Drop_Inn 13.10.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Dropsiku, FENOMENALNA ta cegła! I w wiatrołapie i na kominku:) Kuchnia szykuje się piękna:) A blachy na ścianę cudne Maduś, ale mi mło! kratki super - ja własnie te zamierzałam nabyc - tylko białe.... Do łazienki. W łazience masz tez metalowe? W łazience mam wentylator z panelem. Blauberg Quatro Hi-Tech - tu go widać nasza ceglana ścianka zacznie się kłaść na dniach i koza w poniedziałek dojedzie Super! Dom Wam się pięknie "uprzytulni" Kominek ♥ drzwi ♥ zaczatki kuchni ♥ Ja ♥ że Ty ♥ mogę podpytać? jak sądzisz kinkiet fjallbacka nadaje się do podświetlenia niewielkiej ceglanej ściany? Mam na niej miejsce na dwa reflektorki. Czy to raczej taki kinkiet przyłóżkowy? sprawdzałam centymetry, ale jakoś brakuje mi wyobraźni przestrzennej Moim zdaniem do cegły będzie świetny, ale rozumiem, że wątpliwość masz bardziej o gabaryt? Na ścianę wiatrołapową mam jeszcze ciut mniejsze niż te, także myślę, że spokojnie dadzą radę. Jeśli chcesz mogę przystawić je jutro do kominka i obfocić, może tak będzie łatwiej ocenić Dropku, super te kratki wyszły! Doskonały pomysł Niestety trochę też stresujący, bo kolor musiałam wybrać na odległość (wzornik oczywiście wielkości znaczka pocztowego:rolleyes:). Mimo wszystko polecam, w kieszeni zostało sporo grosza Z drzwiami może nie będzie tak źle? Moje przyszły po 3 tygodniach, zamiast 5-6. My poprzednio nie mieliśmy tyle szczęścia - miały być po 5 i dokładnie po 5 były. Teraz niby wspominali, że jest szansa na dostawę po 3, ale mamy się też jakoś bardzo nie nastawiać. Ugh! Dropku jakie postępy http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gifno no jestem pod wrażeniemkuchnia, wiatrołap http://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif Dzięki Karolka! Edytowane 13 Października 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.10.2012 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Drop wszystko ŚWIETNE!!!! Już tak domowo się robi Nie mogę się doczekać efektu końcowego Masz do tego uzbierane już pełno gadżetów które od razu nadadzą wnętrzu charakterku (ja nie mam nic ) nawet z samym materacem Milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dropciu super postępy! Kuchni nie mogę się doczekać ! podłoga w połaczeniu ze ścianą już powala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 14.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja ♥ że Ty ♥ Moim zdaniem do cegły będzie świetny, ale rozumiem, że wątpliwość masz bardziej o gabaryt? Na ścianę wiatrołapową mam jeszcze ciut mniejsze niż te, także myślę, że spokojnie dadzą radę. Jeśli chcesz mogę przystawić je jutro do kominka i obfocić, może tak będzie łatwiej ocenić Nie chcę Cię kłopotać jeśli będziesz miała pod ręką możesz zrobić zdjęcie, pomoże mi Ale nie chciałabym Cię w żadnym razie fatygować A jakie kinkieciki masz do wiatrołapu? bo przegapiłam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 14.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 aaaa!!!! kuchnia już teraz zapowiada się pięknie - absolutnie i do końca moje klimaty - już nie mogę doczekać się efektu, jak wjadę Wasze mebelki. Podstawa idealna:) do urządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.10.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Adme kochana, Twoje wnętrza nawet bez dodatków będą powodować opad szczęki Anetko, bardzo dziękuję (mam nadzieję, że przymknęłaś trochę oko na to jaka ta podłoga jest brudna;)) Olu, u nas właśnie odwrotnie - jest już łóżko (ba! narzuta jest już nawet), a materaca nie ma. Chyba trochę od złej strony zabraliśmy się za to wykańczanie Ruby, żaden problem, naprawdę Byłam akurat z mężem, także rąk starczyło i na trzymanie lampy i pstrykanie fotek. Wyszło tak: Gdybyś wolała szerszy kadr, daj znać. Taki też mam A do wiatrołapu sprawiłam sobie stalowe: Jeszcze nie powiesiliśmy, ale uwieczniłam kiedyś pierwsze przymiarki. Czaplanko, no to przybij piątala Trochę szkoda, że kuchnia (jak wszystko u nas) jest niewielka. Najbardziej pewnie uwidoczni to lodówka, która stać będzie właściwie trochę w przejściu. No i która z tego właśnie powodu nie będzie jednak mogła być Smegiem - dość głębokim w porównaniu do innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.10.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dropku świetne postępy Bardzo ładne kratki i drzwi No i już nie mogę się doczekać kuchni Świetny też ten kinkiecik nad kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.10.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 dropku ale klimat !! wpraszam sie na kawe !! z pustymi rekami nie przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.10.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dropku - oba kinkiety ZARĄBIŚCIE mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 jest już łóżko (ba! narzuta jest już nawet), a materaca nie ma. Chyba trochę od złej strony zabraliśmy się za to wykańczanie Dropku, kolejność właściwa Sama kupiłam wycieraczkę nie mając wejścia do mieszkania A lodówkę jaką wybraliście? Super ten Fjallbacka się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 15.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dropku -kuchnia zapowiada sie rewela. Plyteczki ciesza oczy. A kratki na kominek - w zyciu bym nie przypuszczala, ze malowanie moze wyjsc tak swietnie. I super pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dropku kinkiety IDEALNE!!!! i kratka bardzo ładnie się prezentuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.10.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Kochane bardzo Wam dziękuję za wszystkie poranne komplementy! (Kamilciu, zapraszam w każdej chwili! ) A kontynuując temat lodówki, SMEG niestety odpadł (już nawet nie ze względu na cenę, choć ta i tak byłaby pewnie ciężka do udźwignięcia:P), jest po prostu za duży. Konkretnie za głęboki. Lodówka będzie stała u mnie bardzo blisko wejścia, musi więc być w miarę wąska i płytka, żeby jak najmniej nam to wejście utrudniać. Ostatnio myślę o pistacjowej Ardo, na którą dziś dostałam bardzo przyzwoitą ofertę. (Jak widać jednym z głównych kryteriów przy wyborze sprzętu chłodniczego jest to żeby był pastelowy i śliczny:lol2:) Edytowane 15 Października 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 15.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dropinku noz w morde jeża, szczena opada z wielkim hukiem na ziemię cudnie prezentują się te kinkieciki na ceglanej ścianie też się już nie mogę doczekać efektu końcowego w kuchni, mebelków, dodatków (chyba się po cichu zaprosze na kawusię do tych pięknych wnętrz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.10.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 nie no ... ta kratka nad kominkiem... bylam pewna, że to inspiracja ściągnięta ... przegapiłam ten cudny kominek u Ciebie.... i teraz jestem w totalnym szoku. Prześliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No i bardzo ładna ta lodóweczka Dropku A w środku wystarczającą ilość miejsca dla Was ma? Jest tam jakiś zamrażalinik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dropi ładna ta kratka wam wyszła, jest ozdobą na tej ceglanej ścianie niczym obrazek, lodówka słodka:wiggle:, ale czy bedzie dosyć miejsca w zamrażalniku, bo tego ile by nie było to i tak zawsze mało napisz mi jeszcze, proszę, czy te kinkiety Fjallbacka są takie żółtawe w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 napisz mi jeszcze, proszę, czy te kinkiety Fjallbacka są takie żółtawe w środku ? W sumie to może bez sensu się wtrącam, bo w kwestii srebrnych bazuję na pani ze sklepu. Są całe srebrne. Dropku, mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 16.10.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dropku, bardzo bardzo dziękuję! Bardzo mi zdjęcia pomogły! Już mam wyobrażenie co do wielkości. Na 99% zamawiam go Oba kinkiety piękne. Mi bardziej pasuje ten pierwszy, ale do białej cegły extra jest ten drugi... jest taki bardziej romantyczny. będziecie mieli wiatrołap Przepraszam, że dopiero odp, ale nie miałam dostępu do komputera. Jeszcze raz: http://www.forumup.co.uk/images/smiles/slider_thankyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dropinko, Ależ jestem ciekawa kuchni. Ta lodówka rokuje nie lada atrakcje Pokazywałaś gdzieś u siebie układ kuchni - jak będą ustawione sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts