julianna16 04.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dropinko U Ciebie takie cuda http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif. Wyszło naprawdę świetnie Cegła, drewno, biel, skrzyneczka, niklowane lampy - moje klimaty, więc czuję się jak w domu . Łazienka tak mi się spodobała już wcześniej, że strasznie ciągnęło mnie by moją "przerobić" . Tymczasem musi mi wystarczyć urok Twojej, a że jest ogromny, to czuję się usatysfakcjonowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dropku, powtórzę się, ale co tam.Pięknie u Was!Salon robi wrażenie.A łazienka... Och... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dropku, Śliczny salon, jeżeli zaś chodzi o łazienkę, jestem jej największą fanką. Do teraz umknął mi śliczny kinkiet w łazience. Co to za cudo i gdzie zostało kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.02.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ilu Dropkowy kinkiet od MagdyZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.02.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 2 dni mnie nie było na forum a Drop się w tym czasie prawie "wykończyła":D Pięknie, łazienka cudna a łuczków zazdroszczę Zdradź proszę co tam masz zamontowane po lewej stronie od umywalki, to jakiś uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ilu Dropkowy kinkiet od MagdyZZZ Kamilcia, Bardzo dziękuję za info. Mogłam się domyśleć... Jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Coś pięknego Mam na myśli wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, ale cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 dropku śliczne wnętrza, no nie mogę sie napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 yyyyyyy...cudnie Dropciu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anio123 07.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ostatnie zdjęcia mnie powaliły na kolana. Aż z ukrycia mnie wyciągnęły. Witam:) Jest pięknie. Cudownie. Idealnie! Jak zobaczyłam Twój salon, to aż mi się ciepło przy serduchu zrobiło... a jeśli ktoś uważa, że biały jest zimny, to trzeba go do Ciebie odesłać. Ciepło aż bucha z tych zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 07.02.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oj, cóż widzę, pięknie, pięknie! Kanapa strasznie znajoma, kominek takowoż, stolik też bliski moim oczekiwaniom ale na razie wygrała u nas wersja bez szyby. A taki regalik to w kuchni przewiduję :lol2::lol2::D:D. Super, gratuluję, bo wygląda u Ciebie tak czysto i świeżo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku, i ja w końcu dotarłam....śliczna łazienka!!!! A salon.....katalogowy!!! Już coraz bliżej... Dzięki Beatko! Coraz bliżej, to fakt, ale też coraz trudniej czekać Mi sie nie spieszy wiec poczekam Odezwę się niebawem na priv Hej Dropko, ale piękne fotki:jawdrop: Jest klimatycznie, czyściutko i domowo:yes: Czy luty nadal aktualny i już mogę puścić kciuki? ps. A nie myślałaś o czarnym kolorze dla łazienkowego lustra? Aguś, nie puszczaj Na pewno jeszcze bardzo się przydadzą. Wiesz, luty krótki, do tego mąż wyjechał... Ja przez pracę jestem uziemiona cały tydzień Wolę już chyba nie planować, nie nastawiać się... Czasem tylko żałuję, że nie wisi nad nami jakiś deadline, może byłoby się wtedy łatwiej spiąć. Z dobrych wieści - podobno już jadą parapety A z tym czarnym lustrem jakbyś zgadła. Jest jednym z trójki moich aktualnych typów Dropciu łazienka jest genialna i salon też już mega domowy oj przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami A lustro w łazience mnie się widzi w kolorze może nie żółte ale jaśniutko różowe albo miętowe Two kochana, cieszę się ogromnie, że tak myślisz I dzięki za propozycje kolorów Będę jeszcze do tej sprawy wracać, także oczekujcie niebawem głosowania Dropinko U Ciebie takie cuda http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif. Wyszło naprawdę świetnie Cegła, drewno, biel, skrzyneczka, niklowane lampy - moje klimaty, więc czuję się jak w domu . Łazienka tak mi się spodobała już wcześniej, że strasznie ciągnęło mnie by moją "przerobić" . Tymczasem musi mi wystarczyć urok Twojej, a że jest ogromny, to czuję się usatysfakcjonowana . Naprawdę? No to się mogę tylko cieszyć. I jakkolwiek lubię to, co powstało u nas do tej pory, fajnie, że Ty swojej łazienki nie zmieniłaś. Będę przychodzić pogapić się na drabinę, cegłę... (o ile ta ostatnia aktualna). Szczęka pewnie spadnie mi nie raz Dropku, powtórzę się, ale co tam. Pięknie u Was! Salon robi wrażenie. A łazienka... Och... Ależ mi to ani trochę nie przeszkadza Dropku, Śliczny salon, jeżeli zaś chodzi o łazienkę, jestem jej największą fanką. Dzięki Illuś! Ja też ją bardzo lubię Bardzo cieszę się z tego Hemnesa z szufladami. Nienawidzę mieć powystawianych kosmetyków, teraz nareszcie koniec z tym Do teraz umknął mi śliczny kinkiet w łazience. Co to za cudo i gdzie zostało kupione? Ilu Dropkowy kinkiet od MagdyZZZ Zgadza się 2 dni mnie nie było na forum a Drop się w tym czasie prawie "wykończyła":D Pięknie, łazienka cudna a łuczków zazdroszczę Zdradź proszę co tam masz zamontowane po lewej stronie od umywalki, to jakiś uchwyt? Mrówciu, zaskoczę Cię. To moje wyłażące na wierzch gniazdka Nie mamy jeszcze na nie obudowy Coś pięknego Mam na myśli wnętrza O, Ilonka! Pięknie Ci dziękuję Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, ale cudnie! Ahhhhhhhhhh, jak miło! dropku śliczne wnętrza, no nie mogę sie napatrzeć Świetnie to słyszeć Słonko yyyyyyy...cudnie Dropciu:jawdrop: Anetko, co ja będę gadać... Dropku ale ślicznie u Ciebie:jawdrop::jawdrop: Ładniejszej łazienki nie widziałam , a w salonie już jest przytulnie (chyba największa zasługa kominka:rolleyes:) Mogłabym tak siedzieć i wpatrywać cały dzień Dzięki Atenko, to wszystko bardzo miłe Kominek robi robotę, rzeczywiście Bo tak poza tym to ciągle jeszcze bardzo pusty pokój... Jeszcze nie do końca czuję, że jest mój Ostatnie zdjęcia mnie powaliły na kolana. Aż z ukrycia mnie wyciągnęły. Witam:) Jest pięknie. Cudownie. Idealnie! Jak zobaczyłam Twój salon, to aż mi się ciepło przy serduchu zrobiło... a jeśli ktoś uważa, że biały jest zimny, to trzeba go do Ciebie odesłać. Ciepło aż bucha z tych zdjęć. Pozdrawiam No i super, że Cię wyciągnęły! Wpadaj koniecznie częściej. A! I dziękuję za to, że podzieliłaś się ze mną odczuciami. Wspaniale to brzmi wszystko Oj, cóż widzę, pięknie, pięknie! Kanapa strasznie znajoma, kominek takowoż, stolik też bliski moim oczekiwaniom ale na razie wygrała u nas wersja bez szyby. A taki regalik to w kuchni przewiduję :lol2::lol2::D:D. Super, gratuluję, bo wygląda u Ciebie tak czysto i świeżo. Paciorki, hej! Dawno się nie widzieliśmy Kominek Wasz kojarzę, a jakże! Utwierdził mnie w przekonaniu, że cegła to będzie słuszny wybór. Ektorp, muszę przyznać, zaskoczył mnie trochę gabarytem. Nie spodziewałam się, że tyle miejsca pożre (taką właśnie mam wyobraźnię przestrzenną). Ale jest miękki, wymarzony, więc szybko wybaczyłam. I już poduchy gromadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a widzisz a ja myślałam , że tam jakiś zgrabniutki uchwycik na ręcznik i bym coś podpatrzyła bo właśnie szukam takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 spróbuję wszystko przeczytać ale najpierw chciałam się przywitać no to lecę od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Piekna łazienka Powiem szczerze, że na początku lustro rzuciło mi się w oczy. Pomyslałam ... bleee.... potem przemyslałam sprawę i stwierdziłam, że znając Cię pewnie specjalnie chcesz go wyróżnic wśród tej całej bieli. I wiesz co .... Wśród bieli taki żółtek może z jednej strony wydawać się kiczowaty (kojarzy mi się ze staą zżółkniętą, brzydką plastikową bielą) jednak ... z drugiej ... myślę sobie, ze jak nie jest wrednie plastikowe to pięknie właśnie się prezentuje w bieli. Gdyby było w :czyste" to by się cała łazienka zlewała. Myślę, że lustro powinno się tutaj wyrożniać. Ale czy koniecznie powinien to być jakiś ostery kolor (kontrast) ? Wydaje mi się, że tak jest oki. Ja bym zostawiła . W kominku się nie wypowiem, bo zazdrość mnie zrzera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mrówciu, ja właśnie też I nie mogę się zdecydować ani co mam wziąć, ani - co gorsza - gdzie powiesić Bastki, leć od końca. Dopiero od niedawna coś widać Będzie mi bardzo miło gościć właścicielkę takich fantastycznych szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropko hop, hop mam zwisy do kuchni - nareszcie !!! jeszcze w pudłach lezą jak tam u Was - plany sie krystalizują? i kciuki trzymam non stop ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku fantastyczna łazienka a salon - piękna cegła i ta boazeria:jawdrop::jawdrop: . Jeszcze kuchnia - będę podglądać. Na razie przeleciałam "po łebkach". I dziękuję za miłe przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mirelko! Dziękuję za opinię Muszę przyznać, że kiedy patrzę na zdjęcia, coraz mniej przeszkadza mi ta żółć (wbrew pozorom to chyba kiepski znak) Na żywo jednak nie jest to tak zgaszony kolor - jest wyrazisty i paskudny Przy mugatach, i nawet tej śmietankowej bieli Fiordów, wygląda jakby zawieszone przez przypadek. Wiesz, taki efekt WTF. Mam 3 typy, postaram się trochę później sklecić post, to mi coś mam nadzieję doradzicie Kamilciu, noo to u Was już widzę dopieszczanie Super, że sklep się spisał. W weekend chcemy pojechać do Ikei, obejrzeć ten "mój" dywan. Będziemy też musieli dokupić szafkę pod zlew, bo się okazało, że nie mamy. Nie wpisali nam jej wcześniej na listę Bastki, bardzo dziękuję! I zapraszam koniecznie później, będę potrzebowała Waszej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts