1976pinacolada 14.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 piję grzane winko i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Drewno na ścianie w salonie. W oczekiwaniu na pobielanie pięknie pachnie i ociepla wnętrze Parapet i komplet listew. Widok z bliska będzie jak je trochę odkurzę Łazienka też wzbogaciła się o listwy, choć tutaj je akurat średnio widać Close-up na listwy. I wentylator, który miał nie rzucać się w oczy, a się rzuca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dropku - Fajny pomysł z ta drewniana ścianą :yes:Nawet ta drabina fajnie sie tam komponuje a czym planujesz bielic drewno salonowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a czym planujesz bielic drewno salonowe ?? Jakąś matową białą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jakąś matową białą farbą ale tak kryjąco na biało czy chcesz żeby słoje prześwitywały ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ostatecznie zadecyduję pewnie po pierwszej warstwie, ale wolałabym całkiem zamalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ostatecznie zadecyduję pewnie po pierwszej warstwie, ale wolałabym całkiem zamalować nie maluj całkiem ja swoje palety traktowałam TYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zaraz pójdę do Ciebie oglądnąć jeszcze raz te palety. Boję się, że prześwity na ścianie mogą za bardzo trącić shabby chic A ja bym chciała bardziej tak: http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/157837161910635003_6p9fGXAg_c.jpg http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/167266573630957732_8SPINaob_c.jpg http://media-cache-ec4.pinterest.com/upload/86764730290981702_kNQCawVg_c.jpg http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/415597871833047631_7etYpsEr_c.jpg Przepraszam, że znowu straszę lalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.12.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ładnie u Ciebie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 14.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Drop ślicznie się już u Ciebie robi patrząc na Twoją salonową boazerię chciałabym już mieć taką u siebie, u mnie będzie na pewno w wiatrołapie tylko że w poziomie i w szerszej wersji i też mam zamiar pobielić ją tak, żeby usłojenia nie było widać. Jedyne nad czym się zastanawiam to czy malować przed montarzem czy po, czy np przed montarzem tylko jedną warstwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 14.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 wróciłam się jeszcze raz do Twoich fotek i w sumie to te deski chyba nie są znowu takie wąskie, jakiej są szerokości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) ja swoje palety traktowałam TYM Hmm, całkiem fajny efekt daje ta farba ładnie u Ciebie :rolleyes: Drop_Inn nie dziwię Ci się , że wchodząc do mieszkania uśmiechnęłaś się , bo już jest pięknie Ta drewniana ściana to strzał w 10 Dzięki Dziewczyny! Wiem, że pod wieloma względami nie jest idealnie, jednak to mimo wszystko wielka radość patrzeć jak urzeczywistniają się plany. Szczególnie gdy się tak długo na to czeka Ot. taki wieczorny truizm Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Monisiu, ja malować miałam przed montażem, ale deski kupiliśmy za późno - tuż przed wyjazdem pana. Powstał dylemat czy bielić po i mieć je położone już teraz, czy najpierw bielić i kolejny raz czekać aż pan wróci. Jak widać woleliśmy nie czekać Pojedyncza deska ma chyba 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.12.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Fiu fiu, jakie fajne dechy:wiggle:i ta urocza łazienka http://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gifKochana, twój dom będzie tak inny, fascynujący i przytulny... że zaczynam ci zazdrościć tych klimatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.12.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Dropku ale u Ciebie postępy:yes: robi sie coraz bardziej domowo jestem pod wrażeniem twoich pomyslów bedziesz miała niepowtarzalne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Dropku super te deseczki wyszły Ja chyba pomalowałabym je całkowicie na biało, ale to faktycznie zobaczycie na żywca jak to wyjdzie Listwy też ładniutkie PS. Tak widziałam, że widziałaś sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Twój pomysł boazerii w salonie jakoś mi umknął ale zazdraszczam strasznie będziesz miała na prawdę oryginalne mieszkanko Łazienka niezmiennie czaruje... ta wnęka na wannę jest boska Parapet ceglany w tym samotnym kadrze to tak .... mhmmm... ale jak poszerzam kadr i widzę go razem z kominkiem to a co planujesz w tym oknie ? będą zasłony ? rolety ? czy za daleko wybiegam w przyszłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ale czad z tą boazerią w salonie! pięknie będzie! ale ci zazdroszczę!!!!! o łazience nie wspomnę... ta wnęka... ah ah ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.12.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Dropku - ale pięknie u Ciebie jejku, obłędna ta alkowa w łazience, jest super elegancko i ściana drewniana wygląda świetnie, miałaś świetny pomysł z tą ścianą. Nie mówiąc o parapetach, będziesz jedyna z wewnętrznymi z cegły, szczęściaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ostatecznie zadecyduję pewnie po pierwszej warstwie, ale wolałabym całkiem zamalować ja bym zamalowała - tzn tak zrobię u siebie, ale ja nie lubie prześwitujących przez farbe sęków sosny Dębu bym nie robiła na całkiem Używam aksamitnej białej do drewna i metalu Duluxa i jest całkiem ok ( a spoto juz nią pomalowałam w życiu ) , jest matowa w wykończeniu i cenę ma fajną warstw potrzeba 2 lub 3 - zalezy jak cienko bedziesz malowała. Ja najcześciej maluję pędzlem i potem rozcieram wałkiem . łazienka śliczna ( ale to już wiesz ) dechy beda obłędne p.s. moje podłogowe też są cudne rzadko teraz zaglądam, bo akcja pakowanie + wykańczanie ( m.in tralki i słupy do schodów... ) trwa. ale u ciebie musiałam ślad zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts