agawi74 04.01.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Dropko, gratulacje z okazji roczkuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cheerleader.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_boogie.gif i przy okazji najlepszego w Nowym Roku:hug:http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif Trzymam kciuki za ten luty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.01.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Dziewczyny, miło, że wpadłyście na jubileusz Ja póki co raczę się herbatką, czasem ewentualnie syropem Męża też uziemiło, więc malowanie stoi. Poza tym szukam powoli agd i niezmiennie jestem w doopie z okapem. Liczyłam, że Ikea wypuści coś za Datid, ale cisza... a nie masz przypadkiem porównanie, jak Twoja szarość ma się do intuicji Dekorala?? Niestety nie Intuicję znam tylko z forum, u siebie nie testowałam. Wiem natomiast, że niełatwo zdobyć próbki Stardusta - ja go właściwie wzięłam w ciemno. Chętnie podeślę Ci w słoiczku gdybyś sobie chciała porównać Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Gratuluje roczku , biere szampana i spadam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.01.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 O świętujemy - gratuluję pięknie Dropinko i z radością wznoszę toast Niech Twoje plany szybko i zachwycająco się realizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Co tam słychać w państwie duńskim Dropko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.01.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Julianko, dzięki! Jak zawsze świetnie wyczuwasz czego życzyć Aguś, trochę walczymy jeszcze z grypą, ale jest znacznie lepiej. Mogę pracować, mąż też, tylko kaszel od czasu do czasu nam dokucza. Wybrałam część agd, konkretnie zmywarkę i płytę. W piątek chcemy oglądnąć materace. Jutro mam luźny dzień, więc pojadę wypucować łazienkę. Trzeba też będzie zaimpregnować wreszcie fugi. Ah, zapomniałabym o krzesłach Zdobyłam 4 kuchenne Pokażę Wam po pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Drop_Inn, Wszystkiego najlepszego z okazji roczku i gratuluje pięknego domu. Dużo szczęscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Drop i Was też choróbska dopadły ? Piękna ta szarość w łazience a Twoja łazienka będzie jedną z piękniejszych i oryginalniejszych jakie widziałam I gratki roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dodarłam w końcu do Ciebie ,a tu taki fajny jubileusz Gratuluję roczku i dużo zdrówka życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O, szampan był Przegapiłam, a procenty by mi się przydały. Gratulacje Zdrówka życzę! No i gdzie te krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O rany Dropko, Was też dopadło choróbsko? Całe szczęście, ze już wychodzicie na prostą Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowych zdobyczy i życzę owocnego dnia na budowie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 dropku zdrówka życzę gratki z powodu roczku ja tez świętuję łazienka katalogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 to jeszcze ja, jeszcze ja.... gratuluje bardzo, bardzo:wiggle::wiggle: i zabieram szampana (o ile coś zostało) Zdrówka Dropciu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzięki Dobre Duszyczki Wpadłam właśnie z "budowy" i muszę siadać do pracy. Wybaczycie jeszcze parę godzin zwłoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 09.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Parę??!! To znaczy ile?? My tu jesteśmy rządne nowych emocji, a tu jakiś poślizg się zapowiada Dropi!, Dropi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2013 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Chodziły za mną od samego początku. Miały być kolorowe, z drewna, no i koniecznie mieć szczebelki. Długo szukałam i długo nie wierzyłam, że znajdę. Ale są. Niedrogie, mało używane i podobno z duńskim pochodzeniem Krzesła moje kuchenne Kolor do zmiany, ale konkretnego typu jeszcze nie mam. Nie wiem nawet czy wolę wszystkie takie same, czy każdą sztukę w innym Garść inspiracji, choć wszyscy doskonale znamy temat Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Gratulacje, nie ma to jak upolować w końcu wymarzona rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.01.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 bosszzz, ale przegapiłam... Dropi, kochana GRATULUJE z okazji pierwszej rocznicy w wirtualnym świecie galerianek:p i coraz piękniej urządzanego domku:wiggle: Krzesełka naprawdę śliczne upolowałaś jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts