illusjon 22.11.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No to zapraszam do mojej wiatrołapowej groty Jak widać zafugowana jest dopiero połowa ściany. Pan chętnie by na tym poprzestał No lol, łał wow i och oraz ach... Właśnie sobie do Ciebie zajrzałam, bo jako nowa to muszę się rozpatrzeć co i jak, i jak zobaczyłam Twój wiatrołap to mnie nomen omen zamurowało. Coś rewelacyjnego. Robi niesamowite wrażenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dziewczyny ja absolutnie nie forsuję swojego pomysłu Tak tylko zaproponowałam jakieś rozwiązanie na problem czyszczenia . We wnętrzu typowo retro, a takie planuje Dropinka to moje loftowe klimaty faktycznie niekoniecznie się obronią . Mirelo dla mnie rozwiązaniem jest mocowanie szyby tak by była mobilna w razie potrzeby. Mam tu na myśli przykręcanie - na wizualizacjach są widoczne takie rotule (nie wiem czy to właściwe, fachowe określenie). Od czasu do czasu można szybę "odkręcić" i wyczyścić (tak myślę, bo własnych doświadczeń jeszcze w tym względzie nie posiadam) . Na parapecie takie rotule wyglądałyby niestety mało retro, wyjściem byłby silikon, ale jak widać też nie idealnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.11.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) piękna cegła, kominek ... marzyłam o ceglanym, szamotowym ale po wycenie przestałam o nim marzyć. Twój jest cudny. My się porwaliśmy na niego z mocno niepełną świadomością kosztów. Teraz sobie myślę, że to dobrze - końcowa cena mogłaby odstraszyć, a tak nie mogło być już mowy o dezercji... gdy machina ruszyła, trzeba było skończyć co zaczęte Proszę nie przykrywaj cegły szkłem !!! według mnie jak cegła to bez szkła szkło:no::no: Szyba na cegłach przed kominkiem tak, nawet na kuchennej ścianie wygląda fajnie, ale na parapecie jej sobie nie wyobrażam:no: Będzie bez szkła, już postanowione No nijak się do mnie nie wpasuje. Widzę, że pomysł ze szkłem nie spodobał się wszystkim . Ja z kolei bardzo lubię połączenie szkła z cegłą i nie mam wspomnianych wyżej skojarzeń Może wynika to z tego, że mi jednak bliżej do stylu loftowego, gdzie takie łączenia są często spotykane . Sama planuję położenie szyby na ceglanej ścianie w kuchni . Fajnie, że przyniosłaś inspiracje Muszę przyznać, że naprawdę udane, szczególnie pierwsza i ostatnia (już wiem skąd Twoja chęć na taki mariaż w kuchni). Cegła nie traci wizualnie, a zyskuje na praktyczności. No żeby kurcze chciała jeszcze przy tym być retro... Generalnie moja propozycja wynikała przede wszystkim z szukania rozwiązania dla wyrażanych obiekcji odnośnie czyszczenia cegły . Rozumiem Bardzo dziękuję i doceniam Dropku, a planujesz coś pod kominek, wiesz chodzi mi o jakąś blachę lub coś w tym rodzaju, żeby łatwiej czyścić .... Tak, blachę właśnie Ale kompletnie nie wiem jaką. Okaże się zapewne w następnym sezonie grzewczym O to, to właśnie, zapraszam do mnie na kawkę, herbatkę, albo domową malinówkę No dobra, masz mnie. Domowej nalewki nie odmówię Chociaż... jakoś trzeba jeszcze potem wrócić, także chyba jednak tylko herbatka... Dropko Twój kominek niezmiennie mnie zachwyca! Cieszę się Szczególnie, że wciąż straszy dziurami. Mam nadzieję, że kiedy wreszcie przyjdą kratki nabierze nieco więcej ogłady. O mały włos a bym przegapiła zdjęcie kominka - uff:) Z bliska czy z daleka - ciągle wygląda fajnie:yes: Uff, że Ci się podoba A jaka koncepcja na resztę pokoju? Na razie będzie trochę 'made by Ikea' - jasne meble, Ektorp, boazeria. Tutaj pisałam kiedyś o szczegółach No lol, łał wow i och oraz ach... Właśnie sobie do Ciebie zajrzałam, bo jako nowa to muszę się rozpatrzeć co i jak, i jak zobaczyłam Twój wiatrołap to mnie nomen omen zamurowało. Coś rewelacyjnego. Robi niesamowite wrażenie!!! Dziękuję! Bardzo cenny to dla mnie komplement Miło mi, że wpadłaś, a będzie jeszcze milej jeśli zechcesz zatrzymać się na dłużej. Edytowane 23 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 My się porwaliśmy na niego z mocno niepełną świadomością kosztów. Teraz sobie myślę, że to dobrze - końcowa cena mogłaby odstraszyć, a tak nie mogło być już mowy o dezercji... gdy machina ruszyła, trzeba było skończyć co zaczęte I to jest chyba jedyny słuszny sposób. Inaczej oszaleć idzie z tymi kalkulacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Dropko hop, hop - co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.11.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 W "grubszych" sprawach cisza, ciągle cisza... A w drobnych: Przyjechały brakujące drzwi, jutro lub pojutrze rusza montaż. Zakupiłam też drogą licytacji blachę na cegłę w wiatrołapie. Powieszę koło skrzynki prądowej, będzie udawała telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Faaaajny pomysł z tą blachą A na cegle to już w ogóle będzie się pięknie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kapitalny pomysł z tym blaszanym telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dropciu super ta blaszka! w zestawieniu z cegła będzie idealnieeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Przyjechały brakujące drzwi, jutro lub pojutrze rusza montaż. Fakt, to prawdziwa drobnostka Nie mów, że już minęły te tygodnie. Czy Wam też tak czas zap...dala? Zakupiłam też drogą licytacji blachę na cegłę w wiatrołapie. Powieszę koło skrzynki prądowej, będzie udawała telefon Blaszka rewelacja! Wpasuje się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale fajna blacha Dropciu, Ty zbierasz takie fajne gadżety. będzie genialny klimat we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Faaaajny pomysł z tą blachą A na cegle to już w ogóle będzie się pięknie prezentować Kapitalny pomysł z tym blaszanym telefonem Dropciu super ta blaszka! w zestawieniu z cegła będzie idealnieeee! Blaszka rewelacja! Wpasuje się idealnie. Ale fajna blacha Dziękuję! Cieszę się z niej bardzo, szczególnie, że mi sprzątnięto sprzed nosa inną fajną. I to taką rodem ze szpitala Ty zbierasz takie fajne gadżety. będzie genialny klimat we wnętrzu Trochę też będzie namieszane - pamiętacie jeszcze łazienkę? No właśnie... To teraz wyobraźmy sobie łazienkę i wiatrołap jednocześnie... Fakt, to prawdziwa drobnostka To w sensie, że niby jakaś zmiana, a żadna. Dalej będzie jak było Nie mów, że już minęły te tygodnie. Czy Wam też tak czas zap...dala? Minęło nawet trochę więcej, bo obsuwę mieli z dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 I to taką rodem ze szpitala Dyplomatycznie nie zapytam z jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Oj tam, oj tam Napis był o pantoflach, nie kaftanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Blachom mówimy zdecydowanie TAK pozdrawiam i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dropku wpadłam sie przywitac, po latach nieobecnosci:oops: i na razie siedze cichutko, bo poczytam sobie, co słychowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dropko świetna blacha - wpasuje się jak ulał a łazienka z wiatrołapem też się zgra - da rade u Ciebie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Przylazłam poczytać i buziaki zostawić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dropku - dawno mnie nie było i nie miałam okazji zagłosować w sprawie parapetu. jestem jak najbardziej na tak Sama bardzo niedawno kładłam cegłę na parapetach - zewnetrznych w prawdzie ale jednak Moje prezentują się bosko Twoje tez takie będą Mam nadzieję, że firankami ich nie zasłonisz bo zdecydowanie będą ozdobą salonu Pozdrawiam Ps. autostrada hula od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.11.2012 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Hej, hej Wy też jesteście dzisiaj takie senne? Bo ja aż do męża dzwoniłam w środku dnia żeby mnie powstrzymał przed nawianiem z roboty (Ciśnienie niskie, czy coś). Pozwolicie, że się do jutra wstrzymam z odpisaniem? Prawie pod stołem leżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts