ivy17 08.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 miętowy :yes: ślicznie wygląda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A tak przy okazji: Witaj! Miło mi będzie Cię tu z nami "mieć" No coś Ty, pomogłaś bardzo Lubię kiedy mi mówicie co myślicie, bo to zwykle pomaga myśleć mnie Czasem utwierdzam się, że coś jest słuszne, czasem dokładnie odwrotnie. Ale zawsze dzieje się to z większą świadomością przepraszam, nie przywitałam się u Ciebie oficjalnie, ale podgladam i podczytuję od tak dawna, ze się zapomniałam.... oj, ja też lubię, jak się madrze wypowiadają ludziska na temat wnętrz i urządzania - sama mam niewielką świadomość stylu i niewiele wiadomości na temat tej trudnej sztuki, ale czytam, pytam i ogladam nie bedzie lepiej, bo albo się to cos, ten dryg ma albo nie, i nie jest to kwestia pieniędzy (tylko nie wiem czemu to co mi się podoba strasznie dużo kosztuje:D tak patrzę na domy forumowiczek i po prostu ze zdumienia wyjść nie mogę - wszystko schludne, czyściutkie, dopieszczone, duperelki dobrane idealnie....każdy kącik przemyslany, rozpatrzony z lewej, z prawej....jeju jak ja zazdroszczę takiej umiejętności... u mnie była wiekszość na hura i misz masz... ale jest jak jest a my się całkiem dobrze w naszej 'pomieszanej' rzeczywistości odnajdujemy, a to chyba najważniejsze.... sorki za wywód nudnawy i przydługawy, czekam na miętusa... uściski i jeszcze raz dziekuję edit doczekałam się miętus gitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 trudny wybór ale mi ten łosoś pasuje, mięta oczywiści też będzie ok. Ale mój głos za łososiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (czytam sobie cichutko i notuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropku, wiesz, że ja czarny kocham A może ciemny szary? Jeśli miałabym wybierać spośród pasteli, to mięta. A tym ograniczeniem się nie przejmuj. Lustro zawsze można przemalować pod nową koncepcję Pół godzinki roboty a zupełnie nowy look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To ja to moje miętowe paskudztwo usunę, bo straszy i może zaburzyć wyniki głosowania W jakim programie tak ładnie pokolorowałaś ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mięta zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A może ciemny szary? Dobrze gada, polać jej! Jak zobaczyłam to lustro, od razu przyszło mi do głowy - SZARY! Ale taki ciemny, prawie antracyt. Czarny wydaje mi się zbyt dosłowny, agresywny. Te pastele... Jakoś tak za sielsko się robi. No i przede wszystkim - jakie przewidujesz dodatki? Zasłonka, ręczniki, pojemniczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 08.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Też myślałam o czymś szarym ( ciemnym) lub srebrnym ale nie było tego w "opcjach do wyboru" więc bałam się wychylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Popatrzcie jaki ze mnie prekursor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dobrra. Popracuję nad szarym Dajcie mi parę minut. Julianko, malunki robię w GIMPie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tam u Ciebie Dropku czarny będzie jak ulał, tych jasności w ogóle nie widzę.Ewentualnie grafit:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Taka? Ciemniejsza? Jaśniejsza? Jakość tutaj mocno poglądowa. Dopiero opanowuję ciemne barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Taka? Ciemniejsza? Jaśniejsza? u mnie wygląda trochę na khaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A teraz zrób czarną ramkę, u mnie tez brudno zielona na monitorze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U mnie szary Ale to może być dlatego, że mam ciemny monitor Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szary nie Ni przypiął, ni przyłatał - jakoś do niczego mi nie pasuje na tej wizualce. Miętowy ekstra, ale wtedy też fajnie by było (jak pisze yokasta) jeszcze jakieś miętowe elementy wprowadzić. No i czarny powinien wyglądać ładnie, uniwersalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Barbe, przepraszam, przegapiłam pytanie Dodatków za wiele jeszcze nie mam. "Okazyjne" dozowniki z H&Y: Ale bez szczotki - ta będzie cała ze stali (fotek brak, bo to nabytek TiKejowy) Zasłonka pewnie zwykła, biała, plus jakiś neutralny uchwyt na ręczniki. Tyle wiem Edytowane 8 Lutego 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Drpoku- ja czarne ramki kocham miłością ogromną ale u Ciebie ślicznie wygląda ta mięta, więc mięta albo czarny ale ze wskazaniem na mięte:) a dozowniki kupiłam bardzo podobne w TK wiec wiadomo, że mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts