narendil 17.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Komiks z tytusową historyjką mam na strychu:rotfl: A ja mam wszystkie. Stoją na widoku Jak można taką klasykę na strychu chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Zazdroszczę [ATTACH=CONFIG]162044[/ATTACH] :rolleyes: A ja mam wszystkie. Stoją na widoku Jak można taką klasykę na strychu chować Jak będzie biblioteka, to zrobię sobie antykwariat:P ale wszystkich części nie mam na pewno:( Matko, nie nadążam dzisiaj z tym pisaniem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 mnie schodzi puszka farby na drzwi+ościeznica - dwukrotnie malowane... niestety zmuszona jestem zadowolic się duluxem przynajmniej na tym etapie, gdzie morze wydatów jest przede mną... ale kiedyś na pewno wypropbuję i BM Ja może kiedyś też Na razie muszę się skupić przede wszystkim na tym żeby w ogóle było co malować p.s. Dropko od jutra mozesz wypatrywać listonosza Ojej, a ja Ci na ostatniego maila nie odpisałam przecież Postaram się nadrobić dziś wieczorem A ja mam wszystkie. Stoją na widoku Jak można taką klasykę na strychu chować To ja się sama powinnam chyba schować, bo moje gdzieś wchłonęła czasoprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Natknęłam się właśnie na broszurę z NOWOŚCIAMI IKEA. Podobno już od lutego w sklepach. Podoba mi się czarno-biały dywan: http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/415597871833175790_RhXCQMuP_c.jpg i ta lekko fajansowa zastawa: http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/415597871833175767_7Y3yRNzK_c.jpg Pytanie czy do nas dotrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.01.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dropko jakie szerokie masz deski boazeryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 19.01.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Natknęłam się właśnie na broszurę z NOWOŚCIAMI IKEA. Podobno już od lutego w sklepach. Podoba mi się czarno-biały dywan: http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/415597871833175790_RhXCQMuP_c.jpg i ta lekko fajansowa zastawa: http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/415597871833175767_7Y3yRNzK_c.jpg Pytanie czy do nas dotrą... pewnie tak ale na chwile bo nie jest to produkt katalogowy ... wiec musisz szybko działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Kami, całkiem pewna nie jestem, ale na 90% 10 centów Beti, dobrze wiedzieć, będę się na nie zasadzać PS Bardzo korzystna zmiana avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ooo ten dywanik całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Boazeria stała się biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Fajna boazerka a to niebieskie to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 To je taśma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dropku - masz cudowne krzesełka i piękną boazerię A strona z Ikei mi się nie otwiera, dywanik tyż się spodobał, chyba nawet do mnie spasowałby:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dropku - masz cudowne krzesełka i piękną boazerię A strona z Ikei mi się nie otwiera, dywanik tyż się spodobał, chyba nawet do mnie spasowałby Ja się tak nastawiłam, że już nie wyobrażam sobie go nie mieć w przedpokoju Natalko, a tak ogólnie możesz przeglądać pdf-y? U mnie działa, nie wiem co może być nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 19.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 no nie mówiłam, że wyjdzie pięknie ściana rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 super wyszło !! na ilu warstwach farby w efekcie staneło? lakier też daliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Drop co Ty taka oszczędna z tą boazerią ? daj więcej fotek jaką dałaś listwę wykańczającą na górze ? a listwy podłogowe jak się do tego mają ? (ja jestem PRZED boazerią w mojej kuchni, dlatego temat dla mnie baaaaardzo interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ślicznie wygląda biała boazeria!Moja też już wisi, ale listwy wykończeniowe czekają na pomalowanie i montaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To je taśma Też jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Niby tylko białe deski , a ile dają uroku Dzięki Atenko! no nie mówiłam, że wyjdzie pięknie ściana rewelka Dziękuję! I jaki synchron w ogóle - mamy nasze ściany jednocześnie super wyszło !! na ilu warstwach farby w efekcie staneło? lakier też daliście? 2 warstwy Śnieżki, 2 Beckersa. Lakieru nie dawaliśmy. Drop co Ty taka oszczędna z tą boazerią ? daj więcej fotek jaką dałaś listwę wykańczającą na górze ? a listwy podłogowe jak się do tego mają ? (ja jestem PRZED boazerią w mojej kuchni, dlatego temat dla mnie baaaaardzo interesujący Aa, bo światło miałam jakieś kiepskie i mi wyszła różowa To jedno w miarę oddaje rzeczywistość. Kolejne chciałam pstryknąć jak już znikną te wszystkie taśmy, folie... będzie łatwiej zrobić zbliżenie na szczegóły Listwę na górze mam taką jak przy pozostałych ścianach, czyli styropianowego zwyklaka Podłogowe są z mdf-u, montowane na klej. Tam gdzie stykają się deski boazerii, pod listwami widać delikatne szparki, ale tego chyba nie da się uniknąć. I właściwie wcale mi to nie przeszkadza Ślicznie wygląda biała boazeria! Moja też już wisi, ale listwy wykończeniowe czekają na pomalowanie i montaż... Dzięki Aneczko! Muszę przyznać, że przytulniej było z gołą deską, ale wizualnie niewątpliwie zyskała. Teraz jeszcze kinkiety jakieś trzeba znaleźć co by łyse kable nie straszyły Też jest ekstra Też tak myślę Taki marynistyczny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wow, super ta boazeria Wam wyszła, mogę sie założyć, że Ty prędzej wybierzesz kinkiety do tej ściany niż ja do łazienki:-P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts