1976pinacolada 10.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dropku - gratuluje udanych łowów A jaki kolor chodzi Ci po głowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O Dropku masz moje krzesła :D:D! Na inspiracji mi się zielone podobają (choć zielonego nie lubię) jednym słowem wszystkie jednakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Gratuluję Dropko zakupu http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif Kształt krzesełek jest ponadczasowy, będą pasowały jak ulał:wiggle:Też je widzę w jakimś kolorku, może wyblakły błękit? A planujesz poduchy do nich? Najważniejsze, że kolejna rzecz do odhaczenia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dropko genialne są ! u mnie obecnie dogorywaja ikeowe drewniane - ewidentnie do zmiany i sie zastanawiam nad dwiema opcjami - każde krzesełko inne, wszystkie malowane na biało czy tez wszystkie takie same, każde w innym kolorze Twoje bym brała w ciemno p.s. privka pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Piękne Dropinko Dorzucę kilka z moich plików http://2.bp.blogspot.com/-lrKuWgr7NwU/UHZ9au8a8PI/AAAAAAAAAN8/S632AFGzSvQ/s1600/66709638201624665_iH1P2JEL_c.jpg Źródło http://nakedaswecome.files.wordpress.com/2012/11/hc3b6st-03.jpg?w=584&h=825 Źródło I takie radosne http://4.bp.blogspot.com/-X5CwIOAlnjM/UMjRb9Ir1nI/AAAAAAAAGAo/EU3Wd-7Ph60/s1600/ombre0.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ostatnio jakiś krzesełkowy szał ciał i uprzęży gratuluję Drop zakupów, oczywiście że na kolorowo, najlepiej w skarpetach, jak u Julianny w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 10.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Śliczniutkie te krzesełka i ja osobiście widzę je w pastelowych kolorach, wyhaczyłaś kolejne piękne przedmioty, brawooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.01.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Gratulacje, nie ma to jak upolować w końcu wymarzona rzecz O tak, fantastyczne uczucie Jak dojrzałam te krzesła cały dom postawiłam na nogi z ekscytacji bosszzz, ale przegapiłam... Dropi, kochana GRATULUJE z okazji pierwszej rocznicy w wirtualnym świecie galerianek:p i coraz piękniej urządzanego domku:wiggle: Krzesełka naprawdę śliczne upolowałaś jak tam zdrówko? Dziękuję Bardzo szybko zleciał mi ten rok, nie przypuszczałam, że tak śmignie. No ale w miłym towarzystwie... Zdrowie już (odpukać) okej, tylko zakwasy mam od ostatnich porządków Dropku - gratuluje udanych łowów A jaki kolor chodzi Ci po głowie ???? Nie wiem, miotam się... Już teraz mogę powiedzieć, że nie róż, ale cała reszta ma szansę Uwielbiam takie krzesła. Uwielbiam . Uwielbiam. Ja też, ja też Miałam przez moment inne fascynacje - np. mocno podobały mi się te z X-em na oparciu, ale szczebelki to jednak najsilniejsza miłość O Dropku masz moje krzesła :D:D! Na inspiracji mi się zielone podobają (choć zielonego nie lubię) jednym słowem wszystkie jednakowe. Ooo, a jaki u Ciebie kolor? Z tą zielenią mam dokładnie takie same odczucia. Gratuluję Dropko zakupu http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif Kształt krzesełek jest ponadczasowy, będą pasowały jak ulał:wiggle:Też je widzę w jakimś kolorku, może wyblakły błękit? A planujesz poduchy do nich? Najważniejsze, że kolejna rzecz do odhaczenia:wiggle: Błękit (czy jakiś inny odcień niebieskiego) jest na wysokiej pozycji. W ogóle to ja też stół chciałabym w kolorze, trzeba będzie jakoś to sensownie pogodzić Poduchy prawie na pewno będą Uwielbiam krzesła z poduchami. Dropko genialne są ! u mnie obecnie dogorywaja ikeowe drewniane - ewidentnie do zmiany i sie zastanawiam nad dwiema opcjami - każde krzesełko inne, wszystkie malowane na biało czy tez wszystkie takie same, każde w innym kolorze Twoje bym brała w ciemno p.s. privka pisze U mnie bieli jest już tyle wszędzie, że tym razem bardzo chcę koloru PS Privek doszedł, ale na maila nic Daj znać jeśli już wysłałaś, sprawdzę czy nie pokręciłam adresu. Piękne Dropinko Dorzucę kilka z moich plików Dziękuję za przepiękne obrazki Ostatnio jakiś krzesełkowy szał ciał i uprzęży gratuluję Drop zakupów, oczywiście że na kolorowo, najlepiej w skarpetach, jak u Julianny w galerii Dzięki Moorelko A co do skarpet to chyba muszę się przejść na rekonesans, bo trochę nie wiem o czym mowa. Śliczniutkie te krzesełka i ja osobiście widzę je w pastelowych kolorach, wyhaczyłaś kolejne piękne przedmioty, brawooo Bardzo Ci dziękuję kochana Ja czasem mam ochotę na pastele, a czasem na coś wyrazistego, soczystego... Poczekam aż będą meble, blaty... Może wtedy decyzja przyjdzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wpadłam zobaczyć czy decyzja w sprawie koloru zapadła, ale widzę, że wyrok został odroczony... W takim razie czekam dalej. Pozdrawiam!A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dropku, moje to są w planach na 2050 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.01.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wpadłam zobaczyć czy decyzja w sprawie koloru zapadła, ale widzę, że wyrok został odroczony... W takim razie czekam dalej. Pozdrawiam! A Tylko nie odchodź za daleko. Przydadzą mi się pomocnicy w wybieraniu Dropku, moje to są w planach na 2050 . Ah, w tym sensie Może wtedy wreszcie będzie większy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Tak naprawdę to u nas chyba beda tapicerowane ze szczebelkami podobałyby mi się w kuchni. W naszej nie ma stołu więc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.01.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A u nas znów porządnego jadalnianego niet. Będę się musiała gdzieś wpraszać na Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 11.01.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dropku, wpadłam nadrobić zaległości u Ciebie. Ależ się zmieniło. Muszę napisać, że MASZ JEDNĄ Z NAJPIĘKNIEJSZYCH ŁAZIENEK JAKIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!. Jestem obłędnie oczarowaną tą zabudową nad wanną. Podobne cuś mam nawet zapisane w swoich inspiracjach:) przy okazji gratuluję roczku:) i wyboru krzeseł. Ja bym je zdecydowanie machęła na jakieś słodkie kolorki, każde inne. Bardzo fajny wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 11.01.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 a co do tapet Brooklyn Tins, podobnie, jak Illu:), już zastawiam się gdzie można byłoby je wcisnąć. Wyglądają totalnie na 3d, nie do uwierzenia, że są płaskie - piękne rzeczy pokazujesz...będę śledziła też temat bozaerii, bo planuję dać kawałek na ścianę w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Cieszę się rzem z Tobą z upolowania krzesełek Zgrabne są 4 kolory pastelowe byłyby piękne Kiedy będziesz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Hej! Dropku gratuluję rocznicy! Piękne krzesełka wyhaczyłaś ...nie raz warto poczekać ,aż w końcu trafi się na te wymarzone... będą idealnie pasowały .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dropciu nie mogę się doczekać Twoich wnętrz. Łazienka wyszła przecudnie To jedna z najładniejszych na forum Gratuluję zdobycia krzesełek i zostawiam inspirujący prezencik http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/53832158016267730_Xq0NC4bS_c.jpg i tutaj jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aleś upolowała Będzie super! Tylko wyboru kolorów nie zazdroszczę. Ja bym oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 11.01.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Najfajniejsze na takich pomalowanych krzesłach jest to że można je co jakiś czas przemalować.Jestem ciekawa jakie farby wybierzesz. Twoje inspiracje natchnęły mnie i już mi wierci w głowie pomysł na krzesła które mamy w domu. To bardzo stare ale solidne krzesła, teraz już takich nie produkują. Często wchodzę na twój wątek ale czasami wystarczy pare dni i już mam duże zaległości. Nie myślałaś żeby stworzyć galerie z twoich wnętrz? Bardzo chciałąbym zobaczyć twoje wnętrza ale przyznam się że nie mam czasu przelistować 140 stron, żeby zobaczyć całość, a bardzo bym chciała. Łazienka przepiękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts