Drop_Inn 04.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Mam nadzieję, że masz fachowca który Ci kanty ładnie zeszlifuje? Chyba, że nie masz tam żadnych narożników ? Oj, mam. I też baaardzo liczę na fachowy szlif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.02.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Ogólnie mnie się warkoczyk szalenie podoba więc zagłosuje na wszystko byle z warkoczykiem U mnie też ma wysokie noty. listwa byłaby równie boska gdyby nie to, że: różni się odcieniem od mugatów, o czym na pewno już wiesz jest ładnie oszkliwiona ale od spodu a od góry nie w związku z czym trzeba ją kłaść odwrotnie niż by wynikało z frezowania i odwrotnie niż masz na wizkach A ja się właśnie zastanawiałam dlaczego u wszystkich położona odwrotnie... Edytowane 4 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Drop, widzę, że dekor na dole jest przesądzony W takim razie wersja 2 lub 4. Listwa i warkoczyk razem na górze to chyba za dużo dobrego. A wersja bez niczego wydaje mi się niewykończona. yokasta, nie poznałam Cię w pierwszej chwili A SH3D nie jest taki straszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.02.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jak dla mnie wersja numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Mi się wersja 4 najbardziej podoba:wiggle: I wg mnie taki wysoki cokół zpłytek wygląda bosko!!! Widziałam takie rozwiązania... to nie prawda, że fakt posiadania fugcoś mu odbiera:no: Jestem ZA:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jestem za nr 2:rolleyes: Dropp wybierz tą, która najbardziej Ci leży:)Tak naprawdę już miesiąc po ułożeniu nie będziesz zwracać na to zupełnie uwagi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A właśnie moim zdaniem wygląda jakby coś udawał, dlatego mi się nie podoba . Na dodatek udaje kilka płytek naraz. Z warkoczyka nie rezygnuj, bo mi po kilku miesiącach cały czas się podoba, cały czas go widzę i bez niego byłoby do kitu . Ania... ale to to samo można by było powiedzieć o każdym innym dekorze ułożonym wzdłuż... i tych Twoich warkoczykach... i o tych listwach wykończeniowych u góry... też są poprzerywane, a udają, że tworzą jakąś całość, jakąś listwę... Dawno starcia nie miałyśmy - czyżby te piękne czasy wróciły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Ale mi nie o to chodzi nie o to, że tam jest fuga (choć prawde mówiąc jesli producent robi coś mającego udawać listwę przypodłogową mógł się pokusić o takie 40cm a nie 20 jak kafelki). Daleka jestem od namawiania do rezygnacji jeśli się podoba, przecież to nie moja łazienka . Warkoczyk po położeniu wygląda jak jedna całość ale dekor już nie, nawet się o to nie starałam Moim zdaniem ten dekor łączący w sobie 2 pozostałe, zupełnie niepotrzebnie. Przez to jest zbyt przysadzisty. Mogli zrobić zwyczajną listwę nad którą każdy mógłby sobie dodać warkoczyk tak jak na górze, wtedy wyglądałoby lepiej. No nieważne Odszczekam jesli zobaczę jakąś fajną łazienkę z tą akurat listwą . Edytowane 5 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ale mi nie o to chodzi nie o to, że tam jest fuga (choć prawde mówiąc jesli producent robi coś mającego udawać listwę przypodłogową mógł się pokusić o takie 40cm a nie 20 jak kafelki). Daleka jestem od namawiania do rezygnacji jeśli się podoba, przecież to nie moja łazienka . Moim zdaniem ten dekor łączący w sobie 2 pozostałe, zupełnie niepotrzebnie. Przez to jest zbyt przysadzisty. Mogli zrobić zwyczajną listwę nad którą każdy mógłby sobie dodać warkoczyk tak jak na górze, wtedy wyglądałoby lepiej. No nieważne a widzisz...to może faktycznie nie zrozumiałam Twoich intencji;) nie widziałam tego cokołu:no: może faktycznie nie jest spójny... ja myslałam, że chodzi o to, że ma fugi;) ale na zdjeciach mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Zgadzam się, że dekor sam w sobie jest przysadzisty. Dlatego nigdy nie położyłabym go u góry. Na dole moim zdaniem prezentuje się dużo lepiej, łagodniej - tworzy widoczną, ale nie przeładowaną podstawę. Wiem, że nie wyjdzie z tego długa, jednolita listwa, ale wcale się na to nie nastawiałam. W końcu to tylko płytki. Przyszła mi za to do głowy inna kwestia, o której wcześniej nie pomyślałam. Na zdjęciu, które widziałam, podłoga była ciemna, jednokolorowa. Cokół bardzo ładnie się od niej odcinał, tworzył ciekawy akcent na tym gładkim tle. Ale moja podłoga będzie przecież czarno-biała (kafle oktagonalne + czarne kwadraciki) i tu już - wydaje mi się - może dziać się trochę za dużo. http://emoty.blox.pl/resource/ysz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ja mam u siebie wersję 1 (nad wanną) i wersję 3 dookoła łazienki I 3 mi się najbardziej podoba z wiadomych względów Cokół gdzieś widziałam u kogoś ale nie pamiętam dokładnie gdzie Myślę że w tym wątku, Drop znasz ten wątek ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?94882-Poszukiwane-bia%C5%82e-p%C5%82ytki-cegie%C5%82ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A może coś takiego? W sensie, może zrobić taką czarną otoczkę? Coś podobnego znalazłam u naszej forumowej koleżanki Mychy73 (Myszko droga, mam nadzieję, że nie pogniewasz się za tą zdjęciową pożyczkęhttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif). Wtedy nie byłoby już "listwy", jedynie jakieś delikatne wykończenie góry. http://img163.imageshack.us/img163/8422/p4290064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Cokół gdzieś widziałam u kogoś ale nie pamiętam dokładnie gdzie Myślę że w tym wątku, Drop znasz ten wątek ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?94882-Poszukiwane-bia%C5%82e-p%C5%82ytki-cegie%C5%82ki :yes: I chyba masz rację, że cokół właśnie stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Venusek już wyczarowuje wizualki. Będą niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Venusek już wyczarowuje wizualki. Będą niebawem. A kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 W sprawie wczorajszego pytania wersja nr 2 - warkocze są obłędne http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Ale to zdjęcie z czarną opaską wklejone dzisiaj najbardziej mi się podoba A kot? ---------------- Czekam na wizualki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 05.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) ja tak samo jak admete, głosuje za 2, warkoczyk jest cudny, ale najbardziej podoba mi się z czarna opaska o ja niewychowana! witam się ślicznie Edytowane 23 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) A kot? Właśnie, właśnie, dziś chyba jego wielki dzień, czekam więc cierpliwie na swoją kolej. Niech się kociak i jego pani sobą nacieszą. http://emoty.blox.pl/resource/kotek1.gif Ale to zdjęcie z czarną opaską wklejone dzisiaj najbardziej mi się podoba najbardziej podoba mi się z czarna opaska Cieszę się, bo coraz bardziej skłaniam się ku tej wersji. Białych płytek i tak będzie w łazience sporo, a opaska fajnie podkreśla ciemne elementy na podłodze. Jest jakoś tak bardziej... wyraziście. Edytowane 5 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 o ja niewychowana! witam się ślicznie i dzięki za głos w kaflowej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 05.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ja też wrzucę swój głos w sprawie -a co - zdecydowanie z opaską czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts