jjana 08.02.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam się i ja oficjalnie O tym, że się podoba już pisałam O zarażeniu Ektorpem też Po nocach mi się śni! Dropku, a jaki dywan planujesz? Ja choruję znowu na wiklinową skrzynię ze skórzanym zapięciem. Da radę z Karlstadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropko do dopieszczania to jeszcze daleka droga wypadałoby najpierw drzwi kupic ale za to mam wielgachny stół do scraproomu :) lustro - mnie ta żółć nie pasuje - dałabym 1. czarne lub ciemnoszare 2. średnioszare 3. miętowe -bo to jeden z Twoich ulubionych kolorów albo jasniutko turkusowe. Inny intensywny kolor mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku jeśli chodzi o ramę lustra to ja pomyślałabym o czerni .. Wzięłabym jakąś taśmę izolacyjną czy coś takiego w kolorze czarnym , obkleiła ramę żeby zobaczyć jaki będzie efekt.. OK, no to znacie już pierwszy typ Czerń rzeczywiście chodzi mi po głowie Kusi, a jednocześnie budzi lęk. Może lepiej żeby się nie odcinało tak drastycznie... Witam się i ja oficjalnie O tym, że się podoba już pisałam O zarażeniu Ektorpem też Po nocach mi się śni! Dropku, a jaki dywan planujesz? Ja choruję znowu na wiklinową skrzynię ze skórzanym zapięciem. Da radę z Karlstadem? Super, że jesteś! Dywan uwidział mi się taki: http://media-cache-ec7.pinterest.com/550/90/83/08/908308baa2a0c57b207016759fd114c9.jpg Myślałam, że jest czarno-biały, ale na stronie bardziej wpada w beż. Chcę się przekonać jak na żywo. Karlstad da radę, mówię Ci. Będą się pięknie uzupełniać W ogóle to ledwo ustawiłam swoje meble, a już mi szkoda, że nie jest trochę bardziej tak: http://media-cache-ec5.pinterest.com/550/ab/ec/4e/abec4ee6f710849c5e19c3085cc6901a.jpg Może dlatego tak mi się podoba ten Twój Karlstad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O widisz, ta inspiracja świetna! Może mu nóżki machnąć na czarno Dropku, ja ten dywan widziałam, bo mnie na stronie zainteresował. Muszę przyznać, że na mnie na żywo zrobił mniejsze wrazenie. Rzezczywiscie bardziej wpada w beż i w dodatku jest bardziej "wyblaknięty" (ciekawe czy jest takie słowo) niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku ja własnie nie widzę nic o ostrym kolorze. Może faktycznie mięta ? Czerń bym tam widziała gdyby jej było więcej w łazience. A samo lustro - tak ni z gruszki ni z piertuszki mi się tam nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropko do dopieszczania to jeszcze daleka droga wypadałoby najpierw drzwi kupic ale za to mam wielgachny stół do scraproomu :) No tak, ja przecież też od pół roku trzymam w pudłach zwisy, a jeszcze nawet nie mam stołu lustro - mnie ta żółć nie pasuje - dałabym 1. czarne lub ciemnoszare 2. średnioszare 3. miętowe -bo to jeden z Twoich ulubionych kolorów albo jasniutko turkusowe. Inny intensywny kolor mi nie pasuje. Dzięki za propozycje, Kamuś Szary rozważałam, ale odpadł. Myślę, że będzie za mdło. Ale mięta to i owszem, jest w stawce Dobra, już zaraz piszę tego posta o kolorach O widisz, ta inspiracja świetna! Może mu nóżki machnąć na czarno Tak, tak, tak! Bardzo dobry pomysł Zrobi się bardziej charakterny. Dropku, ja ten dywan widziałam, bo mnie na stronie zainteresował. Muszę przyznać, że na mnie na żywo zrobił mniejsze wrazenie. Rzezczywiscie bardziej wpada w beż i w dodatku jest bardziej "wyblaknięty" (ciekawe czy jest takie słowo) niż na zdjęciu. Kurcze, niedobrze. Już się tak nastawiłam... Ale wiadomo, na siłę nie będę brać. Dropku ja własnie nie widzę nic o ostrym kolorze. Może faktycznie mięta ? Czerń bym tam widziała gdyby jej było więcej w łazience. A samo lustro - tak ni z gruszki ni z piertuszki mi się tam nie widzi. Otóż to! Czerń na pewno mi nie zablokuje innych dodatków, wciąż będę mogła szaleć z kolorami. Ale martwię się, że to za "ciężkie" towarzystwo dla kinkietu. On jednak raczej delikatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A zatem Miłe Panie wybieramy kolor dla lustra W chwili obecnej jest żółte. Chcemy żeby było ŁADNE Mam typy, ale nie umiem się sama zdecydować. Bardzo potrzebuję Waszych rad OK. Pierwsza propozycja to czerń. Mam nawet zdjęcie podobnego (o ile nie tego samego) lustra w takiej właśnie odsłonie. http://1.bp.blogspot.com/-y4aW1zLZxS0/TyMLeeSQcAI/AAAAAAAACus/xzghR6ZOHMk/s640/IMG_0467.JPG Zdjęcie stąd. Plusy: + ponadczasowy, uniwersalny kolor, nieograniczający dalszej aranżacji. Minusy: - mocny odcień, może zabić całą lekkość lampy. Mięta (bardzo jasna najchętniej) jest kandydatem nr 2. http://media-cache-ec4.pinterest.com/550/4d/6f/45/4d6f454cfb5d8991cf222ed3d40030fe.jpg Źródło http://media-cache-ec1.pinterest.com/550/a3/5d/d5/a35dd57b314e3537b8a580e0c184e267.jpg Źródło Lubię ten kolor Najbardziej właśnie z bielą i szarością. Jest lekki, świeży i nie mam go jeszcze nigdzie w domu. A już od dawna chciałam Na koniec (tu dla mnie samej niespodzianka) taki jakby... hmm... łosoś? Ostatnio zwracają moją uwagę inspiracje, na których pojawia ten odcień. Ale czy sprawdziłby się u mnie? Czy w ogóle jestem na niego dość odważna? http://media-cache-ec4.pinterest.com/550/43/bc/12/43bc12ea0d611c86194ef434fdba84a9.jpg Źródło http://media-cache-lt0.pinterest.com/550/3e/1c/6a/3e1c6aa1e939fa532865cd9084dc9440.jpg Źródło http://media-cache-ec4.pinterest.com/550/64/ad/8c/64ad8c15efd72a67a6b7ab12d1484c8d.jpg Źródło No i co myślicie? Tutaj liczy się naprawdę każdy głos A i inne warianty przyjmę jeśli macie. Może żaden z powyższych to nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropinko, dla mnie czarny Pasuje jak ulał . Wtedy pozostałe dodatki mogą być w każdym z wybranych kolorów i mięta, i łosoś . W przypadku lustra w innym kolorze już tak łatwo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Drop a o białym nie myślisz? Dla mnie biel lub ew. mięta. Zresztą, jak Ci się nie spodoba to przemalujesz Ja jedną tą szpitalna witrynkę malowałam na szaro. Wyszło okropnie. Przemalowałam więc na czarno A kolor miętowy uwielbiam. Chcę go w zasłonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Moje upodobania z dnia na dzień się zmieniają. Wczoraj powiedziałabym czarny, dziś sama marzę o miętowej szafce pod umywalkę a na ścianie to i wściekły róz będzie ładny . Edytowane 8 Lutego 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Julianka, dzięki za pierwszy głos Burza w moim mózgu trwa Jjana, no właśnie biały nie Był pierwszą myślą, ale ostatecznie uznałam, że to o tę jedną kroplę bieli za dużo. Yokasta, Ty chociaż masz usprawiedliwienie dla zmienności Rączki prysznicowej jeszcze nie ma - znaczy mąż się ociąga z montażem Ile odstaje bateria? Matko, nie wiem Myślę, że też standardowo Kurcze, nie zwróciłam uwagi jak się leje, ale mogę podpatrzeć Nie wiem tylko czy tak naprawdę rozumiem co to jest zakręt od przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ten kurek pod baterią w krótszej ścianie wanny . U mnie jest przekręcany dlatego napisałam zakręt . Macie klik-klak czy też przekręcany? Z tym wężem jest taki cymes, że idzie centralnie pod baterią, tak jak ta zaślepka i u mnie się obija jedno o drugie . A nie wiem czy pytałam - wannę macie akrylową czy inszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mnie najbardziej pociąga ta mięta, choć to ryzyk fizyk tak naprawdę, ale efekt może być niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ten kurek pod baterią w krótszej ścianie wanny . U mnie jest przekręcany dlatego napisałam zakręt . Macie klik-klak czy też przekręcany? Aaa. To tak, też mamy przekręcany Zwrócę uwagę czy się leje. Z tym wężem jest taki cymes, że idzie centralnie pod baterią, tak jak ta zaślepka i u mnie się obija jedno o drugie . Sprawdziłam właśnie przy mojej "starej" wannie. Tam układ jest co prawda inny - bateria nie znajduje się bezpośrednio nad przelewem, ale gdyby była przesunięta, też by się obijało A nie wiem czy pytałam - wannę macie akrylową czy inszą? Stalową emaliowaną. Taki najtańszy Kaldewei Mnie najbardziej pociąga ta mięta, choć to ryzyk fizyk tak naprawdę, ale efekt może być niesamowity Dzięki Ilonko, spróbuję pobawić się potem kolorami, może wymęczę jakieś wizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropko łososiowego nie lubie, tonie zachęcę ( wyjątkiem sa piekne papiery na Twoim kalendarzu ) ja bym zaryzykowała z ta miętą. przemalowanie potem na czarno nie bedzie trudne - w druga stronę - gorzej, bo więcej warstw jak kolor wyjdzie ci zbyt intensywnyrozbielisz metoda suchego pędzla juz na lusterku i bedzie super a jak łososiowi Ci chodzi po głowie - może wprowadzic w duperelkach, albo np jednym z zestawów ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku, bardzo Ci dziękuję za krzesłową poradę... wiem, że pełny obraz 'bitwy' będzie, jak nils przyjedzie, wtedy bedzie dobry czas na głosowanie i wybór ostateczny... widzę, że Ty też masz kolorowy dylemat;).... skoro nie biel na lustrze, to albo czarny - choć nie wiem, czy nie za 'mocny' to bedzie akcent albo ten miętowy.... łososiowego też nie lubię za bardzo.... także czarny lub mietowy... niewiele pomogłam, wybacz:cool: pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Zrobiłam taki miętowy kolorek w paint (przepraszam za jakość). Na żywo na pewno wyszedłby ładniejszy . Tu był, ale się zmył ale i tak podtrzymuję głos na czarny Jej... jak ja bym chciała taką wymówkę dla zmian jak Ania i wcale nie chodzi o samo usprawiedliwianie ciągłych rewolucji w koncepcjach . http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/baby3.gif Edytowane 8 Lutego 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropko łososiowego nie lubie, tonie zachęcę ( wyjątkiem sa piekne papiery na Twoim kalendarzu ) Ha! Mówiłam, że masz świetne wyczucie. Trafiłaś nie wiedząc przecież jeszcze, że go lubię ja bym zaryzykowała z ta miętą. przemalowanie potem na czarno nie bedzie trudne - w druga stronę - gorzej, bo więcej warstw Słuszna uwaga Dropku, bardzo Ci dziękuję za krzesłową poradę... wiem, że pełny obraz 'bitwy' będzie, jak nils przyjedzie, wtedy bedzie dobry czas na głosowanie i wybór ostateczny... Poczekam w takim razie cierpliwie na ostateczną rozgrywkę A tak przy okazji: Witaj! Miło mi będzie Cię tu z nami "mieć" widzę, że Ty też masz kolorowy dylemat;).... skoro nie biel na lustrze, to albo czarny - choć nie wiem, czy nie za 'mocny' to bedzie akcent albo ten miętowy.... łososiowego też nie lubię za bardzo.... także czarny lub mietowy... niewiele pomogłam, wybacz:cool: No coś Ty, pomogłaś bardzo Lubię kiedy mi mówicie co myślicie, bo to zwykle pomaga myśleć mnie Czasem utwierdzam się, że coś jest słuszne, czasem dokładnie odwrotnie. Ale zawsze dzieje się to z większą świadomością Zrobiłam taki miętowy kolorek w paint (przepraszam za jakość). Na żywo na pewno wyszedłby ładniejszy . ale i tak podtrzymuję głos na czarny Dzięki Ci Kochana za to dzieło. Za to, że poświęciłaś czas Ja też już mam gotowe 2 pastele - zaraz Wam pokażę co mi wyszło Jej... jak ja bym chciała taką wymówkę dla zmian jak Ania i wcale nie chodzi o samo usprawiedliwianie ciągłych rewolucji w koncepcjach . http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/baby3.gif Eh, cóż mogę powiedzieć... Likewise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No to pastele wyglądają tak: Z czarnym mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mięta super moim zdaniem, może trochę ciemniejsza ? To już będziesz musiała sprawdzić. I koniecznie coś jeszcze miętowego w łazience. Łosoś taki jak kawałek szynki na haku przepraszam za skojarzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts