czaplanka 30.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Pokój wygląda super - tyle już zrobione - tylko podziwiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 30.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 heloł Dropku! ale czaderska skrzynia !! i kinkiety... !! bardzo mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dropku, Fajne te trójkąty i ładne i oryginalne i takie w Twoim stylu. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A kwadratów nie dają? W ostateczności mogą być romby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Trójkąciki fajne, lekkie, niezobowiązujące Podziękować przyszłam za radę płytkową http://emoty.blox.pl/resource/flower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.01.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 witam zaglądam z rewizytą cudnie masz wyczucie smaku wszystko tak ładnie pasuje podziwiam Dziś między innymi zamontowaliśmy w salonie Fjallbacki. Nie wiem czy nie przesadziliśmy ciut z wysokością, no ale teraz nic nie poradzimy. Muszą zostać gdzie są A tak wyglądają z bliska... niesamowite są cudne zastanawiałam się skąd je znam okazuje się, ze mam zapisane na kompie jako lampy do gabinetu M pozwolisz, ze sobie zapiszę Twoje zdjęcie ? piękne ujęcie widzę, ze dobrze wybralam czy widziałas na żywo ten drugi kolor ?? Kuchnia: (wreszcie mogę pokazać czystą szachownicę ) Myślałam, że to niemożliwe, ale jednak. Mam boazerię i kominek w jednym kadrze dobrze pamiętałam szchownicę widziałam u Ciebie - slicznie wyszlo ja wciąż sie waham, czy jak taką podłoge dam w łazniece to nie będzie za bardzo retro ?? a chce nowoczesnie z glamour u Ciebie retro to caly klimat domu i komponuje się cudownie czy do nowoczesnej lazienki bedzie ok ?? ale mam problem co ?? ale ostatnio jestem taka niezdecydowana, cos mi sie podoba, ale wciąz znajduje "ale", tak bym chciala, by ktos za mnie czasem zadecydowal .... A ja, przeglądając inspiracje, znalazłam nową miłość. Trójkąciki http://media-cache0.pinterest.com/upload/415597871833145390_naNvQ59a_c.jpg Źródło Piekne trójkąciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.02.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) O, trójkąty ! a ja dziś właśnie oglądałam trójkątne przyciski do spłuczek toaletowych i bardzo mi się podobały. O, czyli to nie tylko ścienny trend Pokój wygląda super - tyle już zrobione - tylko podziwiać!!! Dzięki Czaplanko! Nie mam fotek, więc nie wiem czy powinnam, ale melduję, że już umeblowany cały :wiggle: heloł Dropku! ale czaderska skrzynia !! i kinkiety... !! bardzo mnie sie podoba Heloł Madi! I dzięki! Fajnie, że ktoś podziela moją miłość do skrzyneczki, bo w rodzinie jakoś nie znalazłam zrozumienia Fajne te trójkąty i ładne i oryginalne i takie w Twoim stylu. Super. Trójkąciki fajne, lekkie, niezobowiązujące Pomysł na kiedyś, kiedyś... (do dzieciowego może). Na razie zostanie jednak biel Podziękować przyszłam za radę płytkową http://emoty.blox.pl/resource/flower.gif Ależ nie ma za co. My pleasure! W razie czego wystarczy, że zawołasz... A kwadratów nie dają? W ostateczności mogą być romby. No niestety. Myślę, przestawiam i za cholerę nie wychodzi kwadrat Ale może kokardkę pani weźmie? witam zaglądam z rewizytą cudnie masz wyczucie smaku wszystko tak ładnie pasuje podziwiam Witam Cię Słonko najserdeczniej! niesamowite są cudne zastanawiałam się skąd je znam okazuje się, ze mam zapisane na kompie jako lampy do gabinetu M pozwolisz, ze sobie zapiszę Twoje zdjęcie ? piękne ujęcie widzę, ze dobrze wybralam czy widziałas na żywo ten drugi kolor ?? Kiedyś mignęły mi w LM, ale nie za wiele pamiętam szczerze mówiąc (to było już po zakupie moich). Chyba wydały mi się wtedy całkiem takie jakie się wydają na zdjęciach dobrze pamiętałam szchownicę widziałam u Ciebie - slicznie wyszlo ja wciąż sie waham, czy jak taką podłoge dam w łazniece to nie będzie za bardzo retro ?? a chce nowoczesnie z glamour u Ciebie retro to caly klimat domu i komponuje się cudownie czy do nowoczesnej lazienki bedzie ok ?? ale mam problem co ?? ale ostatnio jestem taka niezdecydowana, cos mi sie podoba, ale wciąz znajduje "ale", tak bym chciala, by ktos za mnie czasem zadecydowal .... Pytanie jak bardzo chciałabyś pójść w glamour? Tu nie widzę żadnych przeciwwskazań Z nowoczesnością też może fajnie zagrać - taki akcent wśród jednolitych, prostych form EDIT: Ah, tylko jeśli już, to jak dla mnie raczej kwadraty zamiast karo. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Drop najpierw przeprosinki że tak rzadko zaglądam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Ale zawsze jak wejdę i popatrzę na postępy to szczeneczka opada http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Salon - rewelacyjne połączenie Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dropko umeblowany i nie ma zdjęć ! oj, bo pojade i dupke obiję ! puszcze ci później maila - pocieszenia potrzebuję, bo plafon:kinkiet do łazienki przyszły i nie grają mi, a wymiana chyba w gre nie wchodzi już zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Adme! Miło Cię znowu widzieć Nieobecność rozumiem, podczytałam cichaczem o choróbskach Kamilciu, jasne, ślij A fotek ni ma, bo jeszcze sprzątnąć chciałam. Zaraz wyruszam działać * * * Ah, i przepraszam Was, że teraz rzadziej zaglądam. Sporo się działo - wnętrzarsko i życiowo. Trochę nie miałam głowy. Teraz znów muszę lecieć, ale zapraszam później. Postaram się coś dla Was mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.02.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 no to ja czekam na to co dla nas i żeby nie było: obiecanki - cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dropko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam, I jak coś ma być to czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 I jak, Dropku? Nadal na mopie latasz?Masz dla nas zdjęcia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Już jestem, już przygotowuję niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 i gdzie ta niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dropku, brzuch mi pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Sorki, mąż mnie jeszcze wmanewrował w pakowanie A zatem... Stało się! Mamy wykończoną łazienkę No, tak prawie. Brakuje jeszcze rączki prysznicowej, pstryczków... O zasłonce trzeba też pomyśleć. Ale żeby już nie przedłużać, jest tak: Lustro to jak się okazało straszny żółtek. Muszę je koniecznie przemalować. Zbliżenie na mój kinkiet ulubiony No i salon Tu mało ujęć, bo nie wszystko jeszcze stoi gdzie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 pieknie jest - wpraszam się na kawkę ! p.s. lustro rzeczywiście żółtek, ale z przemalowaniem nie bedzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts