yokasta 04.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dropku, my za wagę daliśmy 30 zł jakoś i niczym się nie różni od tych za ponad 100 . Błękitna świetna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dropku, dawno mnie nie było ale juz jestem i bede wpadac:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hej Dropku...odwiedzam cię systematycznie ale nie zawsze mam czas na pisanie:) Ale dzisiaj się odzywam:) kubki rewelka....z takich piłam na stołówce w internacie....to były czasy:) i faktycznie kto pierwszy ten miał nie wygryziony:) Waga cudna, a sztućce jakie!!!!!! Ja muszę się zaopatrzyć niedługo w nowy komplet ....jak wpadnie trochę kaski....to jeszcze potrwa ale już się rozglądam:) Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Dropku, ja jeszcze nie skończyłam kłaść tej podłogi...jeszcze zostało do położenia jakieś 10 metrów, i to jest terakota a nie panele(i położone są "jak leci" bo drewnopodobne) Aaa, to ta podłoga. Cofam zatem pytanie, jakoś odruchowo pomyślałam o panelach i nie Kochana, nie pomogę Ci w fugowaniu , bo mam zamiar wprowadzić się do naszej chaty przed świętami...co tam, że nawet drzwi zewnętrznych tych właściwych jeszcze nie będzie, w święta tyłki przed kominkiem chcemy wygrzewać Szkoda, ale argumentacja jak najbardziej mnie przekonuje. Odkąd zapaliliśmy w naszym kominku po raz pierwszy jest to jeden z moich ulubionych elementów w domu. Na pewno pięknie Wam ociepli atmosferę ps. ale fotkę z cegłą to wstawiłaś...normalnie nie mam już wątpliwości... Do usług Kto Ci tej pracy tam tak nie skąpi i zabiera czas wolny W sumie to sama sobie tak bary obciążyłam Wymyśliłam, że wydłużę na kilka tygodni czas pracy i dorobię trochę grosza przed Świętami. Grudzień w mojej branży jest zwykle dość leniwy, także środki trzeba organizować z wyprzedzeniem. Oby wszystko wróciło do normy i panowie w mieszkanku zostali na dłużej i podgonili prace piękne kuchenne dodatki!sztućce dla mnie naj naj, takie jak u babci taka sama waga też planuje zamieszkać w mojej kuchni - zdecydowanie w wersji czerwonej a nie niebieskiej Mam nadzieję, że nam w takim razie dobrze posłużą No i że upolujesz swoją na korzystnych warunkach. wpadłam się przywitać..i to co widzę jest bardzo bardzo piękne pozdrawiam Bardzo, bardzo mi miło Zapraszam jeszcze kiedyś! Przyszłam podziękować za wizytę i przywitać się I dziękuję Dropko za te wszystkie piękności, które mogę oglądać w Twojej galerii! Dzięki Wam dowiedziałam się, że mugaty to mugaty Chodziły mi po głowie od dawna, ale nie mogłam ich nigdzie wyszperać. Planuję takie w kuchni. Też będzie piekarnik Datid - tyle że biały, zlewozmywak Domsjo - u nas dwukomorowy i chyba właśnie mugaty. Na podłodze deski drewniane. Ambitnie planowaliśmy, że wprowadzimy się jeszcze w tym roku, ale już widać, że to nierealne. Za to wiosna będzie ciekawa Cześć yoannko! Cieszę się, że jesteś, bo już widzę, że wnętrzarsko mamy sporo wspólnego. Życzę Wam gorąco żeby urządzanie poszło szybko i gładko (sobie też życzę żeby Wasze urządzanie sprawnie poszło, bo bardzo na te wnętrza czekam) dropko dawno mnie nie było - ale i ciebie tez widze jak postępy? Nabytki nowe super Na Westwingu miałam zarejestrować się, ale na razie jakoś nie po drodze mam ... Fakt, najpierw zniknęłam przez pracę, a potem od własnego wątku odciągnęły mnie trochę sprawy domu Nelli. Postępów nadal brak, ale zaraz coś Ci wrzucę do skrzynki Nie skuwaj mugatów - są super! Dobrze, że nie zostało nam za wiele cegły z wiatrołapu, bo pokusa mogłaby być znacznie silniejsza... Waga jest fantastyczna! Sztućce też, a kubeczki... jakże mi one szkołę i kolonie przypominają Same dobre czasy. Dziękuję bardzo za komplementy nabytkowe Kubeczek mam niestety tylko 1, ale może z czasem przybędzie mu towarzystwa. Na razie boję się, że i tak może być już problem z pomieszczeniem wszystkich moich skorup. Dropku, my za wagę daliśmy 30 zł jakoś i niczym się nie różni od tych za ponad 100 . Błękitna świetna . No co Ty mówisz?! Świetna cena! A ja myślałam, że zrobiłam dobry deal... Dropku, dawno mnie nie było ale juz jestem i bede wpadac:wiggle: Oj, a jak dawno mnie nie było u Ciebie... Aż mi wstyd Hej Dropku...odwiedzam cię systematycznie ale nie zawsze mam czas na pisanie:) Ale dzisiaj się odzywam:) kubki rewelka....z takich piłam na stołówce w internacie....to były czasy:) i faktycznie kto pierwszy ten miał nie wygryziony:) Waga cudna, a sztućce jakie!!!!!! Ja muszę się zaopatrzyć niedługo w nowy komplet ....jak wpadnie trochę kaski....to jeszcze potrwa ale już się rozglądam:) Cześć Beatko, cieszę się ogromnie, że zaglądasz Co do sztućców, ja marzę o komplecie obiadowym z tej serii (Gerlach retro), ale na zakup w regularnej cenie nie ma na razie szans. Na kawowym zaoszczędziłam ponad stówę, ale większe nawet na allegro chodzą drogo Edytowane 4 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Zrobiłaś dobry deal bo będziesz bardzo zadowolona z wagi . Miłej nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Podoba mi się ta myśl (powinnam się od Ciebie uczyć optymizmu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 05.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dropku - gadżeciki super:) idealne do Twojego domku....a w serii Retro Gerlach'a też jestem zakochana:) Mam nadzieję, że kiedyś zagoszczą na naszych stołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 05.11.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aaa, to ta podłoga. Cofam zatem pytanie, jakoś odruchowo pomyślałam o panelach Szkoda, ale argumentacja jak najbardziej mnie przekonuje. Odkąd zapaliliśmy w naszym kominku po raz pierwszy jest to jeden z moich ulubionych elementów w domu. Na pewno pięknie Wam ociepli atmosferę Bez kominka ani rusz, szczególnie w zimie a tym bardziej w święta, poza tym Mikołaj musi jakoś wleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Pendrak, u mojego brata Mikołaj chodzi wentylacją :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.11.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 W moim obecnym mieszkaniu przez balkon wieczorem na parapecie kładziemy mleko i ciastka, rano są prezenty a prowiant wyzarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hej Dropku , dlugo juz do Ciebie nie zagladalam, jeszcze mniej pisalam (jesli w ogole) Musze troche ponadrabiac tych zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Dropku Fajne zdobycze... kubek pełen wspomnień Doczytałam, że lodówka kupiona z niecierpliwością czekam na Twoją kuchnię, na pewno będzie wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.11.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 właśnie, to kiedy ta kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Też ciekawam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Co słychać Dropko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Hej Dropku Coś byś nam pokazała Ja swoje skręcone korpusy szafek wklejałam Edytowane 8 Listopada 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej piękna:), gdzieś cię wywiało???http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/rain/mini-graphics-rain-406363.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 09.11.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pendrak, u mojego brata Mikołaj chodzi wentylacją :D:D. Teraz rozumiem, dlaczego ma praktycznie cały rok wakacje, pewne leży w fińskim sanatorium Dropek, kiedy kuchnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dropku - gadżeciki super:) idealne do Twojego domku....a w serii Retro Gerlach'a też jestem zakochana:) Mam nadzieję, że kiedyś zagoszczą na naszych stołach I tego właśnie życzę Tobie i sobie Bez kominka ani rusz, szczególnie w zimie a tym bardziej w święta, poza tym Mikołaj musi jakoś wleźć. Pendrak, u mojego brata Mikołaj chodzi wentylacją :D:D. W moim obecnym mieszkaniu przez balkon wieczorem na parapecie kładziemy mleko i ciastka, rano są prezenty a prowiant wyzarty Z Mikołaja to kawał spryciarza jednak Hej Dropku , dlugo juz do Ciebie nie zagladalam, jeszcze mniej pisalam (jesli w ogole) Musze troche ponadrabiac tych zaleglosci No właśnie też nie jestem pewna czy w ogóle (chyba bym zapamiętała te usteczka) Mówią, że lepiej być 2 razy przywitanym niż wcale, przyjmij więc proszę to: Cześć Dropku Fajne zdobycze... kubek pełen wspomnień Doczytałam, że lodówka kupiona z niecierpliwością czekam na Twoją kuchnię, na pewno będzie wyjątkowa właśnie, to kiedy ta kuchnia? Też ciekawam!! Dropek, kiedy kuchnia?? Hej Dropku Coś byś nam pokazała Ja swoje skręcone korpusy szafek wklejałam Serio chciałybyście zobaczyć te korpusy? Mogę obfocić, ale to taka totalna prowizorka jeszcze. Ustawiliśmy żeby sprawdzić czy panowie dobrze się wstrzelili ze ścianką. "Prawdziwe" meblowanie pewnie w nowym roku najwcześniej Co słychać Dropko? Hej piękna:), gdzieś cię wywiało???http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/rain/mini-graphics-rain-406363.gif Kochane, tonę w pracy... A jak praca to i siedzenie przed kompem. Po 9-10 godzin dziennie Oczy po takim maratonie przestają się mnie słuchać, nawet na piękne wnętrza nie chcą patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kochane, tonę w pracy... A jak praca to i siedzenie przed kompem. Po 9-10 godzin dziennie Oczy po takim maratonie przestają się mnie słuchać, nawet na piękne wnętrza nie chcą patrzeć To i ja na mebelki kuchenne chętnie popatrzę Ja też jak mam dzień przy kompie to później mam dość ... tak jak kiedyś napisałam, nie dość , że oczy bolą to jeszcze i d..a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts