yokasta 09.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 I mi się bardzo podoba 2 tabliczka . Drzwi zostaw szkoda malować (ale jeśli malowanie bardzo będzie kusiło to moje czekają ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 No i gdzie jest mój post zachwytu nad cegiełkami, przecież pisałam Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dropko to na razie się wstrzymaj z malowaniem drzwi - zostaw sobie na potem, żebyś nie była wystawiona za nie świetna ta druga tabliczka ! i mój kolor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.10.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Drop Nadrabiam Jak przeczytałam o propozycji Magdy na położenie paneli, a później zobaczyłam Twoją ułożoną przepiękną podłogę, prawie się nie popłakałam, bo ja nawet nie porozmawiałam o sposobie układania paneli u mnie :o:o Oj źle ze mną Wczoraj spojrzałam tylko na ogólny look paneli , czyli głównie kolor cyknęłam Wam fotkę i pojechałam. Ale patrząc na to moje zdjęcie to chłopaki chyba układają tak jak u Ciebie............ufffffffffffffffff...................... No a wiatrołap duża szczena http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Wyszedł po prostu OBŁĘDNIE i właśnie dzięki temu że jest wąski myślę że jest taki fajny efekt Podłoga świetnie współgra Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ładna półeczka i bardzo podobają sie mi blaszane obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Fajne nabytki a skąd metalowe obrazki? szczególnie flaga mnie interesuje z wiadomych względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.10.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Fajne te nabytki Dropciu, a zdradzisz skąd ten drugi obrazek? I mi się bardzo podoba 2 tabliczka świetna ta druga tabliczka ! i mój kolor ! Ładna półeczka i bardzo podobają sie mi blaszane obrazki Fajne nabytki a skąd metalowe obrazki? szczególnie flaga mnie interesuje z wiadomych względów Tabliczki sponsorowane przez Westwing (dosłownie, bo to za bony rabatowe;)), ale można je też chyba dostać na PosterPlate. Drzwi zostaw szkoda malować (ale jeśli malowanie bardzo będzie kusiło to moje czekają ). No właśnie gdybym się skusiła jednak to też najchętniej tak żeby malowanie przejął ktoś inny No i gdzie jest mój post zachwytu nad cegiełkami, przecież pisałam Piękne Dzięki Alu! Tobie wcięło post, a mnie od wczoraj w tajemniczych okolicznościach zginęła 1 strona wątku Drop Nadrabiam Jak przeczytałam o propozycji Magdy na położenie paneli, a później zobaczyłam Twoją ułożoną przepiękną podłogę, prawie się nie popłakałam, bo ja nawet nie porozmawiałam o sposobie układania paneli u mnie :o:o Oj źle ze mną Wczoraj spojrzałam tylko na ogólny look paneli , czyli głównie kolor cyknęłam Wam fotkę i pojechałam. Ale patrząc na to moje zdjęcie to chłopaki chyba układają tak jak u Ciebie............ufffffffffffffffff...................... No a wiatrołap duża szczena http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Wyszedł po prostu OBŁĘDNIE i właśnie dzięki temu że jest wąski myślę że jest taki fajny efekt Podłoga świetnie współgra Buziaki Cześć adme! Fajnie, że udało Ci się zajrzeć, wiem jaka jesteś ostatnio zaganiana Za komplementy najserdeczniej dziękuję, chociaż te podłogowe chyba bardziej należą się tak naprawdę Magdzie Miała nosa, jak i Twoi fachowcy zresztą Wiatrołap wreszcie zafugowany Efektu jeszcze nie widziałam, ale mąż przyniósł mi namiastkę na zdjęciu. Do końca tygodnia powinniśmy mieć drzwi wewnętrzne, wtedy pan dotnie brakujące płytki wokół futryn i... GOTOWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No to już naprawdę KONIEC! Kiedy planowana przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dropku fajne gadżety masz do wiatrołapu No właśnie kiedy kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 11.10.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dropinko przykro mi bardzo, że się tak zapuściłam w Twoim dzienniku (przecież jest on moim jednym z ulubionych) cały czas jestem na bieżąco - czytam, podziwiam, a jakoś się nie odzywam i jest mi jakoś smutno z tego powodu Cieszę się, że tak szybko posuwacie się w upiększaniu wnętrz, pomysły i ich realizacja zachwycają. Jednym słowem piękne i ciepłe wnętrza będziecie mieli Cegła u nas też ma być tylko, że do tej pory brałam pod uwagę skalną, a Twoja biała cegła mnie zachwyciła do tego stopnia, że w niedzielę jedziemy do koleżanki oglądać ich ścianę ze skalnej cegły z elkamino i będziemy ją porównywać z białą i coś zamawiać. Boję się, że decyzja będzie trudna. Czekam na dalsze postępy prac i już się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aniu, Pysiu, z pracami (przynajmniej tymi grubszymi) uwiniemy się pewnie już niedługo, ale przeprowadzka to dopiero jak będzie materac i lodówka To Wam konkret walnęłam, co? Moni, Świetnie, że jesteś, że czytasz i że podoba Ci się to co się u nas dzieje. A jeszcze lepiej, że znowu się odezwałaś Co do cegły, ja oba modele lubię równie mocno. Jestem pewna, że cokolwiek wybierzecie będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.10.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aż się uśmiałam, bo ja właśnie dzisiaj zawożę materac do Wro:lol2: Na kuchnię nawet nie śmiem czekać aż tak długo:no: Bo dzisiaj mamy imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Dropko a chociaz już wiadomo, który materac i która lodówka? własnie wczoraj sobie uświadomiłam, że jakby podłogi okazały się wyschnięte to za miesiąc moglibyśmy się wprowadzac ! ech, marzenia.... Edytowane 12 Października 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.10.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Bo dzisiaj mamy imprezkę Ale, że parapetówka już? Dropko a chociaz już wiadomo, który materac i która lodówka? Najbardziej chciałabym SMEGa, a to nie wróży za dobrze terminowi przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Hej, hej! Przychodzę z cotygodniowym apdejtem Nadal nie mam jakichś spektakularnych efektów do pokazania, ale mam drobiazgi Kratki kominkowe już po metamorfozie. Z białych lakiernik wyczarował nam takie: Trochę się bałam jak to wyjdzie, ale jest dużo lepiej niż odważyłam się przypuszczać. Gorąco polecam tę metodę wszystkim, których tak jak nas przerazi cena anwixowych kratek w satynie. Tu na kominku: Są też drzwi, doskonale Wam pewnie znane Niestety jedno skrzydło przysłali nam inne niż zamawialiśmy. Poszło do wymiany, czas oczekiwania... 5 tygodni Oraz zabudowa okapowej rury. Jeśli się panowie nie machnęli, wymiarowo taka sama jak szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dropsiku,FENOMENALNA ta cegła! I w wiatrołapie i na kominku:) Kuchnia szykuje się piękna:) A blachy na ścianę cudne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Dropko nareszcie ! jakieś zdjęcia jak to zmiany niewielkie - wszystkie ( prawie ) drzwi są - to ogromne zmiany ! u nas tylko zamysł jest... kratki super - ja własnie te zamierzałam nabyc - tylko białe.... Do łazienki. W łazience masz tez metalowe? ta obudowa rury tez super u mnie bezpośrednio bedzie na krotko do otworu. nasza ceglana ścianka zacznie się kłaść na dniach i koza w poniedziałek dojedzie Edytowane 13 Października 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.10.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Kominek ♥ drzwi ♥ zaczatki kuchni ♥ mogę podpytać? jak sądzisz kinkiet fjallbacka nadaje się do podświetlenia niewielkiej ceglanej ściany? Mam na niej miejsce na dwa reflektorki. Czy to raczej taki kinkiet przyłóżkowy? sprawdzałam centymetry, ale jakoś brakuje mi wyobraźni przestrzennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dropku, super te kratki wyszły! Doskonały pomysł No i zaczątki ładnej kuchni widać Z drzwiami może nie będzie tak źle? Moje przyszły po 3 tygodniach, zamiast 5-6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.10.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dropku jakie postępy http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gifno no jestem pod wrażeniemkuchnia, wiatrołaphttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts