Drop_Inn 27.01.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Za radą znacznie bardziej doświadczonej w tym temacie forumki najpierw pomalowaliśmy Jedynką (wcześniej podawałam, że Śnieżką. Błąd, na puszce jest Jedynka jak byk:rolleyes:), a na to poszedł Beckers akrylowy. Ta tańsza pod spód to dlatego, że malowaliśmy surowe drewno. A ono podobno bardzo pije farbę. Do przemalowania może wystarczy tylko jedna, ale ja się tak średnio na tym znam. Warto dopytać jeszcze kogoś mądrzejszego Dziękuję za tyle miłych słów Miłego dnia! Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dropinko No nie mogę milczeć, gdy widzę TAKIE CUDA! Pięknie jest. Wszystko mnie zachwyca i cegła, i boazeria, i szachownica, i podłoga w salonie, i lampecki , i krzynecka . Od razu humor mi się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 no i co tu napisać po tylu zachwytach- a co to będzie jak już skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 no właśnie - co będzie jak już skończycie ! jaka umywalka i szafka w łazience? Ikeowe? Baterie pamiętam, podziwlałam, zrezygnowałam ze względu na cenę niestety... ja chciałam do siebie umywalkę Ikeową 60-tke nakładaną na szafki Hemness, ale samej szafki nie chciałam. Pisałam z pewnym producentem o zrobieniu konsolki pod wymiar tej szafki... Niestety - dostałam odp, ze konsolek mniejszych niż 85 cm to ini nie robią bo to bez sensu.... i co - szukam dalej chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 27.01.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dropku pięknie u Ciebie! Z niecierpliwością czekam na dalsze etapy. Pozwolisz, że będę czerpać inspiracje z Twoich poczynań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O rany, dawkujesz nam te wnętrza! Super, bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No nie mogę milczeć, gdy widzę TAKIE CUDA! Pięknie jest. Wszystko mnie zachwyca i cegła, i boazeria, i szachownica, i podłoga w salonie, i lampecki , i krzynecka . Od razu humor mi się poprawił Mnie teraz też. Bardzo! Dziękuję Ci Julianko! dlatego nie mogę doczekać się reszty bo u Ciebie nawet "gołe" ściany robią takie wrażenie :jawdrop: Ateno, przemiłe jest to wszystko co piszesz Szczególnie gdy się wkoło słyszy, że jak białe to nuda, zimno... no i co tu napisać po tylu zachwytach- a co to będzie jak już skończycie no właśnie - co będzie jak już skończycie ! Oj kochane, bo się zaczynam stresować czy podołam... jaka umywalka i szafka w łazience? Ikeowe? Baterie pamiętam, podziwlałam, zrezygnowałam ze względu na cenę niestety... Tak, ikeowe Hemnes 80-ka + Rattviken. Mąż się trochę namęczył przy montażu, bo mieliśmy za nisko osadzony odpływ. Ostatecznie jakoś sobie poradził całe szczęście, ale przez moment był stres ja chciałam do siebie umywalkę Ikeową 60-tke nakładaną na szafki Hemness, ale samej szafki nie chciałam. Pisałam z pewnym producentem o zrobieniu konsolki pod wymiar tej szafki... Niestety - dostałam odp, ze konsolek mniejszych niż 85 cm to ini nie robią bo to bez sensu.... i co - szukam dalej chyba. Mnie się szczerze mówiąc też średnio podoba 60-ka. Znacznie korzystniej prezentują się Hemnesy mając 2 uchwyty Trzymam kciuki zatem za pomyślne łowy. Bo że coś złowisz to jestem przekonana Dropku pięknie u Ciebie! Z niecierpliwością czekam na dalsze etapy. Pozwolisz, że będę czerpać inspiracje z Twoich poczynań. Cześć Dzazgunio, miło Cię znowu widzieć Nie tylko pozwolę, ale będę prawdziwie zaszczycona Pozdrawiam Cię serdecznie O rany, dawkujesz nam te wnętrza! Super, bardzo mi się podoba! Bardzo fajnie to słyszeć Głaski dla małego zawodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.01.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Fajnie prezentują sie te kinkiety:wiggle: a czemu one tak z boku kominka i tak blisko siebie? coś tam planujesz pod nimi? może pisałaś ale ja ma sklerozę zaawansowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Na razie nic, może z czasem coś powstanie A blisko, bo po lewo stanie jeszcze regał. Początkowo miał być duży, jak największy, więc i kable wyprowadzono adekwatnie. Ostatecznie będzie skromniejszy niż w zamiarze, ale o zmianach w prądzie jakoś zapomnieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.01.2013 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ach, to już wsjo wiadomo u mnie też kabelki oświetleniowe i to w liczbie mnogiej, zostały zapomniane i nie przesunięte:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.01.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dropku, dla Loli czy Antosia? na wszelki wypadek pogłaszczę jedno i drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vesi, zobaczymy jak to będzie wyglądało przy regale. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś razem zgra. Na razie dużo bardziej martwi mnie wysokość... kurcze, prawie na pewno przesadziliśmy Yoka, o Antosiu myślałam, ale Lola pewnie też nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 28.01.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dropko w najgorszym wypadku przesuniecie kinkiety - koszt jakis dojdzie, ale nie jakiś kosmiczny. Gorzej, jaby ci sie np boazeria odwidziała ! albo ceglany kominek . Kable to kosmetyka. U mnie mimo przesuwania tez jeszcze sa do poprawki jakies - widac to nieuniknione... co do konsolki - tak, hemnes 60 wyglada bardzo dziwnie. u nas niestety 80 nie wejdzie -tzn nie bedzie miejsca pomiędzy szafka a wanną - a tego nie chce - miałam tak teraz i niestety ale od chlapania woda zrobiła się tam masakra, bleeee - mimo szorowania. Natomiast konsolka na toczonych nózkach, z półką dolną i może szufladką - choć szufladka to chyba nie wyjdzie, bo zbyt mała by bła - to 60 jak najbardziej jest ok - wg mnie. Na razie innego pomysłu brak.... umywalka ikeowa fajna, bo i stylem podhcodzi mi i tym, że na niej mozna mydło postawić czy kubeczek ze szczotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dropko w najgorszym wypadku przesuniecie kinkiety - koszt jakis dojdzie, ale nie jakiś kosmiczny. Gorzej, jaby ci sie np boazeria odwidziała ! albo ceglany kominek . Kable to kosmetyka. U mnie mimo przesuwania tez jeszcze sa do poprawki jakies - widac to nieuniknione... Albo sobie pudełka postawię na regale żeby wyrównać dysproporcje Coś się wymyśli co do konsolki - tak, hemnes 60 wyglada bardzo dziwnie. u nas niestety 80 nie wejdzie -tzn nie bedzie miejsca pomiędzy szafka a wanną - a tego nie chce - miałam tak teraz i niestety ale od chlapania woda zrobiła się tam masakra, bleeee - mimo szorowania. Natomiast konsolka na toczonych nózkach, z półką dolną i może szufladką - choć szufladka to chyba nie wyjdzie, bo zbyt mała by bła - to 60 jak najbardziej jest ok - wg mnie. Na razie innego pomysłu brak.... Zgadzam się - taka konsolka powinna być też lżejsza wizualnie. I do lustra będzie Ci pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 29.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Dropku wpadlam na chwile, zerknac jakie postepy poczyniliscie w Waszej wykonczeniowce Slicznie.. super wyszlo podloga i sciana w kuchni, boazeria, kinkiety, skrzynka na drewno.. wszystko spojne, calosc juz na tym etapie tworzy klimat A bedzie jeszcze piekniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dropka o kurza stopa padłam przepięknie jak z katalogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 29.01.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ŚLICZNIEEE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wiedziałam kiedy wrócić Dropko wszystko wygląda CUDNIE! Podłoga do schrupania, boazeria pięknie pomalowana, nad kominkiem co prawda już się kiedyś zachwycałam, ale co mi tam- jest boski:rolleyes: Skrzynia na drewno super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.01.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kamiku, Venusku, Ido, Aguś, cała w rumieńcach dziękuję za komplementy! :hug: Kolejna fotorelacja pewnie w weekend. Mąż sukcesywnie skręca szafki, ale z doskoku, kiedy w pracy luźniej, więc raczej z wolna idzie. A ja, przeglądając inspiracje, znalazłam nową miłość. Trójkąciki http://media-cache0.pinterest.com/upload/415597871833145390_naNvQ59a_c.jpg Źródło http://media-cache-ec5.pinterest.com/550/06/b8/8f/06b88f2e7180d5df1a63eb90f155b4dc.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 O, trójkąty ! a ja dziś właśnie oglądałam trójkątne przyciski do spłuczek toaletowych i bardzo mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts