Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak przy okazji: Witaj! :welcome: Miło mi będzie Cię tu z nami "mieć" :)

No coś Ty, pomogłaś bardzo :hug:

Lubię kiedy mi mówicie co myślicie, bo to zwykle pomaga myśleć mnie ;) Czasem utwierdzam się, że coś jest słuszne, czasem dokładnie odwrotnie. Ale zawsze dzieje się to z większą świadomością :)

przepraszam, nie przywitałam się u Ciebie oficjalnie, ale podgladam i podczytuję od tak dawna, ze się zapomniałam....:D

oj, ja też lubię, jak się madrze wypowiadają ludziska na temat wnętrz i urządzania - sama mam niewielką świadomość stylu i niewiele wiadomości na temat tej trudnej sztuki, ale czytam, pytam i ogladam :cool: nie bedzie lepiej, bo albo się to cos, ten dryg ma albo nie, i nie jest to kwestia pieniędzy (tylko nie wiem czemu to co mi się podoba strasznie dużo kosztuje:D

tak patrzę na domy forumowiczek i po prostu ze zdumienia wyjść nie mogę - wszystko schludne, czyściutkie, dopieszczone, duperelki dobrane idealnie....każdy kącik przemyslany, rozpatrzony z lewej, z prawej....jeju jak ja zazdroszczę takiej umiejętności... u mnie była wiekszość na hura i misz masz... ale jest jak jest a my się całkiem dobrze w naszej 'pomieszanej' rzeczywistości odnajdujemy, a to chyba najważniejsze....

sorki za wywód nudnawy i przydługawy, czekam na miętusa...:D

uściski i jeszcze raz dziekuję :hug:

edit

doczekałam się

miętus gitus

Dropku, wiesz, że ja czarny kocham :yes: A może ciemny szary?

Jeśli miałabym wybierać spośród pasteli, to mięta.

A tym ograniczeniem się nie przejmuj. Lustro zawsze można przemalować pod nową koncepcję :wiggle:

Pół godzinki roboty a zupełnie nowy look ;)

A może ciemny szary?

Dobrze gada, polać jej!

Jak zobaczyłam to lustro, od razu przyszło mi do głowy - SZARY! Ale taki ciemny, prawie antracyt. Czarny wydaje mi się zbyt dosłowny, agresywny. Te pastele... Jakoś tak za sielsko się robi. No i przede wszystkim - jakie przewidujesz dodatki? Zasłonka, ręczniki, pojemniczki...

Barbe, przepraszam, przegapiłam pytanie :rolleyes:

Dodatków za wiele jeszcze nie mam.

"Okazyjne" dozowniki z H&Y:

dozownik-parishotel-bialy.jpg

Ale bez szczotki - ta będzie cała ze stali (fotek brak, bo to nabytek TiKejowy) ;)

Zasłonka pewnie zwykła, biała, plus jakiś neutralny uchwyt na ręczniki.

Tyle wiem :)

Edytowane przez Drop_Inn