Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia.

http://img856.imageshack.us/img856/2396/defaultbq.jpg

Beata z rodziną:)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drop_Inn,

Łazienka jest obłędna, a od niszy z wanną nie mogę oczu oderwać - absolutne CUDO. :jawdrop:

Nisza, muszę przyznać, była jedną z lepszych łazienkowych decyzji.

W użytkowaniu to może nie będzie szczyt wygody, ale wizualnie odpowiada mi bardzo. Cieszę się, że i Tobie :)

Co do boazerii, dzięki Twoim inspiracjom muszę powiedzieć, że zupełnie inaczej na nią spojrzałam. :yes:

Wiem, wiem, na razie to bardziej PRL design ;) Liczę, że biel przybliży ją do klimatu z inspiracji :rolleyes:

Parapet z cegieł wyszedł fantastycznie. Powiem znajomej, która się ciągle waha, żeby do Ciebie zajrzała.

Dziękuję! :hug: I serdecznie zapraszam znajomą :)

Dropko wiadomo, na dopieszczanie mam sporo czasu :) ale podstawowe rzeczy, jak np parapety to bym wolała juz mieć ;) gorzej, że nie wiem jakie chcę, haha - opróćz jednego w salonie - dębowego jak deski.

Ja swoje zamówiłam wreszcie (dąb do kuchni, bo tam większa wilgoć, buk do obu sypialni). Niestety aż miesiąc trzeba czekać.

Melduję, że klamki doszły w tempie ekspresowym i sa super :) bardzo delikatnie wyglądają - sa dość małe, zgrabniutkie - nam się bardzo podobają. Montaż zapewne już po przeprowadzce - może w weekend, jak się uda.

Kochana, będę przeogromnie wdzięczna za foto. Szczególnie zależy mi na takim z większej odległości, gdzie będzie widać ich proporcje względem drzwi :)

Nie wiem jak to się stało, ale dopiero teraz odkryłam u Ciebie te Tapety. Zjawiskowe są.

Nie wytrzymam, jeśli gdzieś u siebie takiej nie wcisnę [ATTACH=CONFIG]155859[/ATTACH]

Cudne, prawda? :) Też zrobiłam maślane oczy jak tylko je ujrzałam.

Niestety cena za rolkę to jakieś 900 zł :sick: Pewnie są tego warte, ale dla mnie jednak nie do udźwignięcia. Przechowuję tak czy inaczej na zaś :rolleyes:

Kochana zdrowych, szczęśliwych i pełnych miłości świąt życzę Tobie i Twojej rodzince :)

Drop_Inn,

Wpadłam podziękować za porady w starym roku i zaprosić do odwiedzin w nowym oraz złożyć Ci życzenia świąteczne

Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia.

Beata z rodziną:)

Dropku, kochana-wszystkiego naj naj naj...

Dziękuję, że pamiętałyście. Muah! :hug:

Dropciu!

Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

oraz tyle radości ile ryba ma kości!

Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!

życzy nemi

http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze

Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę

Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni

Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei

By spełniło się choć jedno z twoich marzeń

Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa ;)