Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluję Dropko zakupu http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif

Kształt krzesełek jest ponadczasowy, będą pasowały jak ulał:wiggle:Też je widzę w jakimś kolorku, może wyblakły błękit?:rolleyes:

A planujesz poduchy do nich?

Najważniejsze, że kolejna rzecz do odhaczenia:wiggle:

Dropko genialne są ! u mnie obecnie dogorywaja ikeowe drewniane - ewidentnie do zmiany i sie zastanawiam nad dwiema opcjami - każde krzesełko inne, wszystkie malowane na biało czy tez wszystkie takie same, każde w innym kolorze ;) Twoje bym brała w ciemno :)

p.s. privka pisze

Piękne Dropinko :)

Dorzucę kilka z moich plików ;)

http://2.bp.blogspot.com/-lrKuWgr7NwU/UHZ9au8a8PI/AAAAAAAAAN8/S632AFGzSvQ/s1600/66709638201624665_iH1P2JEL_c.jpg

Źródło

http://nakedaswecome.files.wordpress.com/2012/11/hc3b6st-03.jpg?w=584&h=825

Źródło

I takie radosne :D

http://4.bp.blogspot.com/-X5CwIOAlnjM/UMjRb9Ir1nI/AAAAAAAAGAo/EU3Wd-7Ph60/s1600/ombre0.jpg

Źródło

Gratulacje, nie ma to jak upolować w końcu wymarzona rzecz :p

O tak, fantastyczne uczucie :rolleyes: Jak dojrzałam te krzesła cały dom postawiłam na nogi z ekscytacji :D

bosszzz, ale przegapiłam...

Dropi, kochana

GRATULUJE z okazji pierwszej rocznicy w wirtualnym świecie galerianek:p i coraz piękniej urządzanego domku:wiggle:

Krzesełka naprawdę śliczne upolowałaś:wiggle:

jak tam zdrówko?

Dziękuję :hug: Bardzo szybko zleciał mi ten rok, nie przypuszczałam, że tak śmignie. No ale w miłym towarzystwie... :)

Zdrowie już (odpukać) okej, tylko zakwasy mam od ostatnich porządków :lol2:

Dropku - gratuluje udanych łowów :wiggle:

A jaki kolor chodzi Ci po głowie ????

Nie wiem, miotam się... :rolleyes:

Już teraz mogę powiedzieć, że nie róż, ale cała reszta ma szansę :)

Uwielbiam takie krzesła.

Uwielbiam .

Uwielbiam.

Ja też, ja też :D

Miałam przez moment inne fascynacje - np. mocno podobały mi się te z X-em na oparciu, ale szczebelki to jednak najsilniejsza miłość :rolleyes:

O Dropku masz moje krzesła :D:D:D!

Na inspiracji mi się zielone podobają (choć zielonego nie lubię) jednym słowem wszystkie jednakowe.

Ooo, a jaki u Ciebie kolor? :)

Z tą zielenią mam dokładnie takie same odczucia.

Gratuluję Dropko zakupu http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif

Kształt krzesełek jest ponadczasowy, będą pasowały jak ulał:wiggle:Też je widzę w jakimś kolorku, może wyblakły błękit?:rolleyes:

A planujesz poduchy do nich?

Najważniejsze, że kolejna rzecz do odhaczenia:wiggle:

Błękit (czy jakiś inny odcień niebieskiego) jest na wysokiej pozycji.

W ogóle to ja też stół chciałabym w kolorze, trzeba będzie jakoś to sensownie pogodzić ;)

Poduchy prawie na pewno będą :yes: Uwielbiam krzesła z poduchami.

Dropko genialne są ! u mnie obecnie dogorywaja ikeowe drewniane - ewidentnie do zmiany i sie zastanawiam nad dwiema opcjami - każde krzesełko inne, wszystkie malowane na biało czy tez wszystkie takie same, każde w innym kolorze ;) Twoje bym brała w ciemno :)

p.s. privka pisze

U mnie bieli jest już tyle wszędzie, że tym razem bardzo chcę koloru ;)

PS Privek doszedł, ale na maila nic :( Daj znać jeśli już wysłałaś, sprawdzę czy nie pokręciłam adresu.

Piękne Dropinko :)

Dorzucę kilka z moich plików ;)

Dziękuję za przepiękne obrazki :hug:

Ostatnio jakiś krzesełkowy szał ciał i uprzęży :) gratuluję Drop zakupów, oczywiście że na kolorowo, najlepiej w skarpetach, jak u Julianny w galerii :yes:

Dzięki Moorelko :hug:

A co do skarpet to chyba muszę się przejść na rekonesans, bo trochę nie wiem o czym mowa.

Śliczniutkie te krzesełka i ja osobiście widzę je w pastelowych kolorach, wyhaczyłaś kolejne piękne przedmioty, brawooo

Bardzo Ci dziękuję kochana :hug:

Ja czasem mam ochotę na pastele, a czasem na coś wyrazistego, soczystego...

Poczekam aż będą meble, blaty... Może wtedy decyzja przyjdzie łatwiej :rolleyes:

Wpadłam zobaczyć czy decyzja w sprawie koloru zapadła, ale widzę, że wyrok został odroczony...

W takim razie czekam dalej.

Pozdrawiam!

A

Tylko nie odchodź za daleko. Przydadzą mi się pomocnicy w wybieraniu :D

Dropku, moje to są w planach na 2050 :).

Ah, w tym sensie :lol2:

Może wtedy wreszcie będzie większy wybór :)

Dropku, wpadłam nadrobić zaległości u Ciebie. Ależ się zmieniło. Muszę napisać, że MASZ JEDNĄ Z NAJPIĘKNIEJSZYCH ŁAZIENEK JAKIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!. Jestem obłędnie oczarowaną tą zabudową nad wanną. Podobne cuś mam nawet zapisane w swoich inspiracjach:)

przy okazji gratuluję roczku:) i wyboru krzeseł. Ja bym je zdecydowanie machęła na jakieś słodkie kolorki, każde inne. Bardzo fajny wybór!

Najfajniejsze na takich pomalowanych krzesłach jest to że można je co jakiś czas przemalować.

Jestem ciekawa jakie farby wybierzesz. Twoje inspiracje natchnęły mnie i już mi wierci w głowie pomysł na krzesła które mamy w domu. To bardzo stare ale solidne krzesła, teraz już takich nie produkują.

Często wchodzę na twój wątek ale czasami wystarczy pare dni i już mam duże zaległości. Nie myślałaś żeby stworzyć galerie z twoich wnętrz? Bardzo chciałąbym zobaczyć twoje wnętrza ale przyznam się że nie mam czasu przelistować 140 stron, żeby zobaczyć całość, a bardzo bym chciała.

Łazienka przepiękna.