Drop_Inn 02.02.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dzięki Kamilciu! I zapraszam Idę maila odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ja odpowiedź pewnie jutro zobacze - na lapku nie mam poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 02.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 W zasadzie nie w moim stylu, a bardzo mi sie podoba. Wszystko. No moze w wyjatkiem lustra. Niezbednie wymaga przemalowania. Natomiast lazienka - niezmiennie i konsekwetnie uwazam, ze jestes wlascicielka najpiekniejsza i najbardziej konsekwetnej lazienki, jaka widzialam. Salon tez robi wrazenie wow. Przyznaj sie - jak dlugo ustawialas to ujecie? Wyglada na ogromnie wielka przestrzen Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dziękuję Turlu! Przeogromną przyjemność mi sprawiłaś. Tym bardziej, że to jak mówisz nie Twój styl Oj, lustro to mnie drażni strasznie. W opisie podano, że jest białe, a przyszło takie coś Chociaż teraz jak tak patrzę na całość wolałabym jednak kolor, a nie biel. Mam nadzieję, że ta żółć okropna mocniej mnie zmobilizuje do zmian. Naprawdę źle się się to ogląda tak jak jest. Serio wydaje się, że salon taki duży? W rzeczywistości ani trochę nie jest (20 m2 chyba) Robiąc zdjęcie stoję za kanapą, za którą już nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.02.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cześć Dropciu. Czyżby już przeprowadzka? Pieknie! I łazienka i kawałeczek salonu. Też się wpraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku to pojechałaś!!!!! ale cudowne wnętrza!!!! jak z katalogu! I ja rzeknę szczerą prawdę: najładniejsza łazienka i salon na całym muratorze! skąd lustro i kinkiet nad lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku...cudowna łazienka!!Kosekwentnie i z umiarem...bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.02.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Rere! Przeprowadzka? No, powiedzmy, że jest coraz bliżej Jeszcze trochę zakupów nas wstrzymuje A na tą kawkę to wiesz, że bardzo liczę Martuś, ojej! http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Daj dziuba, trochę Cię wyściskam, bo i tak nie wiem co powiedzieć Kinkiet jest z Mint Grey, a lustro od agamartin.com, ale coś nie widzę ich w ofercie. Beauty, bardzo się cieszę! (tu powinna być emotka dziękująca, ale przepadła mi gdzieś) Edytowane 3 Lutego 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku, BOSKO! Łazienka piękna, przez te łuki (wiem, wiem, moja zasługa ) naprawdę oryginalna i niepowtarzalna. Salon do schrupania, zwłaszcza cegła i szary ektorp (zazdroszczę!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.02.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku, jestem zachwycona Twoimi wnętrzami. Będą moją inspiracją przy urządzaniu nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 no to wyszłam na gbura, co to niby czeka:oops: na usprawiedliwienie mam tylko brak internetu od wczoraj do dziś popołudnia, przez lubego:mad: no więc: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif cuuudna łazienka i ten kawałek salonu, kinkiety przy tym regale nie wyglądają za wysoko, dasz galeryjkę jakąś pod nimi i będzie idealnie ide bo mnie zazdrość zżera, kto to widział takie piękne wnętrza mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Przepiekny salon i lazienka bardzo podoba mi sie kosz na drewno czy mozesz mi powiedziec jak zrobilas pieczatke na tym koszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.02.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Yokasiu, no tak, Ty wiesz... Ale czekaj, czy Wasz Ektorp też nie zmienił wdzianka na szare? Nelli, miło, że zaglądnęłaś I korzystaj Kochana ile chcesz Vesi, Ty gburem?! Ależ nie pomyślałabym tak w życiu Szczególnie po tylu serdecznościach Kasiu, mijamy się ciągle w różnych wątkach, ale u mnie chyba nie miałyśmy okazji... Bardzo się cieszę, że wreszcie mogę Cię przywitać Z pieczątką niestety nie pomogę, bo to gotowiec - "kupny". Podejrzewam, że masowa produkcja Pewnie łatwa rzecz do wykonania samodzielnie, ale ja nie próbowałam jeszcze nigdy. Może w sieci są jakieś dobre tutoriale... Myślę, że na bank są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku, oj nie zmienił ale może rano się obudzę i będzie we właściwym kolorze ? Białego mam dość, przyznaję i nie mam pojęcia jak utrzymać go w czystości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Obiecuje byc regularnym gosciem i bardzo dziekuje za mile powitanie Ja mam plan zeby zrobic sobie taka skrzynke i pieczatke czy moge wiedziec gdzie kupilas gotowca? W razie jak bym jednak nie zdolala sama zrobic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.02.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku, oj nie zmienił ale może rano się obudzę i będzie we właściwym kolorze ? Białego mam dość, przyznaję i nie mam pojęcia jak utrzymać go w czystości . Oj, wierzę Ja się najbardziej boję co to będzie jak naszą polubi kot Futro ma jasne, długie... na pewno będzie widać każdy włos http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Obiecuje byc regularnym gosciem i bardzo dziekuje za mile powitanie Ja mam plan zeby zrobic sobie taka skrzynke i pieczatke czy moge wiedziec gdzie kupilas gotowca? W razie jak bym jednak nie zdolala sama zrobic:lol2: Jasne Kasiu, obiecuję poszukać. Chyba mam stronę jeszcze gdzieś w zakładkach, muszę tylko odpalić inny komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dropku, i ja w końcu dotarłam....śliczna łazienka!!!! A salon.....katalogowy!!! Już coraz bliżej... Ściskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jasne Kasiu, obiecuję poszukać. Chyba mam stronę jeszcze gdzieś w zakładkach, muszę tylko odpalić inny komp Mi sie nie spieszy wiec poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2013 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Hej Dropko, ale piękne fotki:jawdrop: Jest klimatycznie, czyściutko i domowo:yes: Czy luty nadal aktualny i już mogę puścić kciuki? ps. A nie myślałaś o czarnym kolorze dla łazienkowego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dropciu łazienka jest genialna i salon też już mega domowy oj przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami A lustro w łazience mnie się widzi w kolorze może nie żółte ale jaśniutko różowe albo miętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts