nihiru 05.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wiesz komu to najbardziej przeszkadza - naszym znajomym ktorzy ciagle przychodzac do nas mowia ze oni by tak nie mogli, ze oni by cos robili itd. Bo człowiek się przyzwyczaja - i do dobrego i do złego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja się pewnie wprowadzę bez kuchni za to mam już prawie wszystkie lampy Przestałam się przejmować ... będę jeść na mieście albo u teściowej, będzie taniej i na wydatkach na porcelanę i sztućce zaoszczędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.10.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dropku , oczywiście ze mogę pokazać nasza podłogę w łazience : )[ATTACH=CONFIG]140170[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140171[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140172[/ATTACH] Kasiek a co masz położone na ścianie? To może jakieś płytki typu angielska boazeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 05.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dropiku, my mieszkamy w naszym domku 2 lata już i bez kuchni (mamy jedynie stare meble od teściów plus kuchenkę zdobyczna) , w tym roku dopiero zrobiliśmy łazienkę duza. Bez wielu rzeczy jak się okazuje człowiek może żyć i mieć sie całkiem dobrze. Trzeba sobie jakoś radzić i marzyc, marzyc a później spełniać swoje marzenia. Ja jedno już spełniłam - mam wymarzona łazienkę - nic w niej bym nie zmieniła . Garderoby jeszcze nie mam (jakiś drążek mam powieszony plus meble od koleżanki która sie ich pozbywała). Nam taki stan rzeczy nie przeszkadza (chodź czasem mam dola ze po co , na co ale później widok poranny z mojego okna daje mi skrzydeł, ptaszki śpiewają, rosną malinki itd). Wiesz komu to najbardziej przeszkadza - naszym znajomym ktorzy ciagle przychodzac do nas mowia ze oni by tak nie mogli, ze oni by cos robili itd. Kazdy ma tak jak chce miec i koniec. Bedzie dobrze inaczej być nie może. W budowie a pozniej w urzadzaniu domu/mieszkania nalezy byc baaaardzo cierpliwym. i tak i nie. Na pewno nie trzeba miec urzadzone wszystko na tip-top, dobre wnętrza powstają latami. Jednak czasami człowiek do prowizorki się przyzwyczaja, przestaje przeszkadzać to i nie chce się wydac kasy na jej likwidację. I to akurat niefajne jest. Natomiast jesli ktoś ma determinacje, systematycznie, na ile możliwości pozwalają uzupełnia braki - to co innego. Poza tym każdy z nas jest inny. znajomi znajomych mieszkają od kilku lat na parterze domku - piętro zabite dechami ( dosłownie ) , na parterze jeden pokój, kuchnie zrobili dopiero w tym roku, a dzieciaki maja łózka w przedpokoju. dla mnie nie do przejścia. a oni sie przyzwyczaili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.10.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Cześć Dziewczyny! No dobra, przekonałyście mnie, już się nie przejmuję Brak lodówki, brak płyty = brak gotowania. To by mi się nawet podobało Wiecznych prowizorek też się boję. W moim domu rodzinnym potrafiły utrzymywać się latami. Nie zdziwiłabym się gdyby do dziś zachowała się jakaś, która jeszcze za dzieciaka z nami była. Kasiek, wieczorem skrobnę privka Teraz zmykam doglądnąć pana płytkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.10.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 znajomi znajomych mieszkają od kilku lat na parterze domku - piętro zabite dechami ( dosłownie ) , na parterze jeden pokój, kuchnie zrobili dopiero w tym roku, a dzieciaki maja łózka w przedpokoju. dla mnie nie do przejścia. a oni sie przyzwyczaili... Wszystko jest względne. Jeśli ktoś ma wybór: "mam wymarzony dom, ale muszę się przemęczyć parę lat w prowizorce albo mogę o domu zapomnieć", to jestem w stanie zrozumieć łóżka dzieciaków w przedpokoju. A czasem niestety tylko tak można spełnić marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Czy to nie ta sama co u pysiaczka? Do kozy skalna chyba nawet lepsza. Przytulniejsza Tak ja mam skalną Ale ta biała też jest czadowa z tym, że póki co muszę chyba odpuścić No dobra, przekonałyście mnie, już się nie przejmuję Brak lodówki, brak płyty = brak gotowania. To by mi się nawet podobało Dropku my mieszkaliśmy bez lodówki miesiąc a wprowadziliśmy się w grudniu. Do pewnego momentu można było trzymać rzeczy na balkonie i lodówka była za darmo, że tak powiem, ale jak przyszły mrozy to zamarzła nam szynka i serki i jogurty i niestety zmuszeni byliśmy kupić lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 05.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wszystko jest względne. Jeśli ktoś ma wybór: "mam wymarzony dom, ale muszę się przemęczyć parę lat w prowizorce albo mogę o domu zapomnieć", to jestem w stanie zrozumieć łóżka dzieciaków w przedpokoju. A czasem niestety tylko tak można spełnić marzenia. Dokładnie - wcześniej wspomniałam, że to zalezy od człowieka - ja wolałabym chyba zapomnieć o domu, inny woli mieszkać ileś tam lat na kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.10.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No to zapraszam do mojej wiatrołapowej groty Jak widać zafugowana jest dopiero połowa ściany. Pan chętnie by na tym poprzestał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.10.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 wooooow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Łałłł....podoba mi się "wiatrołapowa grota":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 powiem tak :jawdrop: nie widziałam jeszcze takiej wersji , jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekp 05.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kasiek a co masz położone na ścianie? To może jakieś płytki typu angielska boazeria? Na ścianie TwoOfUS mam mala kombinacje płytek Białe płytki to Piemme Valentino Boiserie (od dolu mam Alzata Argento, pozniej mam Cornice Avorio Glazura Ret), pod prysznice mam jeszcze inne z tej samej kolekcji i nad umywalkami tez inne plus czarny profil Opoczno Carrara black. Płytki nie sa śnieżno białe choć mogą się takie wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekp 05.10.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dropku ściana zaczyna wyglądać coraz ciekawiej Fajna zajawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 SUPER wiatrołap!!!!!!!!!!!!!!! pięknie wygląda!!!!!! kasiekp a na podłodze to co to za kafle? one są szare cy beżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.10.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Drop - bardzo fajnie wyszedł wiatrołap. Płytki ładnie ułożone, a szczególnie podoba mi się rozwiązanie nad drzwiami! Naprawdę świetnie się prezentują białe płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jak dla mnie bardzo odważnie i oryginalnie ... troszkę faktycznie jak grota... ale ja kocham białą cegłę we wszelkiej postaci i kupuje ten wiatrołap I jeszcze ta piękna podłoga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 05.10.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Czesc, wpadlam z rewizyta. Wiatrolap ciekawy, bardzo ladnie wyszly cegielki nad drzwiami, fajny pomysl z nadprozem. Ale dluuuuugi sie Wasz przedpokoj wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.10.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Cześć Dropku - witam się na wszelki wypadek bo nie pamietam czy juz tu byłam czy jeszcze nie A Ty przeca moja krajanka Przyszłam w sam raz bo trafiłam na cegiełke czyli to co lubię Podoba mi się i to bardzo Czy to elkaminodom? Jakby Ci fugi brakło to mam trochę - kupiłam ale nie kładłam No i lezy i się marnuje Pozdrawiam i mam nadzieję zaglądac w miarę możliwości czasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.10.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 fiu, fiuu ... Dropi... zaszalałaś kochana , wejście jak do prawdziwego zamczyska, lub winnej piwniczki płytki podłogowe super zgrały sie z tą cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts