TwoOfUs 11.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tylko wyboru kolorów nie zazdroszczę. Ja bym oszalała szary czy szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szary czy szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szary z dwiema kroplami błękitu Dropka po łazienkowej ma już doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.01.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak, ale nie pamięta jak duże to były krople Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szary czy szary Phi Szary? Czarny? Szaro-czarny? Biało-czarny? W pepitkę? I co? Głupio Wam szary z dwiema kroplami błękitu Dropka po łazienkowej ma już doświadczenie Tak, ale nie pamięta jak duże to były krople Jak to jaka? Taka w sam raz, akuratna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dropko ja dzisiaj calutki dzień poza dfomem byłam - zakupowo, jutro z rana puszczę ci maila - dzięki wielkie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dropku, wpadłam nadrobić zaległości u Ciebie. Ależ się zmieniło. Muszę napisać, że MASZ JEDNĄ Z NAJPIĘKNIEJSZYCH ŁAZIENEK JAKIE WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!. Jestem obłędnie oczarowaną tą zabudową nad wanną. Podobne cuś mam nawet zapisane w swoich inspiracjach:) Dzięki Czaplanko za tyle serdeczności Pewnie pomyślicie, że wariatka, ale przyznam, że staję sobie czasem w drzwiach i się gapię Bardzo lubię tę moją łazieneczkę (po wymalowaniu szczególnie). No i to ostatnie dni kiedy mam szansę widzieć całą przestrzeń. Meble na pewno sporo mi jej skradną. a co do tapet Brooklyn Tins, podobnie, jak Illu:), już zastawiam się gdzie można byłoby je wcisnąć. Wyglądają totalnie na 3d, nie do uwierzenia, że są płaskie - piękne rzeczy pokazujesz... Mnie też się szalenie podobają. Szczególnie w takim lekko industrialnym otoczeniu. będę śledziła też temat bozaerii, bo planuję dać kawałek na ścianę w wiatrołapie. Zapraszam Pierwsza warstwa farby nałożona, niedługo mam nadzieję będzie finał. Cieszę się rzem z Tobą z upolowania krzesełek Zgrabne są 4 kolory pastelowe byłyby piękne A właśnie, zapomniałabym... Tak na co dzień w użyciu będą 3, bo stół mamy dosunięty do ściany (właściwie mamy mieć). Może ewentualnie jakiś taborecik jeszcze, co by się wszystkie pomieściły. Kiedy będziesz malować Aguś, to jest dla mnie na razie zdecydowanie za trudne pytanie Dropku gratuluję rocznicy! Dziękuję Ci Beatko! Piękne krzesełka wyhaczyłaś ...nie raz warto poczekać ,aż w końcu trafi się na te wymarzone... będą idealnie pasowały .. Niby długo szukałam, a trafiłam przypadkiem. Do dziś trochę nie wierzę w swoje szczęście Dropciu nie mogę się doczekać Twoich wnętrz. Ty moich, a ja Twoich Łazienka wyszła przecudnie To jedna z najładniejszych na forum Ojej, miło mi bardzo Gratuluję zdobycia krzesełek i zostawiam inspirujący prezencik http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/53832158016267730_Xq0NC4bS_c.jpg Ale trafiłaś! Są i krzesła, i biel, i szachownica... Aleś upolowała Będzie super! Tylko wyboru kolorów nie zazdroszczę. Ja bym oszalała Eh, ja sobie też nie zazdroszczę Pamiętacie jak się męczyłam ze ścianami? Miałam do wybrania 1 (!) kolor, a z miesiąc mi się z tym zeszło Najfajniejsze na takich pomalowanych krzesłach jest to że można je co jakiś czas przemalować. Jestem ciekawa jakie farby wybierzesz. Twoje inspiracje natchnęły mnie i już mi wierci w głowie pomysł na krzesła które mamy w domu. To bardzo stare ale solidne krzesła, teraz już takich nie produkują. Jeśli stare to zapewne unikatowy kształt. A może odwrotnie - jakiś klasyk? Często wchodzę na twój wątek ale czasami wystarczy pare dni i już mam duże zaległości. Nie myślałaś żeby stworzyć galerie z twoich wnętrz? Bardzo chciałąbym zobaczyć twoje wnętrza ale przyznam się że nie mam czasu przelistować 140 stron, żeby zobaczyć całość, a bardzo bym chciała. . Wiem, że przekopywanie się przez dziesiątki postów bywa uciążliwe. Mnie samą też czasami to przerasta gdy trafiam na wielostronicowy wątek. Dlatego myślę, że jak dom nabierze wreszcie przyzwoitych kształtów, pozbieram zdjęcia i wkleję w pierwszym poście. Na razie jest mi trochę głupio tak od progu witać kartonami i kurzem szary czy szary Phi Szary? Czarny? Szaro-czarny? Biało-czarny? W pepitkę? I co? Głupio Wam E nie, szary nie Ani żadne pepitki (ciekawe kto by mi to namalował). Jaki by on w każdym razie nie był, tak to pewnie będzie wyglądało szary z dwiema kroplami błękitu Dropka po łazienkowej ma już doświadczenie Tak, ale nie pamięta jak duże to były krople Jak to jaka? Taka w sam raz, akuratna A co to za śmichy chichy z moich kropli? :lol2: Dropko ja dzisiaj calutki dzień poza dfomem byłam - zakupowo, jutro z rana puszczę ci maila - dzięki wielkie :* Jest, dotarł Do Ciebie też coś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dropku piękneeee krzesła!u weroniki na ostatniej stronie są żółtehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?169569-Nasz-DOMEK!-%29/page4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Dropka łazienka miód, wyszła lepiej jak na wizkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Martuś, dziękuję bardzo za cynk Mnie żółte też gdzieś tam chodzą po głowie, ale w odcieniu musztardowym jeśli już. Venusku, nie wyobrażasz sobie nawet jak mnie ucieszył ten komplement I to akurat z Twoich ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.01.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A co to za śmichy chichy z moich kropli? :lol2: Ja całkiem powaznie pisałam chodziło mi o to, żeby to ani szary ani nebeski nie był..... A ktoś se tu jaja z mojej wypowiedzi zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie no, wciąż jest szary, tylko przestał być bury A z tych 2 kropli to sama się obśmiałam, bo kto normalny robi takie rzeczy Jakoś nie docierało do mnie wcześniej jak absurdalnie to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie no, wciąż jest szary, tylko przestał być bury A z tych 2 kropli to sama się obśmiałam, bo kto normalny robi takie rzeczy Jakoś nie docierało do mnie wcześniej jak absurdalnie to brzmi nie absurdalnie tylko poetycko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No w sumie trochę też... "gwiezdny pył muśnięty kroplą błękitu, skąpany w mlecznej mgle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dropku, ależ masz piękną łazienkę....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja jednak chciałabym wiedzieć jak duże te krople... i czy na pewno dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Madi! Gdzie Ty się podziewałaś kochana? Dziękuję Ci bardzo za łazienkę (jej zaczątek właściwie) Ilu, a myślisz, że ja nie? Wyobraź sobie co by było gdyby mi brakło farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dropek, oh nie ta wizja jest zbyt przerażająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wyobraź sobie co by było gdyby mi brakło farby... Mogłoby się skończyć tak Tylko powód byłby inny. http://raster.art.pl/prezentacje/althamer/tytus1.jpg PS. Usunę, jak tylko dasz znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Mogłoby się skończyć tak Tylko powód byłby inny. Aaaaaa.... Uwielbiam Tytusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts