, że się tak błyszczy? Hm... O to musisz zapytać autora, bo ja tylko linki wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Drop - skąd takie serduszkowe cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.01.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Serduszka przepiękne Wszystko własnoręcznie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Serduszka miałam szczęście wylosować w zabawie, którą zorganizowała Mugatka. Zdolna z niej bestia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 27.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jak tam,zdecydowalas co do koloru mugatow i fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 GRATULACJE wobec tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Serduszka piękne Zdolniacha z mugatki nie ma co A jakie świetne są te kafle wrzucone przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Świetne te szablony! A jaka to farba barbe-cue, że się tak błyszczy? Taki efekt połysku powstanie jak się najpierw położy farbę taikę a potem dopiero namaluje wzorek inną farbą Serduszka miałam szczęście wylosować w zabawie, którą zorganizowała Mugatka. Zdolna z niej bestia, co? Serduszka śliczne a Mugatka baaaardzo zdolna gratuluje wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Jak tam,zdecydowalas co do koloru mugatow i fugi? W kuchni chyba zostanę przy waniliowych. Do tego fuga w podobnym odcieniu - krem albo lekki beż. Z drugiej strony kuszą mnie bardzo białe ściany. Widziałam ostatnio przepiękną białą kuchnię i coraz mocniej czuję, że to właśnie to. No i do karo na podłodze pasowałyby idealnie. I do kolorowych krzeseł i stołu... Tylko czy przy białych ścianach (najpewniej w jakiejś złamanej bieli), te waniliowe kafle nie okażą się zbyt "waniliowe"? Nie widziałam ich, kurcze, na żywo... A Ty, Kasiu, jaki masz pomysł na kolor ścian? Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dziękuję Wam wszystkim bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dziękuje wszystkim za miłe słowa pod moim adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tylko czy przy białych ścianach (najpewniej w jakiejś złamanej bieli), te waniliowe kafle nie okażą się zbyt "waniliowe"? Nie widziałam ich, kurcze, na żywo... Ja bym się bała. I to nie tylko połączenia biały-waniliowy, ale tej wanilii w ogóle. Ale, skoro jesteś zdecydowana na waniliowe kafle, to pamiętaj, że kolor ścian zawsze można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Waniliowe mugaty ma Indy-k, tutaj można zobaczyć jak komponują się z kremowymi frontami. Na zdjęciu wygląda to fajnie - nie są zbyt 'żółte', raczej lekko śmietankowe. Jeśli wierzyć mojemu monitorowi, do tych mebli idealne. Niestety do białej ściany pewnie już mniej. Chyba, że ściana też będzie w kremie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja bym się bała. I to nie tylko połączenia biały-waniliowy, ale tej wanilii w ogóle. A dlaczego? Przecież wszystko nie może być biało-szare:p Uważam Drop, że wanilia będzie bardzo ciekawa, a ściany- wiadomo- można zmieniać Piękne mugatkowe serduszka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Kuchnia Indy-k wygląda fajnie i nawet na fotce załapał się kolorowy akcent w postaci różowego dzbanka Myślę, że ciepła złamana biel może być rozwiązaniem na szarości jest jeszcze przecież cały salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) A dlaczego? Przecież wszystko nie może być biało-szare:p Uważam Drop, że wanilia będzie bardzo ciekawa, a ściany- wiadomo- można zmieniać Z czy ja mówię, że wszystko musi być biało-szare? Zawsze możemy jeszcze dołożyć czerń A wanilii się boję, bo dla mnie to taki dziwny kolor. Niebezpieczny. Mdły. Żółty. I tyle. Mam chyba prawo do takich odczuć? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 W kuchni chyba zostanę przy waniliowych. Do tego fuga w podobnym odcieniu - krem albo lekki beż. Z drugiej strony kuszą mnie bardzo białe ściany. Widziałam ostatnio przepiękną białą kuchnię i coraz mocniej czuję, że to właśnie to. No i do karo na podłodze pasowałyby idealnie. I do kolorowych krzeseł i stołu... Tylko czy przy białych ścianach (najpewniej w jakiejś złamanej bieli), te waniliowe kafle nie okażą się zbyt "waniliowe"? Nie widziałam ich, kurcze, na żywo... A Ty, Kasiu, jaki masz pomysł na kolor ścian? U mnie będzie szarość i biała boazeria zostanie na jednej ścianie ( tylko trzeba będzie ją przemalować bo teraz jest miodowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 na szarości jest jeszcze przecież cały salon A, bo ja chyba nie wspominałam, że w salonie też najchętniej poszłabym w biel. A wanilii się boję, bo dla mnie to taki dziwny kolor. Niebezpieczny. Mdły. Żółty. I tyle. Mam chyba prawo do takich odczuć? Narendilku, pewnie, że masz prawo. Ja kremy i wanilie lubię bardzo, choć rzeczywiście trzeba być ostrożnym, bo nie każdy odcień jest ładny. Pamiętam, że strasznie się z tymi kolorami namęczyłam przed ślubem. Konkretnie z dopasowaniem butów do sukni. Z nazwy kolor niby ten sam (czyt. złamana biel), ale wszystko było albo za białe albo za "żółte". W końcu musiałam zamówić przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts