Kamilcia 16.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tytus - czad !!!! Dropkojak malowanie boazerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaa, Aniu nie usuwaj!!! Ty wiesz, że ja do dzisiaj żyję z lękiem, że od kolejnych warstw zmniejszy mi się pokój?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaa, Aniu nie usuwaj!!! Ty wiesz, że ja do dzisiaj żyję z lękiem, że od kolejnych warstw zmniejszy mi się pokój?! Po Tytusie? Nie Ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaa, Aniu nie usuwaj!!! Ty wiesz, że ja do dzisiaj żyję z lękiem, że od kolejnych warstw zmniejszy mi się pokój?! dobre :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dropek, oh nie ta wizja jest zbyt przerażająca... [ATTACH=CONFIG]161883[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161884[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161885[/ATTACH] Szczęśliwie już mi chyba nie grozi (wreszcie plus niewielkiego metrażu) Dropkojak malowanie boazerii? Mąż coś tam podobno uskutecznia, ale jakoś nie po drodze mi ostatnio żeby sprawdzić Z opowiadań wiem, że położył już 2 warstwy, a prześwity wcale się za bardzo nie schowały. Po Tytusie? Nie Ty jedna Noo! Chyba do śmierci będzie mnie to dręczyć dobre Skutki uboczne zamiłowania do komiksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Mąż coś tam podobno uskutecznia, ale jakoś nie po drodze mi ostatnio żeby sprawdzić Z opowiadań wiem, że położył już 2 warstwy, a prześwity wcale się za bardzo nie schowały. a jaką farba malujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Na początek (jako taki trochę podkład) Śnieżką. Kolejna ma być Beckersem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Napotkane dzisiaj. Fronty (a może całe szafki?) w wersji srebrny metalik Nie wszystkie elementy aranżacji lubię, ale i tak się na nie gapię już pół dnia http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/185843922094092938_T3pRA8JA_c.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Na początek (jako taki trochę podkład) Śnieżką. Kolejna ma być Beckersem. akurat tych nie testowałam. standardowo uzywam Duluxa aksamitna biel - jest matowa - tak jakos przyzwyczaiłam sie a z mieszalnika testowałam Fluggera - i o ile w ściennych róznicę widziałam to w akrykowych do drewna -jakoś nie. Drzwi sosnowe mam na tapecie teraz - 3 warstwy to max, moze dwie wystarcza, ale przy dwóch na pewno widac nieco usłojenie. Czytałam u pewnej doświadczonej w farbianych bojach bloggerki, ze Benjamin Moore sa genialne jakościowo- ale cenowo - kilka razy droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Czytałam u pewnej doświadczonej w farbianych bojach bloggerki, ze Benjamin Moore sa genialne jakościowo- ale cenowo - kilka razy droższe Ja właśnie zainwestowałam w BM do malowania łóżka. Bomba. Tylko 100zł za litr boli. Chociaż z drugiej strony, jeśli spojrzymy na wydajność, to trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No nie, zbyt drogo być nie może. Ta ściana i tak już pochłonęła sporą sumkę Będę tam w piątek to zobaczę http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif Może męża trochę poniosło z narzekaniem - ostatnio jakoś krytycznie postrzega rzeczywistość http://emoty.blox.pl/resource/dntknw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Drop ciekawa ta kuchenna inspiracja Mnie się podoba ten kolor co jest na frontach ale ja ostatnio miedzią oczarowana Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nooo więc.... ta fotka... jak ją zobaczyłam, to pierwsze na myśl co mi przyszło, to: kościelna kuchnia:lol2: marmury i srebrzysto-złote szafki, no jak w kościele - tak dostojnie i błyszcząco +jeszcze te dwa świeczniki-prawie jak kandelabry na ołtarzu ale to tylko skojarzenie, poza tym bardzo podoba mi sie ten połysk, chętnie jakiś taki błyszczący mebelek bym przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kościelna kuchnia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Znaczy się na plebani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 17.01.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kościelna kuchnia:lol2: Ha, ha, ha! Mialam dokladnie to samo wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Eeee taaaam nie znacie się dziewczyny! Żadna kościelna, tylko kosmiczna:lol2: Hej Dropko, na serio to bardzo ciekawa ta kuchenna inspiracja, dla odważnych:wiggle:Komiks z tytusową historyjką mam na strychu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Komiks z tytusową historyjką mam na strychu:rotfl: Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Mnie pociągnęło skojarzeniowo w stronę Rosji, ale na Rosję chyba nie jest wystarczająco 'na bogato' Za mało złota i marmuru. U siebie bym tak pewnie nie zrobiła, jednak sam pomysł uważam za ciekawy. Podoba mi się to, że metal połyskuje i jest lekko zgaszony jednocześnie. Taki pomięty jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 17.01.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja właśnie zainwestowałam w BM do malowania łóżka. Bomba. Tylko 100zł za litr boli. Chociaż z drugiej strony, jeśli spojrzymy na wydajność, to trochę mniej mnie schodzi puszka farby na drzwi+ościeznica - dwukrotnie malowane... niestety zmuszona jestem zadowolic się duluxem przynajmniej na tym etapie, gdzie morze wydatów jest przede mną... ale kiedyś na pewno wypropbuję i BM p.s. Dropko od jutra mozesz wypatrywać listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts